Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Pagina 1 de 2 12 UltimulLast
Rezultate 1 a 10 de 11

Thread: Google API la ceea ce cost

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Mar 2012

Default Google API la ceea ce cost

Au instalat doar acest produs şi de a vedea că Google este un serviciu plătit. Văd, de asemenea, aceasta este ceea ce au citat ca fiind costul.

Taxele de utilizare:

Traducere:
    20 dolari pe 1 M de caractere de text, în cazul în care taxele sunt ajustate proporțional cu numărul de caractere prestat efectiv.
    Detectarea limbii:
    20 dolari pe 1 M de caractere de text, în cazul în care taxele sunt ajustate proporțional cu numărul de caractere prestat efectiv.
    Chestia e că am nici o idee ce acest lucru poate rula în pe lună aşa că dacă cineva ar putea da-mi o idee de ce acestea sunt plătitoare pe lună ar fi apreciat. Ştiu că acest lucru ar fi, de asemenea, depinde de trafic pe site-ul şi ar varia de la site la site-ul, dar am nevoie într-adevăr unele tip de un punct de reper pentru acest Dacă este posibil poate tu ar fi, de asemenea, indică ce tip de trafic site-ul dumneavoastră are sau chiar post un link pe site-ul şi voi încerca şi compara-l la forumul meu

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Mar 2012

I sînt încă încearcă să găsească unele răspunsul pe acest unul

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Mar 2012

Nu vă faceţi griji despre acest lucru, aşa cum am au eliminat acest mod la site-ul meu

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Se pare că utilizatorii noştri nu doriţi să partajaţi despre costurile lor de traducere. Aşa cum aţi scris în primul post, Google descrie clar costurile. De asemenea, Microsoft vă oferă gratuit traducere (cu limite lunar dar gratuit) şi suntem doar despre să elibereze nouă versiune, care va permite manual traduceri

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Mar 2012

Da ei a face, dar nu ne da nici o idee ce acest lucru poate veni la sfârşitul o lună

Retrase;)
    Alăturaţi-vă Data
    August 2011

Dacă setaţi limitele dumneavoastră, traducere API nu va face orice traduceri over-quoted. It works cum este acum în drum liber traducere de Microsoft API dacă utilizaţi alle 2 M caractere API se opreşte doar traducerea

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Iunie 2010

Text automatically translated from: German to: Romanian
    Translated text
    Buna ziua,
    Forumul meu are aproximativ 175.000 posturi şi fire 25.000, am traduce în limbile engleză şi franceză. Prima zi a petrecut aproximativ 1,5 milioane, aproape $20. Dacă există interes I poate continua mai târziu că aici da.
    Original text

Retrase;)
    Alăturaţi-vă Data
    August 2011

Bună
    Vă rugăm să nu că vBET este memorarea în cache a datelor, astfel încât după câteva zile cantitatea de cerere de traducere schould toamna. De asemenea, microsoft gratuit de azure vă permit să traduceți 2m de caractere pentru drum liber

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Iunie 2010

Text automatically translated from: German to: Romanian
    Translated text
    ştiu. Mă plâng dar nu la toate.
    Original text

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Iunie 2010

Traduce API: traducere
    Contor caractere
    Contingentul de zi cu zi: 2 M
    28 de zile total: 21.03 m
    Traduce APICharacters19.82 M396.30 USD
    Ultima modificare făcută de r.dziadusz; 07-05-12 la 21:57.

Pagina 1 de 2 12 UltimulLast

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •