Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 6 з 6

Тэма: 404 Наступныя паведамленне на замежнай мове

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Лістапад 2009
    Паведамленняў
    168

Default 404 Наступныя паведамленне на замежнай мове

Цяперашні час я выкарыстоўваю vBSEO'd спасылкі на мой форум.

Калі карыстальнік адпраўляе паведамленне на замежнай мове, выкарыстоўваючы поўны рэдактар (не хуткі адказ), вы атрымліваеце 404 пасля рэдырэкту (паведамленне яшчэ зроблена, хоць). Я паспрабаваў гэта з улікам і без ачысткі HTML уключаны, але безвынікова. Маглі б вы глядзіце на гэта?

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Text automatically translated from: Polish to: Belarusian
    Translated text
    Гэта паведамленне напісана на іншай мове. У гэтым форуме не бывае сітуацыі, апісанай. Таму, калі ласка, дашліце мне асабістае паведамленне на адрас вашага форуму (а таксама спасылку на гэтую тэму), таму я магу праверыць яго.
    Original text

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Лістапад 2009
    Паведамленняў
    168

У мяне больш няма гэтай праблемы пасля адключэння HTML ачысткі vBSEO ст. Усё роўна дзякуй за адказ!

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Так - гэта вельмі важна, каб не выкарыстоўваць усё, што ачышчае HTML каментары - у адваротным выпадку vBET страціце інфармацыю аб тым, што ўжо было пераведзена (г.зн. BBcodes мову і langtitle) і якія раёны не павінны быць пераведзены, але ўсё яшчэ павінны быць паўторна закадаваныя.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Лістапад 2009
    Паведамленняў
    168

У мяне замест усталяваных vB.org мод froum і ўсталяваць парадак выканання да 65000 - гэта не замінае vBET здаецца, у адрозненне ад сістэмы vBSEO, якія разьбовым яго.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Так - vBET выкарыстоўвае 1000 выкананне замовы, так што калі вы зрабілі што-то з каментарамі, пасля гэтага ён не ўплываюць на vBET як працуе.

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •