Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 5 з 5

Тэма: Як адключыць vbet і трымаць пераклады?

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Верасня 2010 г.
    Паведамленняў
    256

Default Як адключыць vbet і трымаць пераклады?

Прывітанне можа хто падкажа, як адключыць vbet, але захаваць усе пераклады, а не пасады, вяртаецца? У мяне ёсць выдзелены сервер 2,6 Ггц 12 Мб кэш *** Рам і па-ранейшаму высокай нагрузцы, а часам занадта шмат, я зрабіў усё аптымізацыі thats, былі размешчаны вакол, але яна зроблена невялікая розніца, адзіны спосаб знізіць яе цяпер было б блакаваць пошукавыя сістэмы, якія, вядома, будзе азначаць смерць нашага супольнасці.

Такім чынам, што ж я хацеў бы зрабіць, гэта вярнуцца толькі з дапамогай vbseo, але захаваць усе пераклады я да гэтага часу. Ці можа хто-небудзь рэкамендаваць, калі ласка?

Пенсіянер;)
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2011
    Паведамленняў
    441

Прывітанне
    vBET не падтрымлівае, не перакладаючы новыя пасады. Можна паспрабаваць пашырыць парыў кэш TTL, гэта паўплывае на працэсары з меншым утрыманнем выкарыстання, але для гасцей будзе не па даце.
    Я зрабіў тэст час водгуку websitepulse.com і арыгінальная старонка гэта: 1,018, а для перакладу (як госць) 1,151, такім чынам, можа быць, мы маглі б разгледзець і іншыя possiblie прычына таго, чаму форум працуе так марудна.
    Апошні раз рэдагавалася r.dziadusz; 15-04-12 у 12:49.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Верасня 2010 г.
    Паведамленняў
    256

Прывітанне шкада, што я не быў да гэтага раней, але ў большасці выпадкаў, калі я спрабую ваш сайт яго ўніз.

Мой сайт не працуе павольна, што я кажу, нагрузка высокая, заўсёды, калі ў мяне ёсць vbet ў выкарыстанні, калі я вярнуся да vbseo ў стандартнай нагрузкі падае, я пераехаў на Поўнач, што ў цяперашні час * *** Рам і тактавай частатой 3,2 Ггц працэсар (Quad Core).

Тое, што я пытаўся, ці ёсць у любым выпадку, каб спыніць аўтаматычны пераклад не пераклад, але захаваць пераклады, якія ўжо знаходзяцца ў кэш і базы дадзеных, каб людзі маглі наведаць www.mysite.com / FR / mythread_content.html і паглядзець, французскі пераклад, які я ўжо за гэта.

Пераклад становіцца занадта дарагім, як Google і Microsoft у цяперашні час выплачваецца пераклад, там не занадта шмат ад Apertium і нагрузку на сервер. Менавіта таму зараз я хацеў бы, каб адключыць яго ад перакладу і далей, але ўсё ж дазволіць карыстачам бачыць ўжо перакладзена змест, я разумею, што там не будзе новага перакладу ўтрымання і пераклады будуць старыя, але, як і змест кожнага перакладзены паведамленне не змяняецца (карыстальнікі не могуць рэдагаваць свае паведамленні) няма праблем.

З павагай,
    Сайман

Пенсіянер;)
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2011
    Паведамленняў
    441

Тое, што я пытаўся, ці ёсць у любым выпадку, каб спыніць аўтаматычны пераклад не пераклад, але захаваць пераклады, якія ўжо знаходзяцца ў кэш і базы дадзеных, каб людзі маглі наведаць www.mysite.com / FR / mythread_content.html і паглядзець, французскі пераклад, які я ўжо за гэта.
    Няма такой опцыі ў Vbet. Але калі вы хочаце толькі спыніць пераклад новых пасад - без змены вы форум-эфектыўнасць - проста выдаліць усе ключы/лагіны і г. д. З свайго adminCP -&ГТ; ад Vbet -&ГТ; пераклад пастаўшчыкоў

Член
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2012
    Месцазнаходжанне
    Atlanta
    Паведамленняў
    39

Паспрабуйце балансавання нагрузкі...Выкарыстанне двух сервераў. КДИ можа дапамагчы.

Плюс мінімізацыя і выкарыстоўваць кэшаванне праграм, каб уключыць кэш браўзэра на тыдзень.
    Аперацыі кэшавання праз memcache-гэта лепшы варыянт, таму што вы можаце воблака разам некалькі сервераў, але APC-гэта яшчэ адзін добры варыянт

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •