Прывітанне, я зацікаўлены ў куплі vBET. Я толькі знаёмыя з PhpBB і фактычна не маюць Vbulletin яшчэ. Адзіная прычына, я купіў бы VBulletin для vBET. Існуе не тое, як гэта для іншых форумаў ёсць?
Мой цікавасць да vBET таму, што я хачу, каб мае паведамленні на англійскай мове павінны быць перакладзены на шматлікія мовы і для перакладу паведамленняў, будзе сталым. Гэта мая разумеюць таго, што так добра vBET як і параўноўвацца. Ці мае рацыю я?
Маё самае вялікае непакой выклікае пытанне аб тым, форум (і ўсе мовы) будзе індэксавацца Google і іншых пошукавых сістэмах. Я не спецыяліст ў гэтым, але чытаў, што тое, што ваша праграма форуму, здаецца, робіць парушае некаторыя правілы, Googles і, такім чынам, можа мець згубныя наступствы ў доўгатэрміновай перспектыве. Ці так гэта?
Акрамя таго, калі я хачу набыць vBET, вы думаеце, даволі пачаткоўцаў накшталт мяне, якія на самай справе не выкарыстоўвалі VBulletin (толькі PhpBB) і не вельмі шмат ведаю праграмавання змогуць атрымаць просты VBulletin + vBET і працуе? Я бачу так шмат тэхнічных пытанняў, што я не хачу, каб супрацьстаяць - калі ў мяне ёсць іх рашэнні, я магу таксама выйсці з самага пачатку, таму што я ведаю, што не будзе ў стане зрабіць гэта.
Акрамя таго, мне трэба, каб атрымаць VBSEO?
Дзякуй.