Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 10 з 10

Тэма: Часам праблемы з URL пераўтварэнні

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    7

Default Часам праблемы з URL пераўтварэнні

Добры дзень,

Я выкарыстоўваю vbet паколькі філіял 2.X, і былі мадэрнізацыі на гэтым шляху. я проста абнавіць да 3.2.2.

Цяпер, калі я націскаю на сцягах, я заўважаю змены URL, а таксама. Аднак, часам старонка загружаецца належным чынам, але ў іншых выпадках, я проста атрымаць белая старонка з надпісам "старонка не знойдзена". мой сайт informedtrades.com. у мяне ёсць vbseo устаноўлены таксама.

я бачыў людзей, якія паведамляюць падобны вопыт, але я не бачыў нікога пра гэта казаць, што адбываюцца толькі якога-то часу, і я не бачу людзей, якія толькі былі праблемы пасля гэтага апошнія абнаўлення. прабачце, калі гэта было ўжо мелі справу і я прапусціў яго.

Любыя ідэі аб тым, як выправіць гэтую праблему?

дзякуй
    Simit

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Прывітанне. Я думаю, што я знайшоў ўзор. На вашым форуме спасылкі, якія маюць спецыяльныя сімвалы, як сцвярджаецца, не знойдзена. Я не ведаю, за што яшчэ.

Мы не ў стане прайграць яе на наш сервер (як вы можаце бачыць тут, што яна працуе добра) таму, калі ласка, PM мне дэталі доступу да панэлі адміністратара і FTP.

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Лістапад 2009
    Паведамленняў
    22

Quote Паведамленне ад simit patel View Post
    Добры дзень,

Я выкарыстоўваю vbet паколькі філіял 2.X, і былі мадэрнізацыі на гэтым шляху. я проста абнавіць да 3.2.2.

Цяпер, калі я націскаю на сцягах, я заўважаю змены URL, а таксама. Аднак, часам старонка загружаецца належным чынам, але ў іншых выпадках, я проста атрымаць белая старонка з надпісам "старонка не знойдзена". мой сайт informedtrades.com. у мяне ёсць vbseo устаноўлены таксама.

я бачыў людзей, якія паведамляюць падобны вопыт, але я не бачыў нікога пра гэта казаць, што адбываюцца толькі якога-то часу, і я не бачу людзей, якія толькі былі праблемы пасля гэтага апошнія абнаўлення. прабачце, калі гэта было ўжо мелі справу і я прапусціў яго.

Любыя ідэі аб тым, як выправіць гэтую праблему?

дзякуй
    Simit
    Text automatically translated from: Spanish to: Belarusian
    Translated text
    Добры дзень,

Я таксама калі-небудзь здарылася, але калі Вы абновіце старонку зноў і робіць гэта добра.

Праўдзе, што бывае рэдка, віншаванні.
    Original text

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Праўда, гэта не мае значэння, як для гэта рэдкае - яно не павінна адбывацца на ўсіх, і мы зробім усё, што ад нас залежыць, каб ён працуе ўвесь час

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    7

я вярнуўся да vbet 312, які выдатна працуе. Такім чынам, праблема звязаная з некаторымі розніца паміж 312 і 322. Таксама, калі я вярнулася да 312, першае, што я зрабіў, гэта прадукт перазапісу. праблема ўсё яшчэ захоўваецца. потым, калі я загрузіў файлы з 312, якія, здавалася, вырашыць гэтую праблему. так што, магчыма, праблема звязана з рэдагавання файла паміж 312 і 322.

Таксама варта адзначыць, з'яўляецца тое, што ў мяне ёсць vbblogs ўстаноўлены. гэта не ўплывае на ўсіх, URL-адрасоў у блогах не былі выкананы на замежных знакаў. ні ў 322, ні ў 312.

Я б вельмі хацеў, каб скарыстацца новымі магчымасцямі ў 322. ёсць у любым выпадку я магу зрабіць, што ў святле сітуацыі?

дзякуй
    Simit

Паведамленні:

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Гэта не лепшая ідэя зрабіў пераўсталёўваць, калі падтрымка на борце ...

Таксама я лічу, што гэта праблема з канфігурацыяй vBSEO. Мадэляў, якія ў вас ёсць для разьбы не дазволіць замежным прыкметы:
    Code:
    'VBSEO_URL_THREAD' => '(\d+)-([a-z\._\-ŠŽšžźŔÁÂĂÄĹÇČÉĘËĚÍÎĎŃŇÓÔŐÖŘŮÚŰÜÝŕáâăäĺçčéęëěíîďńňóôőöřůúűüý˙µA-Z\d-]+)\.html',
    яна павінна быць чымсьці накшталт гэтага:
    Code:
    'VBSEO_URL_THREAD' => '([^/]+)/(\d+)-([^/]+)\.html',
    Але не змяняць яго ўручную. Такая карціна ў многіх месцах у канфігурацыі vBSEO. Калі ласка, PM мне дэталі доступу да CP vBSEO і я даведаюся, якая канфігурацыя параметраў адказвае за гэта.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Прычына няправільнай канфігурацыі vBSEO.

Усталюйце опцыю "Замяніць па-ангельску сімвалы ў URL?" "Захаваць па-ангельску сімвалы ў URL-адрасоў".

Гэта таямніча знікаюць з нашай інтэграцыі кіраўніцтва. Выбачайце за непрыемнасцяў проста набор параметраў, і гэта будзе добра

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Лістапад 2009
    Паведамленняў
    22

Quote Паведамленне ад vBET View Post
    Прычына няправільнай канфігурацыі vBSEO.

Усталюйце опцыю "Замяніць па-ангельску сімвалы ў URL?" "Захаваць па-ангельску сімвалы ў URL-адрасоў".

Гэта таямніча знікаюць з нашай інтэграцыі кіраўніцтва. Выбачайце за непрыемнасцяў проста набор параметраў, і гэта будзе добра
    Translated text
    Для іспанскіх ёсць праблема з літарамі
    Original text
    ГЭТА ЛІСТЫ N, O, I, і г.д. і да т.п. (Перавесці Выдаліць Каб N, O, I .
    Translated text

Маючы на «не-ангельскія сімвалы замяніць" замяняе яго vBSEO ліст N, ці я ў URL-адрасе. Для SEO гэта вельмі добра.

З "Keep Нумары для Español сімвалы ў URL" сімвалы замяняюцца ~. Тое, што моцна ўплывае на SEO.

Чаму vBET будучых версіях будзе "вырашана", ні тэхнічна немагчыма?.

Дзякуй.
    Original text
    Апошні раз рэдагавалася jorgejgm; 26-11-09 у 17:32.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Quote Паведамленне ад jorgejgm View Post
    Translated text

Маючы на «не-ангельскія сімвалы замяніць" замяняе яго vBSEO ліст N, ці я ў URL-адрасе. Для SEO гэта вельмі добра.

З "Keep Нумары для Español сімвалы ў URL" сімвалы замяняюцца ~. Тое, што моцна ўплывае на SEO.

Чаму vBET будучых версіях будзе "вырашана", ні тэхнічна немагчыма?.

Дзякуй.
    Original text
    FORUM_DIR / inclues / config_vbseo.php параметр $ Vbseo_custom_char_replacement. Дзякуй, што вы зможаце працаваць з перакладзеная URL і захаваць існуючыя URL для роднай мовы, як і дзе.

Паглядзіце тут:
    Code:
    http://www.forum.simple-nlp.pl/informacje/1274-pierwsze-na-swiecie-forum-o-nlp-wspierajace-wielojezyczna-spolecznosc.html
    Гэта адрас, па якім польскія літары (як SAEC) была зменена, дзякуючы $ Vbseo_custom_char_replacement і ён па-ранейшаму захоўвае ўсе іншыя не ангельскімі літарамі. Гэта ж спасылка на японскі:
    Code:
    http://www.forum.simple-nlp.pl/ja/informacje/1274-nlp多言語のサポートのための世界初のフォーラム!.html
    Акрамя таго, гэта добры прыклад, чаму вы павінны трымаць не на англійскай мове / Espagnol персанажаў - некаторыя мовы маюць noly ня англійская / Espagnol знакаў.

Гэта прыклад таго, як вы можаце ўсталяваць $ Vbseo_custom_char_replacement значэння (для польскіх літар):
    PHP Code:
        $vbseo_custom_char_replacement = array(
    'ˇ' => 'A',
    '¦' => 'S',
    '¬' => 'Z',
    '±' => 'a',
    '¶' => 's',
    'Ľ' => 'z',
    'ą' => 'a',
    'ę' => 'e',
    'ć' => 'c',
    'ż' => 'z',
    'ś' => 's',
    'ź' => 'z',
    'ó' => 'o',
    'ł' => 'l',
    'ń' => 'n',
    'Ą' => 'A',
    'Ę' => 'E',
    'Ć' => 'C',
    'Ż' => 'Z',
    'Ś' => 'S',
    'Ź' => 'Z',
    'Ó' => 'O',
    'Ł' => 'L',
    'Ń' => 'N'
    ); 

Я спадзяюся, гэта дапаможа ў выпадку якіх-небудзь іншых пытанняў, проста спытаеце - мы тут, каб дапамагчы вам
    Апошні раз рэдагавалася vBET; 26-11-09 у 20:16.

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Лістапад 2009
    Паведамленняў
    22

Translated text
    Дзякуй вялікае яшчэ раз, працуе ідэальна.

Дзякуй.
    Original text

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •