Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 5 з 5

Тэма: Проста няма дакладных дадзеных аб кошце і MS API

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3

Default Проста няма дакладных дадзеных аб кошце і MS API

Дык колькі ж гэта такое на самай справе?

Я бачу, фірмовыя за $ 99
    Я бачыў брэнд бясплатна для # 135
    Але тое, як у кошык працах аб'яваў і іншае разам.

Няўжо гэта больш за $ 200 за брэндынг бясплатна. І я таксама хацеў бы больш інфармацыі аб Microsoft API і як яго атрымаць.

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Нармальная ліцэнзія каштуе $ 90. Купля гэтага ў вас ёсць усе vBET асаблівасці.
    Брэндынг Бясплатны з'яўляецца дадатковай ліцэнзіі, і гэта дадатковыя выдаткі на $ 135. Гэтая ліцэнзія дазваляе выдаліць крэдытных спасылцы.
    Калі вы хочаце мець стэнд ліцэнзій то кошт сума гэтых двух.

Пераклад API Microsoft ужо падтрымліваецца ў vBET 4.x (у бліжэйшы час будзе ў vBET3.x), так што ў вас гэта працуе на вашым форуме толькі пасля ўсталёўкі vBET4.x
    Microsoft Пераклад API падтрымлівае 35 моў прама цяпер - для атрымання дадатковай інфармацыі перайдзіце да Microsoft старонак.

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3

Я заўважыў, што Microsoft Пераклад будзе платнай паслугай і на раставаў API. Карыстачам дазволена толькі пэўную колькасць пераведзеных старонак бясплатна. Што адбываецца, калі, што шах не будзе дасягнуты. VBet ці то проста спыніць перакладаць або???

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Мы павінны праверыць, у дэталях інфармацыю аб платных Microsoft Пераклад API, калі яна пачынаецца, лімітаў і гэтак далей.

У асноўным - vBET спытаць знешняга API для перакладу. Такім чынам, вы павінны быць даступныя, каб атрымаць перавод з гэтага API. Калі API дасць вам ніякай рэакцыі, то ў вас не будзе пераклад - проста пусты тэкст у такіх месцах. Так vBET ды ў асноўным, калі знешнія API адмаўляецца даць вам пераклад vBET не будзе прадастаўляць яго на форуме. Звярніце ўвагу, што ў гэты момант vBET4.x падтрымлівае 3 пераклад API:
    - Google Translation API v1
    - Google Translation API v2
    - Microsoft Пераклад API

Такім чынам, вы можаце выбраць, які Вы хочаце выкарыстаць. І вы можаце выкарыстоўваць платны таксама - vBET канфігурацыя дазваляе ўсталяваць неабходны ключ для Google Translation API v2.

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Верасень 2011 г.
    Паведамленняў
    2

Папраўце мяне, калі я памыляюся, але ад што я чытаў Google API v2 будзе спаганяць $ 20/1million сімвалы перакладаюцца. Дык гэта будзе азначаць, калі тыповы вэб-старонкі былі 80chars/line, на 66 лініі / старонкі, было б 5280 знакаў. 1000000 / 5280 = 189pages перакладзенага тэксту за $ 20. (~ 10cents/page) абуральна, асабліва калі ў вас ёсць сотні павукоў сканаванне Вашага сайта запытваючага пераклады.
    Апошні раз рэдагавалася adwade; 24-09-11 у 05:30.

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •