Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
Výsledky 1 na 4 z 4

Závit: Teraz zmiznú traductions (nie funguje)

Nováčik
    Dátum registrácie
    08. 2010

Default Teraz zmiznú traductions (nie funguje)

Dobrý deň!

Bol som pomocou tejto úžasnej program na jeden rok, ale teraz nie funguje Traductions zmiznú...

Môžete mi pomôcť?

V dôchodku;)
    Dátum registrácie
    08. 2011

Dobrý deň,
    Ak ste nenainštalovali žiadne dodatočné plugis a prekladu "zmiznú" bez dôvodu, prosím uistite sa, že ak sú blokované slu¾ieb preklad spustením tohto testu: KLIKNITE NA TLAČIDLO
    Alse môžete vidieť, používate vBET 4.2.3, prosím nezabudnite, že voľný Google preklad API wil byť uzavreté 1st december, a je seting nových prísnych limitov, prosím zvážiť, rekonštrukcie vBET na najnovšiu verziu, ktorá podporuje aj Google API v2 (platené) a preklad API Microsoft (zdarma) a druhú v súčasnosti testuje.
    Môžete znížiť vaše žiadostí o preklad: KLIKNITE NA TLAČIDLO

Nováčik
    Dátum registrácie
    08. 2010

OK Hayk!

To je výsledky na google test:

Skúška rozbehu preklad pre Google API v1
    Výsledok testu: {"responseData": null, "responseDetails": "Podozrenie Podmienky služby Zneužívanie informácií nájdete http://code.google.com/apis/errors.", "ResponseStatus": 403}
    Testovacia chyba:
    Čas pripojenia (ms): 582.390869141

V dôchodku;)
    Dátum registrácie
    08. 2011

Áno to znamená, že sú zablokované google, môžete email ich odblokovanie vám, ako v teste to povedal, som vám dal.
    Ale Všimnite si prosím, že do 1. decembra google voľný preklad API v1 bude boli uzatvorené, takže nevykoná sa žiadny preklad poskytnutých

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •