Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
Výsledky 1 na 2 z 2

Závit: Výber vlajok pre anglický jazyk

Nováčik
    Dátum registrácie
    12. 2010

Default Výber vlajok pre anglický jazyk

Vedu fórum v anglickom jazyku. 90% z mojej fórum užívatelia sú z USA. Chcel by som mať možnosť vyberte v USA vlajku ako predvolené anglickou vlajkou (v súčasnosti je UK "Úniu Jack" príznak). I 'm sorry požiadať o to, pretože som skutočne anglický, sám, ale já musím dať môj užívateľov, čo chcú! V čase, keď som predtým manuálne upravili GIF obrázok all_flags.gif nahradiť UK vlajkou v USA vlajku.

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

Ručné vydanie je v poriadku. Ako sme Predpokladám, nie je potrebné zmeniť už. Aj ostatní používatelia keď potrebujú bude stanovená raz a nechajte ju. Tak z hľadiska výkonu je lepšie jednoducho upraviť obrázok namiesto použiť prídavné možnosti umožňujúce stanoviť príznakom. V takom prípade by sme nemali byť schopní používať CSS Sprite - teraz len jedna žiadosť dostane všetky príznaky. Bez CSS Sprite bude jedna žiadosť za jeden príznak = 53 žiadosti. Tiež obrázky zmeny veľmi zriedkavé v vBET takže v podstate už máte roztoku.

Chápeme vaše potreby, stále udržať v pamäti, že by sa to rozkladať, výkon, a že je jednoduché riešenie pre tento (len editovať obrazu) myslíme, že nebudeme ísť na to.

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •