ОК так. Я быў страчаны, так як у папярэдняе паведамленне я ўбачыў, што гэта для супрацоўнікаў, не для ўсіх удзельнікаў. Так што я не быў упэўнены, што за гэта павінны рэальна існаваць.
Цяпер я разумею, (прабачце, калі вы напісалі гэта раней, і давялося паўтарыць).
Ваш запыт гэта таксама унікальнае для вашага форуму, якія будуць уключаны ў афіцыйны рэліз. Такім чынам, мы не плануем ўключыць яго ў vBET. Тым больш што з аўтаматычным вызначэннем дазволіла ёй сапраўды не патрэбныя і, як сказаў Альберт Эйнштэйн "усё павінна быць як мага больш простым, але не прасцей". Мы лічым, што прадастаўленне такой кнопкі толькі заблытаць карыстальнікаў, якія будуць думаць, што яны павінны пазначыць яго пры запісе ў Каталоніі. А гэта зніжае зручнасць выкарыстання форуму. Простыя рашэнні - напрыклад, проста напісаць, што вы хочаце і хай сістэма клапоціцца аб Астатняе - лепш для карыстальнікаў, на наш погляд.
Але мы можам дапамагчы вам дадаць такую кнопку.
Як я пісаў ужо гэта будзе лёгка, калі вы выкарыстоўваеце ўжо існуючую функцыянальнасць і проста змяніць знешні выгляд у яго. Так vBET ужо ведае, як абгарнуць ў мову BBCode, у адпаведнасці з дадатковым уваходам з рэдактарам. Усё, што вам сапраўды трэба, гэта змяніць знешні выгляд яго (у нас ёсць радыё-кнопкі, вы хочаце проста кнопку) і ўключыць яго заўсёды (мы ўключаем у прыватнасці, стан).
Дык вось - вы ўжо ведаеце, як дадаць кнопку, як паказвае малюнак ўключыць у першы пост. Тое, што вы таксама трэба, гэта:
1. ўключаць скрытыя палі:
Code:
<input id="vbet_addbbcodes" type="hidden" name="vbet_postInLanguage" value="0">
2. Уключыце просты скрыпт Java, які ўсталюе там каталонскай код (не правяраў):
Code:
<script language="javascript">
function vbet_setCatalan(){
document.getElementById("vbet_addbbcodes").setAttribute("value", "ca");
return false;
}
</script>
Калі ласка, звярніце ўвагу, што вы можаце зрабіла яго больш складаным для дазваляюць ўключэння / адключэння кнопкі
3. Выканаць функцыю Java Script, калі кнопка націснутая. Так што ў вашым кнопку дадаць:
Code:
onClick="vbet_setCatalan()"
Калі вы не хочаце, каб зрабіць больш складаныя функцыі (якая зможа таксама, каб скінуць значэння), то вы можаце проста ўсталяваць функцыю цела ў атрыбут OnClick і не ўключаюць Java Script, як функцыю наогул.
Таксама ўлічыце, што калі вы хочаце, каб быць зручнымі для карыстача вы думаеце, каб дадаць гэтую кнопку, перамыкач так што карыстальнік будзе ведаць, гэта ўжо ўключаны ці не. Гэта было б усё значна прасцей, калі вы хацелі б дадаць тут сцяжок, а не кнопкі, а з дапамогай кнопкі можна таксама зрабіць гэта, толькі больш складаным, калі вы хочаце, каб зрабіць гэта правільна (так ўключэння і адключэння)
Звярніце ўвагу, што змены будуць бачныя пасля таго, карыстач здзяйсняе паведамленне - так ён будзе выкарыстаны на боку сервера.
Калі вы хочаце працаваць на баку браўзэра, то вам не трэба першым крокам - толькі Java Script функцыі (прыкладаецца да кнопкі), які пройдзе па нумары (або структуры, калі вы не можаце прадказаць рэдактар ID) вобласці тэкставым рэдактары і дадаць у Змест адкрыцця і закрыцця мову BBCode. У такім выпадку вы таксама не прыйдзецца турбавацца аб якіх-небудзь перамыкач (карыстальнік проста ўбачыце, што яна ўжо дададзеная ў рэдактары). Проста вы павінны праверыць гэта ўжо спакаваныя (гэта пачатак тэксту на мову BBCode) і ігнараваць націск кнопкі ў такім выпадку (каб пазбегнуць упакоўкі ў некалькі разоў).
Калі ласка, распавядзіце яшчэ трэба дапамагчы. Калі так - паведаміце, дзе ў прыватнасці.