Я purtchased vbet стагоддзяў таму, але спыніўся, выкарыстоўваючы яго для якой-небудзь прычыне я не магу ўспомніць. Я вырашыў падоўжыць ліцэнзію і ўсталяваць яе зноў, толькі каб выявіць, што ўсе мяняецца, і я не ўпэўнены, што ўсталявалі яго няправільна. Я пакінуў усе налады па змаўчанні для microsoft пераклад, як я лічу, зараз існуюць расцэнкі на некаторыя, і я не атрымліваю, traanslations ўсе роўна, што мне сцяг мышы. Ці есць што-то яшчэ мне трэба зрабіць? Я шукаў, але знайсці яго цяжка знайсці інфармацыю, я пасля
Мой форум Digiscrap форум
Дзякуй загадзя
Лисса
* Рэдагаваць, я атрымаў пераклад на працу пасля знаходжання паведамленне, што дапамагло, гэта не пераклад паведамлення, калі я раблю тэст пост, хоць так яшчэ шукалі мяне, калі хтосьці гэта зручна, каб дапамагчы
п / т Я выдаліў гэтую і яшчэ $ 30 даляраў кату пад хвост. Інструкцыя бедныя ў лепшым выпадку і апошняй кропляй было знайсці, што шмат дадатковых груп карыстальнікаў былі дададзеныя які зрабіў бы нашмат больш працы для мяне з дазволамі PhotoPost ўстаноўкі. У рэшце рэшт я вырашыў, што не варта гэтага рабіць, прабачце