Hello!
Я выкарыстоўваю гэтую дзіўную праграму на адзін год, але цяпер Traductions знікае, не працуе ..
Ці можаце вы мне дапамагчы?
Hello!
Я выкарыстоўваю гэтую дзіўную праграму на адзін год, але цяпер Traductions знікае, не працуе ..
Ці можаце вы мне дапамагчы?
Прывітанне,
Калі вы не ўсталёўваць ніякіх дадатковых plugis, і пераклад "знікае" без прычыны, калі ласка, пераканайцеся, што калі вы заблакаваны ваш пераклад пастаўшчык, выканаўшы гэты тэст: Націсніце
Alse Я бачу, вы выкарыстоўваеце vBET 4.2.3, калі ласка, памятайце, што бясплатны пераклад Google API Віль быць зачыненая да 1 снежня, і seting новыя строгія абмежаванні, калі ласка, падумайце аб абнаўленні vBET да апошняй версіі, якая таксама падтрымлівае Google API v2 (платна) Пераклад і Microsoft API (бясплатна), а іншы ў цяперашні час выпрабаванні.
Я магу паменшыць вашыя запыты Пераклад на беларускую: Націсніце
ОК Айк!
Гэта вынікі тэстаў Google:
Пачынаючы пробны пераклад для Google API v1
Вынік тэсту: {"responseData": нулявая ", responseDetails": "Падазраваны Умовы прадастаўлення паслуг Злоўжыванне гл. http://code.google.com/apis/errors.", "ResponseStatus": 403}
Выпрабаванне пра памылку:
Час злучэння (мс): 582,390869141
Так, гэта азначае, што вы заблакаваныя Google, вы можаце адправіць іх разблакаваць вас, як сказана ў цесцю, я даў вам.
Але, калі ласка, звярніце ўвагу, што на 1 снежня Google вольны пераклад API v1 будзе зачыненая, так што без перакладу якія прадстаўляюцца гэта будзе зроблена