Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 3 з 3

Тэма: Што прывядзе да таго, размяшчэнне сцягоў * не * для адлюстравання?

Default Што прывядзе да таго, размяшчэнне сцягоў * не * для адлюстравання?

Я бягу vBulletin V4.2PL2 і VBET 4.4.6.

Я думаю ** Я працаваў вакол майго проксі праблема, зніжаецца прадукцыйнасць, але гэта будзе ў канчатковым выніку перавесці старонку, калі вы націснеце на адзін з сцягоў на самым версе.

Я * не * гл. нармальныя сцягі мовы на праводку аднак. Я падазраю, што налады, але, прайшоўшы праз мае налады некалькі разоў, я не магу знайсці тое, што я няправільна ўсталяваная, каб ператварыць гэтыя OFF.

Дапамажыце!

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Прывітанне. Калі ласка, звярніце ўвагу, што прадукцыйнасць лепш, калі кэш запоўнены. На дадзены момант сервер павінен чакаць новых перакладаў, пакуль яны зыходзяць ад перакладу правайдэра - калі тыя кэшуюцца гэта нашмат хутчэй

Аб пытанні - што вы маеце на ўвазе нармальныя сцягі? Усе сцягі налады Вы знойдзеце ў Admin CP -> BET -> Сцягі. Існуе варыянт для выпадальнага меню і сцягамі ў радку (можа быць, тыя нармальныя) - так што месца для тых, хто ў радку вызначаецца параметрам Сцягі Месца.

Калі ласка, скажыце зрабіў гэта дапаможа

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Няма адказу - разгледзеў пытанне няма. Калі не пішыце ў гэтай тэме

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання