Quote Паведамленне ад StarBuG View Post
Прывітанне

Я проста хацеў паведаміць вам, што Matt Cutts сказаў, што аўто пераклад вэб-старонак трапляе ў іх "аўто кантэнту" кіруючых прынцыпаў, якія былі пакараныя пасля абнаўлення Google Panda.

...

Вось відэа: YouTube - Як я звяртаюся з лакалізаваных кантэнтам?

Гэта значыць НЕ дакладна. Калі ласка, глядзіце відэа яшчэ раз. Ён сказаў, што CAN прымяняюцца да згенераваныя аўтаматычна, кіруючыя прынцыпы змесціва, а затым ён кажа аб няправільных ўражанне, калі старонка цалкам не чытаем для чалавека. Так на самай справе Google робаты не ў стане разгледзець такія старонкі як аўто кантэнту, і гэта можа зрабіць толькі чалавек і толькі калі пераклад нават не тыдзень, але цалкам паваліўся, таму што наяўнасць перакладзеных старонак сябе вельмі добра, што апісана ў кіно на кантэксце як URL павінна выглядаць тады.

Таксама я хачу супакоіць усіх нашых карыстальнікаў, што тое, што сказаў Мэт Каттс аб аўтаматычных перакладаў, якія можа аўтаматычна трапляе Google, кантэнт кіруючых прынцыпаў НЕ ЎЖЫВАЕЦЦА на vbet. Гэта адбываецца таму, што:
1. Мэт ясна кажа, што ён кажа пра просты пераклад усяго зместу, і vBET не перакладае ўвесь кантэнт - ён захоўвае імёны карыстачоў і іншых галінах, калі пазначаны як не пераклад vBET.
2. vBET не аб аўтаматычным перакладзе, а аб падтрымцы шматмоўных супольнасцяў, дзе кожны зможа напісаць на сваёй мове ў тым жа струмені. Такім чынам, яшчэ раз гэта не толькі просты пераклад цэлай старонкі, і гаворка ідзе не пра аўтаматычным перакладзе, а пра шматмоўных супольнасцяў.
3. Пераклады сама зробленыя Google сябе, які мае вельмі добрае якасць і як Мэт выразна кажа, што такія пераклады можна разглядаць як аўтаматычнае кантэнту, толькі калі гэтыя сапраўды не можа прачытаць чалавек.

Так спадзяюся, што нашы карыстальнікі адчуваюць сябе лепш, Каб пазбегнуць дрэнных пачуццяў і палохаць тых, хто не чытае ўсе тэмы толькі загалоўкі я змяню назва гэтай тэмы. З поўным павагай да аўтара - мы робім гэта толькі, каб пазбегнуць непаразуменняў, таму раздзеле мяркуецца, што-то вельмі дрэннае, якія мы лічым гэта не так. Спадзяюся, што гэта нармальна для аўтара