Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Stranica 2 od 3 FirstPrvi 123 ZadnjiLast
Rezultati 11 na 20 od 21

Thread: ¿Kako konfigurirati urednik gumb za proizvod bbcodes?

Član
    Registracija
    Lipnja 2011

Ja ću detaljno definiranje kodiranja izmjene trebam i ja bih da se proračun za taj.

To je ne samo izbjegavanje prijevoda među 2 jezika: Sastoji se na novi pregled konfiguracije dostupne (ne prevodi španjolski i Katalonski) kao implicitno način za forum.

To bi trebao biti dopunjena način obilježavanja trenutni catalan postova na neki automatizirani način (Google dozirani upit ¿?) Prije autodetection se ponovno aktivira.

Član
    Registracija
    Lipnja 2011

Ja priznajem Java-izvorne-verzija pregledavanje je vrlo pogodan za naše dvojezično kontekstu.

Nisam ga do sada testiran kao što sam iako je to samo bio namijenjen za SEO performanse.

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Vidim dvije postove prije nego što se molba za pomoć, ali u posljednja koju je napisao da je stvarni rješenje je prikladna. Dakle, uz pretpostavku - Trebate li više pomoć ovdje ili je već u redu? Id vam je činiti - što vam je potrebno?

Član
    Registracija
    Lipnja 2011

Vezano uz temu ovog thread, ja još uvijek mislim gumb u editor za automatizaciju unosa bbcodes djelatnika prema bi bilo velik.

Što se tiče moje konkretne forumu, ja ću detaljno moje potrebe kao projekt u drugoj niti.

Registracija
    Listopada 2009

Dakle, možemo uzeti u obzir ovaj jedan zatvoren, ili još uvijek neke pomoći ovdje potrebno?

Član
    Registracija
    Lipnja 2011

Tu su moguće jednostavna rješenja za pitanje koje ste:
    1. Uključite automatsko prepoznavanje jezika (vBET opcija u Admin CP) - korisnici će samo pisati poruke i vBET će neproziran u Lang BBCode automatski
    2. Snaga korisnicima da postavite njihove zadani jezik (i opcija u vBET) - kada korisnik ima postavljen svoj zadani jezik koji drugi forum jeziku onda se automatski vBET dodati urednika BBCode opciju (ne kao gumb, ali kao gumb - umotati u jezik ili ne) - možete vidjeti kako to radi čak i na našem forumu - samo postaviti zadani jezik za koji nije engleski (koristiti Korisnik CP).
    Obje opcije nisu idealni za moje potrebe.
    Ja bih je potrebno kao član osoblja ima način da se mijenja za pakiranje poruku jezika na samo jedan klik.

Možda to nije rješavanje problema, priznajem. Možete premjestiti na značajke prijedloga ako se slažete.

Registracija
    Listopada 2009

OK, ali ono što vam je potrebno za to? Moram saznati ono što je stvarno potrebno. Već otvorio druge značajke zahtjeva za stvoriti jednostavan alat koji će obaviti sve već stvorili poruke na odgovarajući način u Lang BBCode. Dakle, ako ćete imati ovaj onda sve stare poruke će biti završeni. Također, ako automatsko otkrivanje jezika je uključen, sve nove dolazne poruke će biti omotan prikladno (uz iznimke gdje Google ne će prepoznati jezik). Tako je u tom slučaju ono što za ovaj gumb? Molim Vas, dajte nam puno scenarij kako mislite da će raditi. Razumijem da želite imati gumb, ali ja stvarno ne razumijem potrebu i nisam siguran je već pokriveno drugim zahtjev za istaknutom snimkom. Pogotovo da ste napisali sada kako se ovaj gumb za člana osoblja kako ja razumijem sada je za ispravljanje poruke koje nisu zamotane u Lang BBCode na odgovarajući način. Molim ispraviti ako ja razumijem da je u krivu.

Član
    Registracija
    Lipnja 2011

Čak i uz autodetection omogućen, želio bih dati korisnicima jednostavan način da se utvrdi da su pisanje na katalonskom kao što su pisanje u oba španjolskom i katalonskom na forumu.

Ako autodetection radi 100% nije potrebno, ali mislim da je vrlo jednostavan zahtjev i više svestran nego za bilinguals izbornik gumb: BBCode / ne BBCode

Registracija
    Listopada 2009

U redu na taj način. Bio sam izgubljen, jer je u prethodnoj poruci sam vidjela da je za osoblje nije za sve članove. Dakle, nisam bio siguran što je za to stvarno treba postojati.

Sada razumijem (ispričavam se ako je pisao prije i to morao ponavljati).

Vaš upit je previše jedinstven za vaš pojedini forum biti uključeni u službeno izdanje. Dakle, mi ne planiramo uključiti ga u vBET. Pogotovo da sa auto otkrivanje omogućen to stvarno nije potrebno i kao što je rekao Albert Einstein "stvari treba biti kao jednostavan kao moguć, ali ne i jednostavnije". Mislimo da je davanje takve gumb će samo zbuniti korisnike koji će misliti da oni moraju da se kliknuti u slučaju pisanja na katalonskom. A to smanjuje upotrebljivost foruma. Jednostavnije rješenja - kao što samo pisati ono što želite i neka sustav stalo ostalo - bolje za korisnike u našem mišljenju.

No, možemo vam pomoći da dodate takve gumb.
    Kao što sam napisao već da će biti lako ako koristite već postojeće funkcionalnosti i samo promijeniti izgled toga. Tako vBET već zna kako završiti u Lang Molimo, prema dodatnim ulazom od urednika. Sve što trebate je promijeniti izgled je (imamo radio gumb, želite samo gumba) i to su uvijek (što uključuje posebno stanje).
    Dakle - vi već znate kako dodati gumb kako pokazuje slika uključiti u prvi post. Ono što je također potrebno je da:
    1. uključuju skrivenog polja:
    Code:
    <input id="vbet_addbbcodes" type="hidden" name="vbet_postInLanguage" value="0">
    2. Uključuju jednostavne Java Script koji će postaviti tu catalan kod (nije testirano):
    Code:
     <script language="javascript">
    function vbet_setCatalan(){
    document.getElementById("vbet_addbbcodes").setAttribute("value", "ca");
    return false;
    }
    </script>
    Imajte na umu da možete staviti više složene kako bi se omogućilo postavljanje / unset gumb
    3. Izvršiti funkciju Java kad se klikne gumb Script. Tako je u svoje gumb dodati:
    Code:
     onClick="vbet_setCatalan()"
    Ako ne želite da složenijih funkcija (koja će biti sposobna i za resetiranje vrijednosti), a zatim možete jednostavno postaviti funkciju tijela u onclick atribut i ne uključuju Java Script kao funkcija uopće.
    Također imajte na umu da ako želite da bude user friendly pretpostavljate da bi dodali ovaj gumb kao preklopni gumb, tako će korisnik znati je već uključen ili ne. To bi bilo sve puno jednostavnije, ako želite dodati postoji okvir umjesto gumba, ali s gumbom je također moguće napraviti, samo složenije ako želite da bude desno (tako postavljanje i unsetting)

Imajte na umu da promjena će biti vidljiva nakon što korisnik se obvezuje poruka - tako da će se koristiti na strani poslužitelja.

Ako želite raditi na pregledniku strane, onda ne morate prvi korak - samo Java Script funkcije (u prilogu na gumb), koji će se po id (ili po strukturi, ako ne možete predvidjeti urednik id) područje tekst editor i dodati Sadržaj otvaranja i zatvaranja Lang BBCode. U tom slučaju se također ne morate brinuti o bilo preklopni gumb (korisnik će samo vidjeti da je već dodan u editor). Samo ste trebali provjeriti da već zamotan (ne tekst početi Lang BBCode) i ignorirati pritiskom na gumb u tom slučaju (da se izbjegne omatanje nekoliko puta).

Molimo Vas da ne trebate više pomoći ovdje. Ako da - molim recite gdje je posebno.

Član
    Registracija
    Lipnja 2011

Hvala!

Vrlo detaljan i dobro objasnio, hvala.

Stranica 2 od 3 FirstPrvi 123 ZadnjiLast

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove