Hi all,
Unë do të doja të di moti është e mundur për të bërë në vijim me vBET.
Le të supozojmë, unë kam një forum në gjuhën daneze. Unë nuk dëshironi të instaloni vBET në këtë forum origjinale daneze, sepse unë nuk dua të përzierje e forumit - kjo është në shënjestër kryesisht për përdoruesit daneze dhe unë dua të mbajtur në këtë mënyrë. Edhe më shumë, sepse kjo është ende e paqartë motorë kërkimi të motit do të identifikojë faqet automatike përkthyer - u tërhoq edhe nga një bazë të dhënash lokale në një webserver - dhe kjo është e paparashikueshme se si ato vende do të dënohet nga motorët e kërkimit.
Për të shmangur që domain origjinal bëhet dënohet në total jam përpjekur të kuptoj se, vBET motit mund të mbështesë rishkrimin URLs nga domain.com / [languagecode] në një format të subdomain si [languagecode]. Domain.com. vBET përgjigj kjo nuk mund të bëhet me vBET dhe kështu që është plotësisht e pa mbështetje.
Përmbajtja e forumet tona janë interesante edhe për vizitorët ndërkombëtare dhe kështu që kam kërkuar për të instaluar të gjithë forumet dhe të bazës së të dhënave në një tjetër fushë, e ndarë krejtësisht nga një origjinal, dhe të instaloni vBET atje. Deri tani asnjë problem në anën teknike. Por: ta bërë këtë do të le motorë kërkimi të identifikuar "të ri" forum entirly si përmbajtje kopjuar.
Pyetja tani është: a mund të bëhet, se vBET vetëm tregon përmbajtjen e përkthyer dhe jo origjinale (Danish) përmbajtja? Pra, SE shohin vetëm faqet unik dhe nuk e normës së tyre përmbajtjen e të kopjuar.
Regards,
Lëng.