Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 10 з 10

Тема: Скарги на повідомлення питання.

Question Скарги на повідомлення питання.

Коли член з відрізняється від мови за замовчуванням звіти повідомлення це те, що оголошення:

Назва:

Зазначені Повідомлення <! - VBET_SNTA - ><!-- vBET_SNTA -> songoku231 <! - VBET_ENTA - ><!-- vBET_ENTA ->

PM повідомлення повідомили повідомлення також містить це як назву. Будь ласка, повідомте.

Дякуємо.

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Надія є не поспішає з цим

Я буду перемістити його в звіт про помилку.

Quote Повідомлення від vBET View Post
    Надія є не поспішає з цим

Я буду перемістити його в звіт про помилку.
    Завдяки Міхал. Але це не пошта. Повідомили повідомлення розміщений в моєму адміністратора суб-форум, як новий потік. Там я це питання.

Будь ласка, PM Доступ деталі і точну інструкцію, як його відтворити. Я думаю, що крихітний потрібно додати фільтр для не перекладати імена користувачів. Це дозволить вирішити питання тут і дозволить зробити це легко і в інших майбутніх справ.

Детальніше PM'd. Спасибі!

Вирішені і будуть включені в наступний випуск.

Для швидкого вирішення, будь ласка:
    1. Відкрити файл / Входить / vbenterprisetranslator_funciton_hooks.php
    2. Пошук по сайту:
    якщо ($ _REQUEST ['мова'] & & $ VBulletin-> параметри ['vbenterprisetranslator_donttranslateusernames'] & & ($ _POST ['робити']! = 'insertpm')) {
    3. Замінити на:
    якщо ($ _REQUEST ['мова'] & & $ VBulletin-> параметри ['vbenterprisetranslator_donttranslateusernames'] & & ($ _POST ['робити']! = 'insertpm') & & ($ _POST ['робити']! = 'SendEmail') ) {
    Тельці у вас вже є включені. Зверніть увагу, що на вашому форумі ця лінія була вже змінилися, і ми не знаємо, що ці зміни були зроблені. Будь ласка, дивіться PM.

Для цього питання - будь ласка, переконайтеся, що вона вирішується

Я бачу, що останнє повідомлення ви повідомили, здається, ви повідомили зі своєю мовою за замовчуванням встановлений як англійську мову. Або ви поміняєте англійською потім? Я просто хочу підтвердити, що це не буде вирішена, якщо повідомлення Повідомляється, хтось з іншою мовою за замовчуванням.

Я зробив так, як я припускаю зробити, щоб відтворити проблему. Будь ласка, перевірте його зараз собі, створивши нову доповідь і підтвердити, що це дійсно вирішена у випадку, якщо ми щось упустити

Ще раз дякую вам за чудову підтримку клієнтів Міхал! Тепер я можу підтвердити, що це я виправлена!

(Я зараз купити мою другу ліцензію vBET.)

Радий чути, що проблема вирішена - це рішення, будуть включені в гніздо реліз

PS.
    Я бачу, що ви вже купили другий один У разі виникнення питань - Ви знаєте, що робити - просто запитаєте і ми будемо раді допомогти Вам

Насолоджуйтесь vBET!

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •