Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Стар. 3 з 3 FirstПершы 123
Вынікі 21 да 24 з 24

Тэма: Пустыя перакладаў.

Мне давялося адключыць vBET на дадзены момант. Мой ўвесь форум пастаянна проста пайшоў у тайм-аўтаў з-за перакладу, які не можа быць зроблена. Так што цяпер я проста чакаю і спадзяюся, што вы можаце знайсці добрае рашэнне. Я знаходжуся ў жыцці майго сябра, і я ведаю, што вы знойдзеце спосаб.

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

На дадзены момант мы тэстуем новы пераклад API (гл. аб'явы). Ва ўсякім выпадку - калі пераклад не можа быць зроблена, вы не павінны мець ніякіх тайм-аўтаў ... Нешта тут не так. Пры перакладзе не можа быць зроблена, то варта адзначыць vBET пастаўшчыка як недаступны і праверыць яго кожныя 10 хвілін яна зноў даступны. Між тым, калі няма правайдэраў не маецца, то толькі кэшаваныя вынікі адлюстроўваюцца. Такім чынам, любы тайм-аўт не павінна адбыцца. Калі ласка, адкрыйце новы струмень для вашай праблемы з тайм-аўты і дэталі PM доступу - мы будзем правяраць, што адбываецца. Можа быць, вы атрымаеце некалькі розных запіску пра памылку ад пастаўшчыка, і гэта не павярнулі па vBET - якія маглі б растлумачыць, чаму vBET па-ранейшаму спрабуе выкарыстаць пастаўшчыка. Мы можам праверыць толькі на месцы.

Фактычнае рашэнне ўжо вырашае пытанне з дасягнула мяжы. Калі ў вас ёсць праблемы яна можа быць выклікана некаторымі памылка. Мы павінны праверыць, каб пераканацца - калі ласка, адкрыйце новы струмень і дэталі PM доступу.

Я ўключана апошняя версія VBET сёння ў першы раз зноў. Такім чынам, я магу спытаць вас, хлопцы, калі ласка, кіраўніцтва мяне туды, дзе, каб адключыць кэш ачысткі (згодна з прапановай Michal у пост вышэй) таксама якія старонкі можна задаць не перакладаць, і як гэта зрабіць?
    На дадзеным этапе я выкарыстоўваю толькі вольнае API, ад Microsoft і Apertium, але яны выкарыстоўваюцца як у 2 хвіліны. Так, цяпер мне трэба знайсці спосаб, каб проста перавесці новыя паведамленні. Я таксама спрабую выпрацаваць спосаб выкарыстаць платныя API Google, так што спадзяюся, калі ў мяне ёсць, што на месцы я магу выкарыстоўваць VBET на поўную катушку зноў. Дзякуй.

Пенсіянер;)
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2011
    Паведамленняў
    441

Прывітанне
    Пры і адключэнне кэша госця вы можаце ўсталёўваць параметры:

AdminCP -&ГТ; кампанія Кэш&ГТ; Кэш час жыцця (TTL) -&ГТ; Кэш час жыцця (TTL): 0
    - Вы кэша дадзеных будзе доўжыцца вечна

AdminCP -&ГТ; кампанія Кэш&ГТ; Кэш час жыцця (TTL) -&ГТ;ачыстка кэша стратэгіі: Інвалід

Вы можаце "не transtaling" некаторыя старонкі, запоўніўшы опцыя):
    AdminCP -> vBET Галоўная -> Ігнараваць URL:

Таксама вы можаце выкарыстаць: <! - VBET_SNTA -> і <! - VBET_ENTA -> тэгаў. Проста змесціце ўнутр яго ўтрыманне, якое вы не хочаце быць перакладзены і вуаля - яно не будзе - Вы можаце атрымаць доступ да роўная шаблоны AdminCP -> Стылі і шаблоны

Стар. 3 з 3 FirstПершы 123

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •