Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Tulemused 1 kuni 8 kohta 8

Thread: Amatöör siin

Banned

Default Amatöör siin

Tere, olen huvitatud ostma vBET. Mina olen ainult tuttav PhpBB ja tegelikult ei ole vBulletin veel. Ainus põhjus, miks ma ostaks vBulletin on vBET. Ei ole midagi sellist ette muudel foorumitel on olemas?

Minu huvi vBET on, sest ma tahan, et mu postitused inglise keeles olema tõlgitud paljudesse keeltesse ja tõlgitud ametikohtade püsiv. See on minu aru sellest, mis on nii hea, umbes vBET võrreldes. Mul õigus?

Minu suurim mure on küsimus, kas foorumis (ja kõigis keeltes) indekseerib Google ja teised otsingumootorid. Ma ei ole ekspert kõik see vaid lugenud, et mida teie foorum Näib, et programm ei rikub mõned googles eeskirju ja seetõttu võib olla kahjulik mõju pikas perspektiivis. Kas nii?

Samuti, kui ma tahan osta vBET, kas sa arvad päris algaja nagu mina, kes ei ole tegelikult kasutatud vBulletin (ainult PhpBB) ja ei tea, palju programmeerimine oleks võimalik saada lihtne vBulletin + vBET ja töötab? Ma näen nii palju tehnilisi küsimusi, et ma ei tahtnud astuda - kui mul on neid lahendada, võin ka loobuda algusest peale, sest ma tean, et ma ei suuda seda teha.

Samuti on mul vaja saada VBSEO?

Aitäh.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Praegu vBET töötab ainult vBulletin.

Kui teil on rohkem küsimusi - palun küsige

Banned

Hi Michael,

Täname vastuse. Mul on mõned järelmeetmete küsimustele:

1) "Meil on isegi automaatne vahemälu puhastaja Cach tulemusi mitte kauem kui 15 päeva Google nõuab."

Kas tõlkelehekülge tõeline lehtedel? Ma ei tea, mida "cache" tähendab, kuid see kõik tähendab, et pärast 15 päeva postitused kustutatakse? Või on kõik postitused, erinevates keeltes olemas igavesti ja indekseeritud Google igavesti?

2) Kas on olnud juhtumeid kasutavate inimeste vBET töötab ebameeldiva Google ja saan oma lehele unindexed või nende reitinguid google kannatab kuidagi?

Tänan
    Jonathan

Hi,

Vastates teie küsimustele:

). Pange tähele, et puhtam on ka täielikult seadistatav

Banned

Tänu Michal,

Ma hindan teie vastuseid. Ma tõesti tahan osta seda ja kasuta seda, aga ikka on vaja mõnedele küsimustele vastata ja mõned kinnitusi, sest ma tulen kulutusi vBulletin tarkvara ning ka vBET. Kui see ei tööta läbi ühel või teisel põhjusel, siis see saab jäätmete $ 300 minu jaoks!

1) Ma ei tea täpselt, kuidas cache töötab. Ma olen õige öelda, et everytime postitus on kirjutatud keeles, see on tõlgitud teistesse keeltesse ja salvestatud vahemällu minu server 15 päeva. Mis juhtub pärast seda? Tõlge on tühjendatud ja siis retranslated uuesti veel 15 päeva?

Kogu selle aja, mis mu tulemused kõigis keeltes olla otsitav google igavesti? Kas need cache loomine ja vahemälu puhastamine mõjutab mu sisu on indekseeritud Google?

2) Kas piirata tõlgete arvu Ma tahan vBet tõlkida? Ma oletan, et rohkem tõlkimine, rohkem koormust server?

3) Kas ma saan kasutada tavalist jagatud hosting by server? Kas normaalne virtuaalserver on OK või ei vBet vaja lisavahendeid (VPS), et programm toimib?

Täname abi eest!

Hi,

Pole probleemi - lihtsalt küsi kui vajad Vastates teie küsimusele:
    1) NO - ametikohta ei ole tõlgitud, kui on kirjutatud. Ametikohad on tõlgitud nõudlus - kui keegi on tõlgitud thread lehele siis pärast on tõlgitud ja minna cache. Ja kui see on vahemälu, siis on võetud cache. Kui vahemälu on punetav. Siis ei ole see cache, nii et see on tõlgitud ja minna cache uuesti. Ja nii edasi

2) Jah - see on täielikult seadistatav. Iga keele te olete kast näha kas see tuleb toetada - sa lihtsalt lülita keeles sa ei taha, et toetada oma foorum ja salvestada seaded (by vBulletin Admin Control Panel - konfiguratsiooni leht).

3) Puudub 1 vastus. Kõik sõltub teie foorum suurus. Kui teil on suur forum siis peab olema VPS / dedicated server, ükskõik kas sa kasutada vBET või mitte. Meil oli alustades jagatud server. Kus me oli 4 foorumeid ühe konto (2 päris ja 2 test). Mõne aja pärast, kui foorumeid üles kasvanud pidime liikuma. Kui teie foorum kasvanud 0then saab säästa raha alguses ja alustada jagatud serverites. Ikka, kui see kasvab kuni teil liikuda isegi kui te ei kasuta vBET. Jagatud serverid ei ole taotlusi, mis tehtud liiga palju liiklust. Ükskõik, on see foorum või midagi muud.

Kui teil on rohkem küsimusi - palun küsige

Banned

Tänu Michal,

Sa kirjutasid:
    "NO - ametikohta ei ole tõlgitud, kui on kirjutatud. Posts on tõlgitud tellitav - kui keegi on tõlgitud thread lehele siis pärast on tõlgitud ja minna cache."

Ma ei ole kindel, et ma sellest aru. Oletame näiteks, et ma kirjutan post inglise keeles ja ma olen suunatud keegi loodetavasti hispaania keelt kõnelev riik seda lugeda. Kui post ei tõlgita first kohe (või on nad esmakordselt vähemalt?), Siis kuidas on hispaania keelt kõnelev isik saab teada, et ma kirjutasin, et pärast kui see on ainult google inglise keeles?

Näiteks, ma võib kirjutada post inglise keeles, "toit on hea selles restoranis". Kas see on kohe tõlgitud ja indekseeritakse "La comida id Bueno en este Restaurante"? Ma ei taha teda otsida inglise või mis võita eesmärk, mida ma teha tahan. Ma ei taha teda kasutada oma piiratud inglise keeles, kuid eeldame, et ta ei tunne inglise üldse ja otsib oma keeles. Kas see, mida vBet ei või ma eksin?

Aitäh.

Ja on teil kavas seda teha muid foorumeid?

See ei ole Google ainult inglise keelt, sest Google on indekseerimise oma foorum - see tähendab Google ka läheb tõlgitud lingid. Nii et meil on nõudlus tõlkimine ja leht saab tõlkida.

See on väga lihtne - sisu on tõlgitud esimest korda siis, kui keegi läheb tõlgitud lehekülje esimest korda. Ei ole oluline, kas see on reaalne isik või Google robot. Sisu on vahemälus. Ja pärast cache aegub see on punetav ja täidetakse uuesti, kui keegi küsib tõlkimisel midagi, mis ei ole puhverdatud veel.

Nii et kui sa kirjutad oma post inglise keeles, siis tõlgitakse tellitav - kui keegi küsib tõlge. Google indekseerib lehti nii saab see ka küsida tõlget, nii et saad tõlgitud sisu ja indeks teie tõlgitud lehel. Niisiis isik, kes ei tea inglise leiad oma lehele otsides oma keeles nii kiiresti kui Google indekseerib lehekülge.

Jah, plaanime teha üldisem vahend, mis oleks võimeline toetama tõlked teistes keskkondades, kuid siiski on meil mõned omadused, mis me tahame integreerida, enne avame uue liini toode. Ei ole ühtegi tähtaega see praegusel hetkel.

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •