Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Стар. 2 з 3 FirstПершы 123 АпошніLast
Вынікі 11 да 20 з 21

Тэма: ¿Як наладзіць рэдактар кнопку прадукт BBCodes?

Я буду падрабязна вызначэнне кадоўкі мадыфікацыя мне трэба, і я хацеў бы, каб бюджэт Вам за гэта.

Гэта не толькі пазбегнуць перакладу сярод 2-х мовах: ён складаецца на новую канфігурацыю прагляду даступныя (не пераклад іспанскі і каталонскі) у няяўна рэжыме для форуму.

Яна павінна быць дапоўнена спосаб адзначыць бягучыя паведамленні каталонскай ў некаторых аўтаматызаваным спосабам (Google пакетнага запыту ¿?) Да аўтавызначэння адноўлены.

Я прызнаю, Java-версіі арыгінал-рэжыме прагляду цалкам падыходзіць для нашай двухмоўнай кантэксце.

Я не правяраў яго да гэтага часу, як я, хоць гэта было толькі прызначаны для выканання SEO.

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Я бачу два паведамленні, перш чым вы просіце аб дапамозе, але ў апошні вы напісалі, што фактычна рашэнне падыходзіць. Так мяркуючы - вам трэба больш дапамагаць тут, ці гэта ўжо ў парадку? Id вы робіце - тое, што вам трэба?

, Якія адносяцца да тэмы гэтай тэме, я ўсё яшчэ думаю, кнопкі ў рэдактар для аўтаматызацыі BBCodes ўстаўкі супрацоўнікамі было б выдатна.

Што тычыцца майго канкрэтнага форуму, я падрабязна апішу мае патрэбы як праект, у іншым струмені.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Так ці можна лічыць гэта адной замкнёнай, ці яшчэ некаторую дапамогу тут неабходная?

Ёсць магчымыя простыя рашэнні пытання ў вас:
    1. Уключыць аўтаматычнае вызначэнне мовы (vBET варыянтаў у панэлі адміністратара) - карыстачы проста пісаць паведамленні і vBET будзе непразрыстай яго ў мову BBCode аўтаматычна
    2. Прымусіць карыстальнікаў усталёўваць свае мовы па змаўчанні (таксама опцыю ў vBET) - калі карыстач усталяваў яго па змаўчанні мову, што мова форуму, то vBET аўтаматычна дадаваць рэдактару BBCode варыянт (не як кнопка, але, як радыё-кнопкі - абкручванне на мову ці не) - Вы можаце паглядзець як гэта працуе, нават на нашым форуме - проста ўсталяваць па змаўчанні мову, акрамя ангельскай (выкарыстанне Карыстальнік CP).
    Абодва варыянту не з'яўляюцца ідэальнымі для маіх патрэбаў.
    Я павінен быў бы ў якасці штатнага супрацоўніка, каб спосаб змяніць ўпакоўкі паведамленне мове ў адзін клік.

Можа быць, гэта не ўхіленне непаладак, я прызнаю. Вы можаце перайсці да функцыі прапановы, калі вы згодныя.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Добра, але навошта вам гэта трэба? Мне трэба высветліць, што сапраўды неабходна. Вы ўжо адкрыты іншы запыт магчымасць для стварэння просты інструмент, які будзе абгарнуць усё ўжо створаныя паведамлення адпаведным чынам ў мову BBCode. Так што калі ў вас будзе гэта адзін, то ўсе старыя паведамленні будуць загорнуты. Таксама, калі аўтаматычнае вызначэнне мовы ўключана, усе новыя ўваходныя паведамленні будуць абгорнутыя адпаведным чынам (з выключэннямі, дзе Google не распазнае мова). Так што ў такім выпадку для чаго гэтая кнопка? Калі ласка, дайце нам поўны сцэнар, як вы думаеце, ён будзе працаваць. Я разумею, вы хочаце мець кнопку, але я сапраўды не разумею, трэба, і я не ўпэўнены, што гэта ўжо распаўсюджваецца на іншыя запыты функцыю. Тым больш што вы напісалі, зараз, калі гэтая кнопка для супрацоўнікаў, так як я разумею цяпер гэта для карэкцыі паведамленняў, якія не загорнуты ў мову BBCode адпаведным чынам. Калі ласка, папраўце мяне, калі я разумею, гэта няправільна.

Нават з аўтавызначэнне ўключана, я б хацеў, каб даць карыстальнікам просты спосаб, каб паказаць іх напісання на каталонскім мове як пішуць у абедзвюх іспанскіх і каталонскіх у форуме.

Калі аўтавызначэнне працуе 100% не павінна, але я думаю, гэта вельмі просты запыт і больш універсальны, чым для билингвов перамыкача селектара: BBCode / без форум-кодаў

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

ОК так. Я быў страчаны, так як у папярэдняе паведамленне я ўбачыў, што гэта для супрацоўнікаў, не для ўсіх удзельнікаў. Так што я не быў упэўнены, што за гэта павінны рэальна існаваць.

Цяпер я разумею, (прабачце, калі вы напісалі гэта раней, і давялося паўтарыць).

Ваш запыт гэта таксама унікальнае для вашага форуму, якія будуць уключаны ў афіцыйны рэліз. Такім чынам, мы не плануем ўключыць яго ў vBET. Тым больш што з аўтаматычным вызначэннем дазволіла ёй сапраўды не патрэбныя і, як сказаў Альберт Эйнштэйн "усё павінна быць як мага больш простым, але не прасцей". Мы лічым, што прадастаўленне такой кнопкі толькі заблытаць карыстальнікаў, якія будуць думаць, што яны павінны пазначыць яго пры запісе ў Каталоніі. А гэта зніжае зручнасць выкарыстання форуму. Простыя рашэнні - напрыклад, проста напісаць, што вы хочаце і хай сістэма клапоціцца аб Астатняе - лепш для карыстальнікаў, на наш погляд.

Але мы можам дапамагчы вам дадаць такую кнопку.
    Як я пісаў ужо гэта будзе лёгка, калі вы выкарыстоўваеце ўжо існуючую функцыянальнасць і проста змяніць знешні выгляд у яго. Так vBET ужо ведае, як абгарнуць ў мову BBCode, у адпаведнасці з дадатковым уваходам з рэдактарам. Усё, што вам сапраўды трэба, гэта змяніць знешні выгляд яго (у нас ёсць радыё-кнопкі, вы хочаце проста кнопку) і ўключыць яго заўсёды (мы ўключаем у прыватнасці, стан).
    Дык вось - вы ўжо ведаеце, як дадаць кнопку, як паказвае малюнак ўключыць у першы пост. Тое, што вы таксама трэба, гэта:
    1. ўключаць скрытыя палі:
    Code:
    <input id="vbet_addbbcodes" type="hidden" name="vbet_postInLanguage" value="0">
    2. Уключыце просты скрыпт Java, які ўсталюе там каталонскай код (не правяраў):
    Code:
     <script language="javascript">
    function vbet_setCatalan(){
    document.getElementById("vbet_addbbcodes").setAttribute("value", "ca");
    return false;
    }
    </script>
    Калі ласка, звярніце ўвагу, што вы можаце зрабіла яго больш складаным для дазваляюць ўключэння / адключэння кнопкі
    3. Выканаць функцыю Java Script, калі кнопка націснутая. Так што ў вашым кнопку дадаць:
    Code:
     onClick="vbet_setCatalan()"
    Калі вы не хочаце, каб зрабіць больш складаныя функцыі (якая зможа таксама, каб скінуць значэння), то вы можаце проста ўсталяваць функцыю цела ў атрыбут OnClick і не ўключаюць Java Script, як функцыю наогул.
    Таксама ўлічыце, што калі вы хочаце, каб быць зручнымі для карыстача вы думаеце, каб дадаць гэтую кнопку, перамыкач так што карыстальнік будзе ведаць, гэта ўжо ўключаны ці не. Гэта было б усё значна прасцей, калі вы хацелі б дадаць тут сцяжок, а не кнопкі, а з дапамогай кнопкі можна таксама зрабіць гэта, толькі больш складаным, калі вы хочаце, каб зрабіць гэта правільна (так ўключэння і адключэння)

Звярніце ўвагу, што змены будуць бачныя пасля таго, карыстач здзяйсняе паведамленне - так ён будзе выкарыстаны на боку сервера.

Калі вы хочаце працаваць на баку браўзэра, то вам не трэба першым крокам - толькі Java Script функцыі (прыкладаецца да кнопкі), які пройдзе па нумары (або структуры, калі вы не можаце прадказаць рэдактар ID) вобласці тэкставым рэдактары і дадаць у Змест адкрыцця і закрыцця мову BBCode. У такім выпадку вы таксама не прыйдзецца турбавацца аб якіх-небудзь перамыкач (карыстальнік проста ўбачыце, што яна ўжо дададзеная ў рэдактары). Проста вы павінны праверыць гэта ўжо спакаваныя (гэта пачатак тэксту на мову BBCode) і ігнараваць націск кнопкі ў такім выпадку (каб пазбегнуць упакоўкі ў некалькі разоў).

Калі ласка, распавядзіце яшчэ трэба дапамагчы. Калі так - паведаміце, дзе ў прыватнасці.

Дзякуй!

Вельмі падрабязная і добра патлумачылі, дзякуй.

Стар. 2 з 3 FirstПершы 123 АпошніLast

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •