Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 3 з 3

Тэма: Памылак у Cache Cleaner (Path File / Незаконныя зрушэнне)

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Лістапад 2009
    Паведамленняў
    25

Default Памылак у Cache Cleaner (Path File / Незаконныя зрушэнне)

Добра, у мяне ёсць тэчка AdminCP перайменаваны ў: Q96EHJY5xuVvtbN4m8fD
    (Таксама наладжваецца ў config.php)

Калі я перайсці: vBet Сэрвіс Cache Cleaner
    Я атрымліваю наступную памылку:

Warning: require_once ([шлях] / AdminCP / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php) [function.require аднаразовай]: не здолеў раскрыць паток: Няма такога файла ці каталога ў [шлях] / Q96EHJY5xuVvtbN4m8fD/misc.php (2065): EVAL () ' г кода на лініі 9

Фатальная памылка: require_once () [function.require]: Памылка адкрыцця патрабуецца '/ галоўная / cardsh / public_html / форум / AdminCP / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php' (include_path ='.:/ USR / Lib / PHP: / USR / мясцовыя / Бібліятэка / PHP) у / home/cardsh/public_html/forum/Q96EHJY5xuVvtbN4m8fD/misc.php (2065): Eval () б код на лініі 9

Гледзячы на памылкі, гэта звязана з цвёрда / AdminCP / PATH

Калі я перайменаваць мой AdminCP назад у "AdminCP" (роўна як і вяртанне ў config.php) і вярнуцца да vBet Сэрвіс Cache Cleaner
    Cache Cleaner цяпер шоў правільна.

Тым не менш, пры ачыстцы кэша базы дадзеных (не правяраў госця файлаў).
    Хоць задача, здаецца, была завершана правільна і сапраўды ачысціць кэш, як я праверыў базу дадзеных з дапамогай PHPMyAdmin.

Я атрымліваю наступную памылку:

Увага: Незаконнае зрушэнне тыпу ў ISSET або пустым ў [шлях] / уваходзіць / vbenterprisetranslator_functions_lang.php на лініі 106
    Увага: Незаконнае зрушэнне тыпу ў [шлях] / уваходзіць / vbenterprisetranslator_functions_lang.php на лініі 108
    Увага: Незаконнае зрушэнне тыпу ў [шлях] / уваходзіць / vbenterprisetranslator_functions_lang.php на лініі 113

Любая дапамога ў вырашэнні гэтых пытанняў будзе высока цэніцца.

-

АБНАЎЛЕННЕ:
    Я таксама атрымліваю Незаконнае Зрушэнне памылкі на ўсе мае іншыя vBet Устанавiць, так што гэта павінна быць Буг.

Акрамя таго, я таксама атрымаць першую памылку, калі перайменаваць AdminCP на іншых маіх Усталяваць vBet дык гэта павінна быць Буг.

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Лістапад 2009
    Паведамленняў
    25

Абнаўленне:

Я знайшоў, як выправіць жорстка / шлях /
    Акрамя таго, робячы гэта я заўважыў, што Ігнаруецца Словы / PATH / быў таксама жорстка, так вось, як выправіць гэтую памылку:

AdminCP> Мэнэджэр убудоў> Непразрыстыя ігнаруюцца слова ў існуючых паведамленняў (admin_maintenance)

Замяніць: require_once (рэж. '/ AdminCP / vbenterprisetranslator_ignoredwords.php');
    З: require_once (рэж.'/'.$ VBulletin-> CONFIG ['Рознае'] ['admincpdir'].'/ vbenterprisetranslator_ignoredwords.php');

-

Замяніць: require_once (рэж. '/ AdminCP / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php');
    require_once (рэж.'/'.$ VBulletin-> CONFIG ['Рознае'] ['admincpdir'].'/ vbenterprisetranslator_cachecleaner.php');

Тым не менш вывучае Другая памылка згадваецца.

VBulletin прадпрыемства Перакладчык (vBET) персанал
    Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

Тут у вас ёсць рашэнне:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post5718

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання