Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Стар. 1 з 2 12 АпошніLast
Вынікі 1 да 10 з 12

Тэма: vBET 4.4.2 выхаду

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Default vBET 4.4.2 выхаду

Прывітанне

Так што гэты рэліз дададзеная падтрымка Google Translation API v2. У гэты момант ён падтрымлівае 3 пераклад API:
    • Google Translation API v1 (даступна толькі да 1 снежня 2011)
    • Google Translation API v2 (платны)
    • Пераклад API Microsoft (бясплатна)

Прама цяпер, калі вы хочаце выкарыстаць платныя Google API, вы павінны ўключыць Google Translation API v2 ўручную прама цяпер (Admin CP-> vBET-> пераклад Дадатак-> Выкарыстанне Google API v2. Пасля 1 снежня мы выдалім гэтую опцыю, бо будзе ніякага выбару больш.

Калі ласка, звярніце ўвагу, што новыя значэнні па змаўчанні для старыя параметры не ўплываюць на форумах падчас абнаўлення (ў вас будзе свой старое значэнне). Тым не менш для новых параметраў (напрыклад, якія табліцы павінны быць вычышчаныя) у вас будзе наша значэнні па змаўчанні, таму што ў вас не было папярэдняе значэнне там.

Такім чынам, у кароткіх словах: гэты рэліз гатовы даць вам бясплатныя пераклады і дазваляе шляхам змены канфігурацыі для падтрымкі ўсіх 53 мовах.

Новае:
    • Падтрымка Google Translation API v2
    • Канфігурацыя кэша ачысткі (якія мовы павінны быць вычышчаныя)

Змены:
    • Канфігурацыі па змаўчанні vBET гатовыя да свабоднай пераклады

Памылак Выпраўлена:

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Лютым 2010 года
    Паведамленняў
    210

Выдатна! Калі я upgrad ад VB3 да VB4 выкарыстоўваць vbet4 будзе мой кэш прыйдзецца пачынаць усё спачатку?
    Апошні раз рэдагавалася Snake; 01-09-11 у 22:00.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Quote Паведамленне ад Snake View Post
    Выдатна! Калі я upgrad ад VB3 да VB4 выкарыстоўваць vbet4 будзе мой кэш прыйдзецца пачынаць усё спачатку?
    Не - кэш будзе заставацца як ёсць. Проста зрабіў абнаўленне - не пераўсталяваць (не выдаліць і ўсталяваць зноў - падчас выдалення ўсіх кэш табліцы выдаляюцца). Звярніце ўвагу, што vBET3.x таксама будзе падтрымліваць Microsoft Пераклад API і Google Translation API v2 - гэта наш галоўны прыярытэт цяпер Так што вам не прыйдзецца абнаўляць ўвесь VBulletin і ўсе вашы ўбудовы толькі для гэтага.

Тым не менш калі ў вас ёсць ліцэнзія на VBulletin 4.x Я асабіста думаю, што гэта цалкам добры рухавік і варта абнавіць (проста быць гатовым да пытанняў

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2011
    Паведамленняў
    1

Text automatically translated from: Russian to: Belarusian
    Translated text
    а як усталяваць на форум vBulletin 3.8.7 падкажыце ??((( (бясплатную версію)
    Original text

Пенсіянер;)
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2011
    Паведамленняў
    441

Прывітанне,
    Калі ласка, прачытайце пра VBulletin 3.x адсюль VB3 агульных дыскусій - vBulletin.org форум і калі вы хочаце спытаць пра бясплатную версію нашага прадукту ад для vBulletin vbet 3.х, калі ласка, адкрыйце новую тэму ў Бясплатная версія vBET2.3.x

Дзе я магу атрымаць інфармацыю аб платных паслуг на Google? Колькі гэта будзе каштаваць, і як яе ўсталяваць праз іх? Дзякуй.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Верасня 2010 г.
    Паведамленняў
    256

Quote Паведамленне ад Taurus View Post
    Дзе я магу атрымаць інфармацыю аб платных паслуг на Google? Колькі гэта будзе каштаваць, і як яе ўсталяваць праз іх? Дзякуй.
    Зірніце сюды Платная версія Google Translate API зараз адкрыты для бізнесу - Google Translate Блог ён можа працаваць вельмі дарагі для форумаў, яны будуць каштаваць $ 0,05 у разліку на 500 слоў!

Я проста ўзяў сярэднюю нітка 9 паведамленняў, Уключаючы ўсе postbit тэксту было 3456 слоў што адпавядае $ 1,76!, Так што пераклад будзе каштаваць абсалютная шчасце!

Ёсць бясплатны API збіраецца цалкам? ці ёсць альтэрнатыва, як bablefish AltaVista гэта?
    Апошні раз рэдагавалася Simon Lloyd; 04-09-11 у 18:28. Прычына: Дададзены разлік кошту!

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Верасня 2010 г.
    Паведамленняў
    256

Калі ласка, майце на ўвазе кошт я даў вышэй, толькі для один пераклад.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Quote Паведамленне ад Simon Lloyd View Post
    Зірніце сюды Платная версія Google Translate API зараз адкрыты для бізнесу - Google Translate Блог ён можа працаваць вельмі дарагі для форумаў, яны будуць каштаваць $ 0,05 у разліку на 500 слоў!

Я проста ўзяў сярэднюю нітка 9 паведамленняў, Уключаючы ўсе postbit тэксту было 3456 слоў што адпавядае $ 1,76!, Так што пераклад будзе каштаваць абсалютная шчасце!

Ёсць бясплатны API збіраецца цалкам? ці ёсць альтэрнатыва, як bablefish AltaVista гэта?
    Вось падрабязная коштаў на Google Translation API v2: Кошты і Умовы прадастаўлення паслуг - Google Translate API v2 - Google Code
    Яна складае $ 20,00 за 1.000.000 знакаў. Гэта рахунак у сімвалы, не ў словах.

Таксама існуе ніякіх часовых абмежаванняў для кэшавання Google Translation API v2 вынікі. Такім чынам, вы не маеце да платных зноў і зноў для таго ж самага перакладу. Так што вашыя разлікі не прапусціце адно - што пасля пераводу першых ніткай, vBET ўжо кэшаваныя прапановы для статычных элементаў графічнага інтэрфейсу. Таксама ў адпаведнасці з вашымі выніку ў вас у адным струмені, 9 паведамленняў з кароткім колькасць сімвалаў 17.600 - гэта робіць у сярэднім амаль 2 000 знакаў у адным паведамленні. Гэта не тыповы прыклад. Шматлікія паведамленні маюць менш за 60 сімвалаў (як і Ваш папярэдні пост). Напрыклад, гэта вельмі адказ менш 1300 знакаў, і гэта доўгі адказ, як на шматлікіх форумах. Вядома, няма якога-небудзь правілы, але я думаю, што вы напалохаць сябе да смерці, выкарыстоўваючы толькі адзін прыклад, які не з'яўляецца занадта агульнай для шматлікіх форумах.

Ва ўсякім выпадку - цэны, як цэнаўтварэнне - гэта да Google, як яны хочуць прадаць свае паслугі і да карыстальнікаў яны будуць карыстацца гэтымі паслугамі ці не.

Адказваючы на пытанне аб бясплатнай альтэрнатывы - Так - vBET4.x ўжо падтрымлівае цалкам бясплатна Microsoft Пераклад API - ен не падтрымлівае столькі моў, як Google, але гэта яшчэ 35 моў. Так ад vbet кліенты могуць скарыстацца бясплатнай пераклады нават пасля перакладу Google API для версіі v1 будзе зачынены. Па крайняй меры, пакуль Microsoft Пераклад інтэрфейсу API з'яўляецца бясплатным, але тут мы таксама гатовыя развівацца - цяпер кампанія дазваляе легка дадаць новы пераклад інтэрфейсу API.
    Апошні раз рэдагавалася vBET; 04-09-11 у 19:36.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Верасня 2010 г.
    Паведамленняў
    256

Майкл, дзякуй за падрабязны адказ, я разумею, што вы спрабуеце сказаць, але, на жаль, прыклад я даў вельмі часта ў маіх форумах, у мяне ёсць шмат значна больш часу.

Я рады, што, калі я стараюся платная паслуга Google, і ён працуе занадта дарагім я ўсё роўна ба можам прапанаваць пераклады на мой форум

Стар. 1 з 2 12 АпошніLast

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •