Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 2 з 2

Тэма: Выбар сцяга для ангельскай мовы

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Снежні 2010
    Паведамленняў
    7

Default Выбар сцяга для ангельскай мовы

Я бягу форум на англійскай мове. 90% з маіх карыстальнікаў форуму з ЗША. Я хацеў бы мець магчымасць выбраць сцяг ЗША, сцяг змаўчанні на англійскай мове (На дадзены момант гэта Вялікабрытанія сцяг "Юніён Джэк"). Мне вельмі шкада, прасіў пра гэта, таму што я на самой справе ангельску, але я павінен даць сваім карыстальнікам, што яны хочуць! На дадзены момант у мяне адрэдагаваць ўручную all_flags.gif выявы GIF, каб замяніць сцяг Вялікабрытаніі з сцягам ЗША.

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Кіраўніцтва выдання ў парадку. Як мы выкажам здагадку, што вы не павінны змяняць яе больш. Акрамя таго, іншыя карыстальнікі, калі неабходна будзе ўсталяваць адзін раз і пакінуць яго. Такім чынам, з пункту гледжання прадукцыйнасці лепш проста змяніць лад, а не выкарыстоўваць дадатковыя опцыі, якія дазваляюць усталяваць кожны сцяг. У такім выпадку мы не змаглі б выкарыстоўваць CSS Sprite - цяпер толькі адзін запыт, атрымлівае ўсё сцягі. Без CSS Спрайт гэта будзе адзін запыт на адзін сцяг = 53 запытаў. Акрамя таго, малюнак змяняецца вельмі рэдка ў vBET так у асноўным у вас ужо ёсць рашэнне.

Мы разумеем вашыя патрэбы, усё яшчэ маючы на ўвазе, што гэта было б прывесці да зніжэння прадукцыйнасці і, што ёсць простае рашэнне для гэтага (толькі рэдагаваць выявы) мы думаем, мы не будзем ісці за ёй.

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •