Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Стар. 1 з 2 12 АпошніLast
Вынікі 1 да 10 з 11

Тэма: Google API па якой цане

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Сакавіка 2012
    Паведамленняў
    21

Default Google API па якой цане

Я толькі што ўсталявалі гэты прадукт і пераканацца, што Google з'яўляецца платнай паслугай. Я таксама бачу, гэта тое, што яны цытуюць як кошт.

Кошт выкарыстання:

Пераклад на беларускую:
    $ 20 за 1 знакаў M тэксту, у якім выдаткі карэктуюцца ў колькасці, прапарцыйным колькасці сімвалаў фактычна прадастаўленых.
    Мова азначэнні:
    $ 20 за 1 знакаў M тэксту, у якім выдаткі карэктуюцца ў колькасці, прапарцыйным колькасці сімвалаў фактычна прадастаўленых.
    Справа ў тым, я паняцця не маю, што гэта можа працаваць у месяц, так што калі хтосьці можа даць мне ўяўленне пра тое, што яны плацяць у месяц мы былі б ўдзячныя. Я ведаю, што гэта таксама будзе залежаць ад трафіку на ваш сайт, і будуць змяняцца ад месца да месца, але мне сапраўды трэба некаторы тып тэсту для гэтага Калі магчыма, можа быць, вы б таксама паказаць, якія тыпы трафіку вашага сайта, або проста размясціць спасылку на ваш сайт, і я пастараюся і параўнаць яго з маім форум

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Сакавіка 2012
    Паведамленняў
    21

Я ўсё яшчэ спрабую знайсці адказ на гэтае

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Сакавіка 2012
    Паведамленняў
    21

Не турбуйцеся пра гэта, як я выдаліў гэты мод з майго сайта

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Падобна на тое, што нашы карыстальнікі не хочуць, каб распавесці аб сваіх выдаткаў перакладу. Як пісаў у першым пасце Google выразна апісвае выдаткі. Акрамя таго, Microsoft падае бясплатны пераклад (з штомесячнай межы, але бясплатна), і мы вось-вось выпусціць новую версію, якая дазволіць для ручнога перакладу

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Сакавіка 2012
    Паведамленняў
    21

Ды яны, але гэта не дае нам ніякага ўяўлення, што гэта можа прыйсці ў канцы месяца

Пенсіянер;)
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2011
    Паведамленняў
    441

Калі вы ўсталявалі абмежаванні, пераклад API не буду рабіць па-цытуе пераклады. Ён працуе, як цяпер у вольным перакладзе API Microsoft, калі вы выкарыстоўваеце алё 2М знакаў API проста перастае перакладу

Text automatically translated from: German to: Belarusian
    Translated text
    Добры дзень,
    мой форуме 175000 паведамленняў і 25000 тэмы, я перакладаю на ангельскую і французская. У першы дзень спажываецца каля 1,5 млн., каля $ 20. Калі ёсць цікавасць, таму я магу працягнуць пазней.
    Original text

Пенсіянер;)
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2011
    Паведамленняў
    441

Прывітанне

Text automatically translated from: German to: Belarusian
    Translated text
    Я ведаю. Я скарджуся, але гэтага не зрабілі.
    Original text

Перавесці API: Пераклады
    Колькасць знакаў
    Штодзённая квота: 2M
    28 дзён за ўсё: 21.03M
    Перавесці API персанажы 19,82 M 396,30 USD
    Апошні раз рэдагавалася r.dziadusz; 07-05-12 у 21:57.

Стар. 1 з 2 12 АпошніLast

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •