Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Стар. 2 з 3 FirstПершы 123 АпошніLast
Вынікі 11 да 20 з 30

Тэма: Google Email Увага: Googlebot выявіў надзвычай вялікая колькасць URL-адрасоў на вашым сайце

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

1. Калі ласка, уключыце італьянскі сцяг на Вашым форуме (я не знайшоў яго) - прама цяпер карыстачы, якія змянілі мова не ў стане вярнуцца да мове арыгінала. Як я ўжо пісаў ўтрымання тэмы, якія я змог убачыць, перш чым я ўбачыў, што я павінен зарэгістраваць толькі адну прапанову ва ўсіх выпадках. Гэта не тое, што асабіста я мяркую, як сярэдняя працягласць ўтрымання. Яшчэ раз гэта робіць старонкі вельмі падобная так як розніца паміж кароткатэрміновымі патокамі толькі адна прапанова - астатняе макет якой тое ж самае. Я не ведаю, як вы так упэўненыя, што яна не мае нічога агульнага з гэтай справай. Калі вы ведаеце што-тое, чаго мы не калі ласка, проста падзяліцца ім так мы зможам дапамагчы вам хутчэй. Ці ведаеце вы, чаму гэты ліст было адпраўлена?

2. Я не вузел, што школьная праграма для дзяцей у вашай краіне, але я спадзяюся, што гэта будзе вельмі карысна для іх, каб ведаць, што калі ласка, зарэгіструйцеся мод пасля 3 наведванняў не мае нічога агульнага з ботамі, паколькі яны праходзяць.
    Калі ласка, засяродзіцца на праблеме. І даць патрэбны адказ - я не ведала, які мод вы выкарыстоўваеце, і я нават не пытаюся, таму што гэта не важна для мяне - важна было гэта загрузкі бяспечныя. Калі вы на 100% упэўнены, што гэта бяспечна, то выдатна. На ўсялякі выпадак у вас якія-небудзь сумневы можна ўбачыць, як Google бачыць ваш форум у меню Прылады вэб-майстроў.

Звярніце ўвагу, што Google боты не атакуюць іншых сайтаў - Google не шкодзяць сайтаў. Мы раім выкарыстоўваць кэш даўжэй дазволенага перыяду, таму што гэта лепш для прадукцыйнасці. Таксама, калі вы адчуваеце, што гэта сапраўды адзіная прычына гэтая колькасць перакладаў на вашай старонцы - не саромейцеся, каб адключыць некаторыя з іх і уключыце яго зноў адзін за іншым, час ад часу. Тым не менш, калі ласка лічаць, што ліцэнзія дзейнічае на працягу 6 месяцаў, і вы атрымалі гэты ліст цяпер. Цяжка паверыць, што на працягу 6 месяцаў Google не бачыў гэтыя спасылкі - на самай справе многія з тых, каго вы ўжо праіндэксаваныя. Так што я не ўпэўнены, што гэта з'яўляецца прычынай электроннай пошты, якія вы атрымалі. Нават калі гэта просьба разгледзець усю інфармацыю, якая была дадзена вам пасля аналізу гэтых сувязяў.

Я не ведаю, што вы разумееце пад эфектыўнай нітак.

Таксама звернеце ўвагу, што мы працуем па гэтым пытанні - вы атрымалі вынікі нашага аналізу. І, калі ласка, правесці з паведамленні, што Google лічыць - таму што гэта вас, хто лічыць, што Google знайсці яго не правільна. МЫ шмат форумаў, якія не маюць абсалютна ніякай праблемы з Google і на ўсіх мовах ўключаны. І гэта не праўда, што ўтрыманне фізічна не існуе, калі ласка, не кажаце, што мы можам сцвярджаць, таму што сёе-тое ... Змест існуе для ўсіх, хто наведвае яго, і ён фізічна існуе ў базе дадзеных на мове арыгіналу і ў перакладзе ў кэш форме. Гэта не латарэя светы - гэта пераклад не можа адбыцца, калі змест не існуе. І нішто не падманвае тут - калі ласка, прачытайце Google TOS - гэта Google, які сцвярджае, што пераклад можна кэшаваць для максімум 15 дзён. Гэта ўсё ў парадку з Google у выпадку аўтаматычнага перакладу старонак - гэта Google, які зрабіў гэты пераклад

Таксама ні адзін кліент можа сказаць, што любое змест, якое перадаюцца на яго з статычнага файла ці няма. На самай справе ў гэтыя дні амаль нічога не статычны цяпер. У VBulletin без выгляду матык з статычных HTML-структуры - усё базы дадзеных з базы дадзеных (мовы, шаблоны, стылі). Я паняцця не маю, што вашыя веды аб кліент-сервер архітэктура з тонкім кліентам, але, калі ласка, звярніце ўвагу, што ўтрыманне існуе, калі спасылка адказаў. Казаць, што Google адчувае гэта падман, таму што не існуе не мае нічога агульнага з рэальнасцю.

Таксама звернеце ўвагу, што Вы можаце ў любы момант выкарыстоўваць vBET SEO спасылкі і / EN / замест мовы = - гэтая канфігурацыя залежыць толькі ад вас і vBET падтрымлівае яго без vBSEO.

Аб запісцы, якую вы далі - як я ўжо пісаў, калі вы адчуваеце, што вы выявілі сапраўдную прычыну вашай праблемы, то ў вас ёсць рашэнне. Тым не менш, калі ласка лічаць, што гэта нейкі агульны адказ, нават не правяраць, што адбываецца. Я б не стаў разлічваць на гэта:
    1 - у вас ёсць падобныя колькасць спасылак на паўтара года.
    2 - Google пошта сама распавядае:
    "Googlebot можа быць залішне сканаванне вялікага ліку розных URL-адрасоў, якія паказваюць на ідэнтычных або падобных па змесце, Альбо паўзком часткі вашага сайта, якія не прызначаныя для сканавання па Googlebot ".

Таму яшчэ раз, калі ласка лічым, што нашы парады і аналізаваць вынік. Калі вы адчуваеце, што гэта толькі пытанне колькасці перакладаў, якія вы ўключылі - то вы ведаеце, рашэнне.

Вы па-ранейшаму маюць патрэбу ў нашай дапамозе / кансультаваць ў гэтым пытанні?

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    142

Адзінае, што было адключана было італьянскай мове (я ўключыў яго), паколькі ён з'яўляецца роднай мовай форумах я не думаю, што гэта мела значэнне ў любым выпадку я быў добрым, паколькі год таму, так што Што цяпер?

Вось прыклад (ваш сайт) аб тым, што я маю на ўвазе, калі кажу эфектыўнай індэксавацца паведамленняў.

Перад vBET (эфектыўны форум індэксавацца статыстыка):

Пасля vBET (не эфектыўным форумам індэксавацца статыстыка):

Тое, што я спрабую сказаць, што 52x мову пераведзены паведамленні цяпер разглядаюцца дублікат паведамленні ад Google. Электронная пошта кажа сама за сябе

У маіх уласных слоў, калі я кажу бот атакі я маю на ўвазе, калі ў вас 300 Google робатаў моцна сканіраванне вашага сайта ў той жа час ёсць і адрыньвання на паласу прапускання, памяці і працэсара і выклікаючы форум кіёскаў. І яны яго напісалі ў сваім лісце ніжэй, у больш прафесійным узроўні, але сэнс той жа.

Афіцыйны электроннай пошты Google:
    Робат Google сутыкнуўся з праблемамі пры сканаванні вашага сайта http://mysite.com/.
    Googlebot сустракаецца вельмі вялікая колькасць спасылак на ваш сайт. Гэта можа ўказваць на праблемы з URL структуры вашага сайта. Googlebot можа быць залішне сканаванні вялікага ліку розных URL-адрасоў, якія паказваюць на ідэнтычных або падобных па змесце, ці паўзе часткі вашага сайта, якія не прызначаныя для сканавання на Google. У выніку робат Google можа спажываць значна больш рэсурсаў, чым неабходна, ці можа быць не ў стане цалкам індэксаваць ўсе змесціва вашага сайта.

Вы чыталі тое, што каманда Google падтрымку напісаў мне? -> У агульным, гэта паведамленне з'яўляецца, калі мы выяўляем, адносна вялікая колькасць URL-адрасоў для вашага сайта.

Вы напісалі ўсё і нічога, таму што я не разумею ваш англійская мова, дайце мне выправіць у простых крокаў да т.п.;
    1. Зрабіце гэта
    2. Зрабіце гэта
    3. І гэта
    і г.д.

З павагай
    Апошні раз рэдагавалася mario06; 17-01-11 у 22:44.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    142

Тым не менш чаканне сродак.

З павагай

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Quote Паведамленне ад mario06 View Post
    Адзінае, што было адключана было італьянскай мове (я ўключыў яго), паколькі ён з'яўляецца роднай мовай форумах я не думаю, што гэта мела значэнне ў любым выпадку я быў добрым, паколькі год таму, так што Што цяпер?
    Гэта проста савет ад нашай каманды, што без гэтага сцяга вашыя карыстальнікі не могуць вярнуцца да мове арыгіналу, калі ён націскае на некаторых сцяг. Так што мае сэнс трымаць сцяг для вашага мовы па змаўчанні

Вось прыклад (ваш сайт) аб тым, што я маю на ўвазе, калі кажу эфектыўнай індэксавацца паведамленняў.

Перад vBET (эфектыўны форум індэксавацца статыстыка):

Пасля vBET (не эфектыўным форумам індэксавацца статыстыка):

Тое, што я спрабую сказаць, што 52x мову пераведзены паведамленні цяпер разглядаюцца дублікат паведамленні ад Google. Электронная пошта кажа сама за сябе
    Гэта НЕ праўда. У вас есць праблемы з вашым форумам. Вы парушылі архіве - і большасць спасылак, якія вы атрымалі ад Google у электроннай пошце не аб архіве. Вы цалкам праігнаравалі нашу падтрымку - Вы не адказалі на пытанні аб версіі і казаць тое, што думаеш, а што няпраўда. Калі вы хочаце вырашыць вашу праблему, калі ласка, парай ў нашай падтрымцы адценнямі. Мы спыталі Вас аб вашай версіі VB, таму што вы парушылі архіве. Яго падтрымаў 3.8 ці некаторыя не падтрымліваецца версія? Мы ведаем, што архіў зламаны ў 3.6, таму што vBulletin памылка. Гэта дае вам тысячы не працуюць спасылкі - і вы атрымалі ад Google ліст Аб няслушнай спасылкі. Замест таго, каб слухаць нашу падтрымку і супрацоўнічаць ты кажаш што-то недарэчнае і вы думаеце, важна, каб паставіць яе ў чырвоны колер.
    Якая ваша мэта тут? Вы хочаце, каб наша падтрымка для вырашэння вашай праблемы ці вы проста спрабуеце запалохаць іншых? Таму што, калі вы хочаце вырашыць гэтую праблему, калі ласка супрацоўнічаць з нашай падтрымкай.

Таксама каля малюнак, якое вы далі - гэта ваш няправільнага тлумачэння. Google не клапоціцца аб колькасці пасад, указаных на форуме. І гэта не можа клапаціцца пра яго. Менавіта таму, што Google індэксуе усе старонкі, якія не блакуюцца! На форуме вы члена старонкі, групы, балоты, магчыма, альбомы і так далей ... і гэтак далей ... Акрамя таго, форум можа мець мноства іншых убудоў, якія ствараюць дадатковыя старонкі (напрыклад, аркада).
    Таму, калі ласка, зразумець: вы не правы. Google не лічаць пераклад ўтрымання, як дубляванне. У вас ёсць праблема з вашым уласным форумам, і мы выявілі абласцей магчымай прычыны. Таму, калі ласка, - парай нашай інструкцыі / пытанні. У адваротным выпадку гэта можа быць пазначаны як вырашана, так як Вы, здаецца быць не зацікаўлены ў нашай падтрымцы проста хацеў бы паўтарыць тое, што вы памылкова думаюць - мы ўжо чыталі гэта - няма ніякай неабходнасці паўтараць яго зноў. Гэта не дакладна. Калі ласка, засяродзіцца на вырашэнні вашай праблемы, калі вы хочаце, каб гэта вырашыць. Калі ласка, адкажыце на пытанне і ўтрымаць увагу на вашым архіве.

Афіцыйны электроннай пошты Google:
    Робат Google сутыкнуўся з праблемамі пры сканаванні вашага сайта http://mysite.com/.
    Googlebot сустракаецца вельмі вялікая колькасць спасылак на ваш сайт. Гэта можа ўказваць на праблемы з URL структуры вашага сайта. Googlebot можа быць залішне сканаванні вялікага ліку розных URL-адрасоў, якія паказваюць на ідэнтычных або падобных па змесце, ці паўзе часткі вашага сайта, якія не прызначаныя для сканавання на Google. У выніку робат Google можа спажываць значна больш рэсурсаў, чым неабходна, ці можа быць не ў стане цалкам індэксаваць ўсе змесціва вашага сайта.
    САПРАЎДЫ! У ВАС ЁСЦЬ НЯПРАВІЛЬНЫМІ СТРУКТУРА! У ВАС ЁСЦЬ НЯПРАВІЛЬНЫМІ кантэнт! і мы напісалі яго да вас у самым пачатку (http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post6846) - У вас ёсць архіў, у якім разбіўся тысячы не працуюць спасылкі! Таму, калі ласка, пачаць выкарыстоўваць нашу падтрымку, якую вы прасілі, замест таго, каб напалохаць нашых карыстальнікаў. Што вы чакаеце ад нас, калі вы просіце за падтрымку і ігнараваць яго?

Вы напісалі ўсё і нічога, таму што я не разумею ваш англійская мова, дайце мне выправіць у простых крокаў да т.п.;
    1. Зрабіце гэта
    2. Зрабіце гэта
    3. І гэта
    і г.д.

З павагай
    Тут вы атрымалі дакладныя звесткі, што вы павінны заблакаваць член-старонак і, як гэта зрабіць:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post6845

Тут Вы атрымалі інфармацыю, што ваш архіў разбіўся, пытанне аб вашай версіі толькі аўтар і што рабіць, калі яна не падтрымліваецца версія:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post6846
    Гэта вельмі дакладныя інструкцыі - Раскажыце, калі ласка, якую версію VBulletin вы выкарыстоўваеце.

І вось вы атрымалі інфармацыю, што вы выступаюць не павінны рабіць што-небудзь з пасадаў, якія з'яўляюцца вельмі кароткі (усяго 1 прапанову), таму што гэта пытанне не аб утрыманні vBET. Калі змесціва атрымаеце больш (карыстальнікі атрымаюць адказаў) гэтыя старонкі кантэнт будзе не падобны больш:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post6847

Такім чынам:
    1. Трымайце член старонак, заблакаваных у дарогу, як вы зрабілі гэта нядаўна (толькі для зарэгістраваных карыстальнікаў) або ў файле robots.txt, як гэта апісана тут: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1178
    2. Праверце ў Webmaster Tools ваша "3 наведвання для гасцей" мод Google захаваць - праверыць, як Google бачыць вашага форуму, даючы URL, каб нейкую нітку. Праверце некалькі разоў (не магу сказаць, робіць Google будзе выкарыстоўваць той жа IP для кожнага чэка). Такім чынам, вы сапраўды ўпэўненыя, што мода, гэта захаваць для робатаў.
    3. Ты парушыў архіў - калі ласка скажыце, якую версію VBulletin вы выкарыстоўваеце?
    4. Для кароткіх тэмы вы можаце проста даць некалькі адказаў тут больш (розныя, вядома) або проста захаваць усё як ёсць спадзеючыся, што людзі будуць адказваць на ўсе гэтыя тэмы.

PS.
    Калі ласка, прыміце мае прабачэнні за позні адказ. Я быў у дэлегацыі і Каміль загадалі пакінуць гэтае пытанне для мяне. Такім чынам, яшчэ раз прабачце
    Апошні раз рэдагавалася vBET; 20-01-11 у 19:47.

Член
    Рэгістрацыя
    Красавіка 2010 г.
    Паведамленняў
    52

Добры дзень,
    Я павінен сказаць, што Міхал мае рацыю, я была такая ж папярэджаньне ад Google, і гэта лёгка вырашыць, калі вы паглядзіце на тое, што URL, якія выклікаюць праблемы. У маім прыкладзе, я было шмат дублюецца змест, так як vbet ўстаўцы: & Language = EN, у французскім URL. Калі вы зойдзеце на параметры для вэб-майстроў вы можаце вырашыць гэтую выключаючы гэты параметр. А таксама глядзіце ў файле робатаў. У мяне таксама ёсць забараніць у робатаў архіўных файлаў, гэта не трэба. Існуе шмат працы, каб зрабіць з robots.txt, калі вы выкарыстоўваеце VBET.
    І я не прапаную выкарыстоўваць больш чым 20 моў, вам гэта не трэба
    Апошні раз рэдагавалася pepito69; 20-01-11 у 22:53.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    142

Двойчы Post, Выбачайце!
    Апошні раз рэдагавалася mario06; 21-01-11 у 08:38.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    142

Quote Паведамленне ад vBET View Post
    Гэта проста савет ад нашай каманды, што без гэтага сцяга вашыя карыстальнікі не могуць вярнуцца да мове арыгіналу, калі ён націскае на некаторых сцяг. Так што мае сэнс трымаць сцяг для вашага мовы па змаўчанні

Гэта НЕ праўда. У вас есць праблемы з вашым форумам. Вы парушылі архіве - і большасць спасылак, якія вы атрымалі ад Google у электроннай пошце не аб архіве. Вы цалкам праігнаравалі нашу падтрымку - Вы не адказалі на пытанні аб версіі і казаць тое, што думаеш, а што няпраўда. Калі вы хочаце вырашыць вашу праблему, калі ласка, парай ў нашай падтрымцы адценнямі. Мы спыталі Вас аб вашай версіі VB, таму што вы парушылі архіве. Яго падтрымаў 3.8 ці некаторыя не падтрымліваецца версія? Мы ведаем, што архіў зламаны ў 3.6, таму што vBulletin памылка. Гэта дае вам тысячы не працуюць спасылкі - і вы атрымалі ад Google ліст Аб няслушнай спасылкі. Замест таго, каб слухаць нашу падтрымку і супрацоўнічаць ты кажаш што-то недарэчнае і вы думаеце, важна, каб паставіць яе ў чырвоны колер.
    Якая ваша мэта тут? Вы хочаце, каб наша падтрымка для вырашэння вашай праблемы ці вы проста спрабуеце запалохаць іншых? Таму што, калі вы хочаце вырашыць гэтую праблему, калі ласка супрацоўнічаць з нашай падтрымкай.

Таксама каля малюнак, якое вы далі - гэта ваш няправільнага тлумачэння. Google не клапоціцца аб колькасці пасад, указаных на форуме. І гэта не можа клапаціцца пра яго. Менавіта таму, што Google індэксуе усе старонкі, якія не блакуюцца! На форуме вы члена старонкі, групы, балоты, магчыма, альбомы і так далей ... і гэтак далей ... Акрамя таго, форум можа мець мноства іншых убудоў, якія ствараюць дадатковыя старонкі (напрыклад, аркада).
    Таму, калі ласка, зразумець: вы не правы. Google не лічаць пераклад ўтрымання, як дубляванне. У вас ёсць праблема з вашым уласным форумам, і мы выявілі абласцей магчымай прычыны. Таму, калі ласка, - парай нашай інструкцыі / пытанні. У адваротным выпадку гэта можа быць пазначаны як вырашана, так як Вы, здаецца быць не зацікаўлены ў нашай падтрымцы проста хацеў бы паўтарыць тое, што вы памылкова думаюць - мы ўжо чыталі гэта - няма ніякай неабходнасці паўтараць яго зноў. Гэта не дакладна. Калі ласка, засяродзіцца на вырашэнні вашай праблемы, калі вы хочаце, каб гэта вырашыць. Калі ласка, адкажыце на пытанне і ўтрымаць увагу на вашым архіве.

САПРАЎДЫ! У ВАС ЁСЦЬ НЯПРАВІЛЬНЫМІ СТРУКТУРА! У ВАС ЁСЦЬ НЯПРАВІЛЬНЫМІ кантэнт! і мы напісалі яго да вас у самым пачатку (http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post6846) - У вас ёсць архіў, у якім разбіўся тысячы не працуюць спасылкі! Таму, калі ласка, пачаць выкарыстоўваць нашу падтрымку, якую вы прасілі, замест таго, каб напалохаць нашых карыстальнікаў. Што вы чакаеце ад нас, калі вы просіце за падтрымку і ігнараваць яго?

Тут вы атрымалі дакладныя звесткі, што вы павінны заблакаваць член-старонак і, як гэта зрабіць:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post6845

Тут Вы атрымалі інфармацыю, што ваш архіў разбіўся, пытанне аб вашай версіі толькі аўтар і што рабіць, калі яна не падтрымліваецца версія:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post6846
    Гэта вельмі дакладныя інструкцыі - Раскажыце, калі ласка, якую версію VBulletin вы выкарыстоўваеце.

І вось вы атрымалі інфармацыю, што вы выступаюць не павінны рабіць што-небудзь з пасадаў, якія з'яўляюцца вельмі кароткі (усяго 1 прапанову), таму што гэта пытанне не аб утрыманні vBET. Калі змесціва атрымаеце больш (карыстальнікі атрымаюць адказаў) гэтыя старонкі кантэнт будзе не падобны больш:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post6847

Такім чынам:
    1. Трымайце член старонак, заблакаваных у дарогу, як вы зрабілі гэта нядаўна (толькі для зарэгістраваных карыстальнікаў) або ў файле robots.txt, як гэта апісана тут: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1178
    2. Праверце ў Webmaster Tools ваша "3 наведвання для гасцей" мод Google захаваць - праверыць, як Google бачыць вашага форуму, даючы URL, каб нейкую нітку. Праверце некалькі разоў (не магу сказаць, робіць Google будзе выкарыстоўваць той жа IP для кожнага чэка). Такім чынам, вы сапраўды ўпэўненыя, што мода, гэта захаваць для робатаў.
    3. Ты парушыў архіў - калі ласка скажыце, якую версію VBulletin вы выкарыстоўваеце?
    4. Для кароткіх тэмы вы можаце проста даць некалькі адказаў тут больш (розныя, вядома) або проста захаваць усё як ёсць спадзеючыся, што людзі будуць адказваць на ўсе гэтыя тэмы.

PS.
    Калі ласка, прыміце мае прабачэнні за позні адказ. Я быў у дэлегацыі і Каміль загадалі пакінуць гэтае пытанне для мяне. Такім чынам, яшчэ раз прабачце
    1. Мой robots.txt быў той жа, я нічога не змяніла, і здаецца, нармальна:
    User-Agent: *
    Disallow: / AdminCP /
    Disallow: / ClientScript /
    Disallow: / cpstyles /
    Disallow: / членаў /
    Disallow: / customavatars /
    Disallow: / customprofilepics /
    Disallow: / фота /
    Disallow: / modcp /
    Disallow: / ajax.php
    Disallow: / attachment.php
    Disallow: / calendar.php
    Disallow: / cron.php
    Disallow: / editpost.php
    Disallow: / global.php
    Disallow: / image.php
    Disallow: / inlinemod.php
    Disallow: / joinrequests.php
    Disallow: / login.php
    Disallow: / member.php
    Disallow: / memberlist.php
    Disallow: / misc.php
    Disallow: / moderator.php
    Disallow: / newattachment.php
    Disallow: / newreply.php
    Disallow: / newthread.php
    Disallow: / online.php
    Disallow: / poll.php
    Disallow: / postings.php
    Disallow: / printthread.php
    Disallow: / private.php
    Disallow: / profile.php
    Disallow: / register.php
    Disallow: / report.php
    Disallow: / reputation.php
    Disallow: / search.php
    Disallow: / sendmessage.php
    Disallow: / showgroups.php
    Disallow: / subscription.php
    Disallow: / threadrate.php
    Disallow: / usercp.php
    Disallow: / usernote.php

2. Не, гэта не ратуе
    3. Мой архіў працуе нармальна, усё спасылкі правераны і працуюць, дзе ты бачыў гэта працуе?
    4. Толькі невялікія пасады, дзе новыя члены прадставіць сябе і проста сказаць: "Добры дзень, мяне завуць Том" Я не магу нічога з гэтым парабіць, 90% паведамленняў гіды сэнс сярэдняга памеру.

pepito69 сказаў нешта цікавае якая ўключае ў сябе параметр URL, як я ўжо сказаў вышэй
    У маім прыкладзе, я было шмат дублюецца змест, так як vbet ўстаўцы: & Language = EN, у французскім URL. Калі вы зойдзеце на параметры для вэб-майстроў вы можаце вырашыць гэтую выключаючы гэты параметр.
    але ён толькі атрымаў яго для адной мовы, я атрымліваю гэта для ўсіх моў, так што гэтая прычына і што мне рабіць, дакладна?

PS. У мяне няма vbSEO усталяваны, але выкарыстаць vBSEO карта сайта, якая ўжо выключае архіў, я, мяркуюць, каб выключыць яго файл robots.txt, каб? Я ніколі не бачыў, каб хто тут або ў любым іншым месцы выключаюць яго ў сваіх robots.txt

Я хачу просты падрабязны інструкцый,
    ПРЫКЛАД:

1. Зрабіце гэта
    2. Зрабіце гэта
    3. І гэта

pepito69,
    Я ніколі не бачыў такога вялікага robots.txt, як у вас, гэта ўсё, што сапраўды неабходна?
    У нерухомасці Ёсць толькі 3 ботаў, якія лічацца Bad Пошукавыя сістэмы* і гэта не было б прасцей, каб змясціць іх у файл. выяву htaccess, ці не так?
    PS. Вашы сцягі не паказвае

*Baiduspider
    *Mozilla / 5 (.*) Twiceler
    *Йети
    Апошні раз рэдагавалася mario06; 21-01-11 у 10:11.

Член
    Рэгістрацыя
    Красавіка 2010 г.
    Паведамленняў
    52

Дзякуючы Марыё,

Так, мае робаты файла, можа быць, гэта вялікая, не аптымізавана, але гэта працуе для мяне і не крыўдзіце мяне.
    Я буду ўключаць гэты робатаў у маёй htaccess, дзякуй.

але ён толькі атрымаў яго для адной мовы я атрымліваю яе для ўсіх моў
    Няма мой сябар, я таксама мець яго на ўсіх мовах, які быў толькі прыклад. Але, так як я выкарыстаў параметры ў прылады для вэб-майстроў я павялічыліся мой Google поўзаць зноў. Я да гэтага часу не ведаю, як вырашыць іншыя праблемы з VBET, што больш важна для мяне, як і СГА ў мяне з мовы код і зламанай словы, якія выкарыстоўваюць некаторыя акцэнты (О, N, і г.д.).
    Ну, я выключыць архіва ў robots.txt, і я не маюць ніякага архіва вэб-старонкі ў індэксе Google.
    Я думаў шмат разоў, каб выкарыстоўваць vbseo карта сайта, але мой сайт вельмі добра поўзалі купіць Google. Я заўсёды ўжываць гэтае правіла: калі што-то працуе, не чапайце яго.

На жаль я не магу сказаць вам, што вы павінны зрабіць, я толькі падзяліцца сваім вопытам.

Дзякуй. Мой сцягі не паказваюць у / index.php, але бачныя ў форумах сайта, я буду вырашаць яе зараз.
    Апошні раз рэдагавалася pepito69; 21-01-11 у 18:32.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

1. Мой robots.txt быў той жа, я нічога не змяніла, і здаецца, нармальна:
    User-Agent: *
    Disallow: / AdminCP /
    Disallow: / ClientScript /
    Disallow: / cpstyles /
    Disallow: / членаў /
    Disallow: / customavatars /
    Disallow: / customprofilepics /
    Disallow: / фота /
    Disallow: / modcp /
    Disallow: / ajax.php
    Disallow: / attachment.php
    Disallow: / calendar.php
    Disallow: / cron.php
    Disallow: / editpost.php
    Disallow: / global.php
    Disallow: / image.php
    Disallow: / inlinemod.php
    Disallow: / joinrequests.php
    Disallow: / login.php
    Disallow: / member.php
    Disallow: / memberlist.php
    Disallow: / misc.php
    Disallow: / moderator.php
    Disallow: / newattachment.php
    Disallow: / newreply.php
    Disallow: / newthread.php
    Disallow: / online.php
    Disallow: / poll.php
    Disallow: / postings.php
    Disallow: / printthread.php
    Disallow: / private.php
    Disallow: / profile.php
    Disallow: / register.php
    Disallow: / report.php
    Disallow: / reputation.php
    Disallow: / search.php
    Disallow: / sendmessage.php
    Disallow: / showgroups.php
    Disallow: / subscription.php
    Disallow: / threadrate.php
    Disallow: / usercp.php
    Disallow: / usernote.php

2. Не, гэта не ратуе
    3. Мой архіў працуе нармальна, усё спасылкі правераны і працуюць, дзе ты бачыў гэта працуе?
    4. Толькі невялікія пасады, дзе новыя члены прадставіць сябе і проста сказаць: "Добры дзень, мяне завуць Том" Я не магу нічога з гэтым парабіць, 90% паведамленняў гіды сэнс сярэдняга памеру.

pepito69 сказаў нешта цікавае якая ўключае ў сябе параметр URL, як я ўжо сказаў вышэй
    але ён толькі атрымаў яго для адной мовы, я атрымліваю гэта для ўсіх моў, так што гэтая прычына і што мне рабіць, дакладна?

PS. У мяне няма vbSEO усталяваны, але выкарыстаць vBSEO карта сайта, якая ўжо выключае архіў, я, мяркуюць, каб выключыць яго файл robots.txt, каб? Я ніколі не бачыў, каб хто тут або ў любым іншым месцы выключаюць яго ў сваіх robots.txt

Я хачу просты падрабязны інструкцый,
    ПРЫКЛАД:

1. Зрабіце гэта
    2. Зрабіце гэта
    3. І гэта

pepito69,
    Я ніколі не бачыў такога вялікага robots.txt, як у вас, гэта ўсё, што сапраўды неабходна?
    У нерухомасці Ёсць толькі 3 ботаў, якія лічацца Bad Пошукавыя сістэмы* і гэта не было б прасцей, каб змясціць іх у файл. выяву htaccess, ці не так?
    PS. Вашы сцягі не паказвае

*Baiduspider
    *Mozilla / 5 (.*) Twiceler
    *Йети
    1. Гэта было не тое ж самае - у адваротным выпадку Google не будзе паказаць вам, якія спасылаюцца на персанальнай старонцы, паколькі Google не наведванняў старонак заблакаваны robots.php, і вы атрымалі папярэджанне ў электронную пошту па гэтай спасылцы:
    Code:
    http://YOUR_PAGE/member.php?u=63920&language=ro
    Зараз усё ў парадку. Гэта было не нейкае час таму, і Google не было. Вы можаце быць спакойныя зараз аб гэтай частцы
    2. Калі гэта не бяспечна для робатаў і паказвае робатаў блакаванне мець зносіны вы павінны сур'ёзна разгледзець пытанне аб адмене гэтага мода. У адваротным выпадку Google пачне індэксацыю старонак, якія ён бачыць, - так што старонкі з блакаваннем мець зносіны. Акрамя таго, у гэтым выпадку асноўнай прычынай вашай праблемы - усе старонкі Google шукае жа - проста блакаванне мець зносіны.
    Як я разумею, вы праверылі ў інструментах для вэб-майстроў Google як бачыце вашага форуму, і вы ўбачылі, што Google бачыць сувязь, што ён павінен зарэгістравацца - так?
    3. Як я ўжо пісаў у пачатку вашай спасылкі на суб-форумах у архіве не працуюць наогул. Толькі на галоўную форум і тэмы. Гэта робіць тысяч няправільныя спасылкі на старонцы архіва. Напрыклад:
    Code:
    http://YOUR_FORUM/archive/index.php/t-25194.html?language=pl
    Гэта спасылка на архіў пратэктара, і яна працуе, але ў ім зместу Ёсць спасылкі ў верхняй частцы старонкі на поўдзень форумах, дзе паток ўключаны. Прыклад:
    Code:
    http://YOUR_FORUM/archive/index.php/f-182.html
    І ўсе гэтыя спасылкі не працуюць - толькі на галоўную форум. Увесь архіў суб-форумах спасылкі не працуюць. Гэта робіць вам тысячы не працуюць спасылкі на тысячах старонак архіва тэмы.
    ВЫ УСЕ яшчэ не сказаў ЗША, якія VBulletin ВЕРСІЯ ВЫ З ВЫКАРЫСТАННЕМ ...
    У гэты момант я магу паспрачацца, што яна не падтрымліваецца VBulletin 03/06 - калі ласка, не хвалюйцеся, мы не спынімся падтрымліваць вас. Нам трэба ведаць, каб дапамагчы вам лепш, таму што ў 3,6 вядома VBulletin памылка. Калі гэта іншай версіі, магчыма, што гэта vBET памылка. Вельмі важна, каб выявіць, што з'яўляецца прычынай, каб дапамагчы вам.
    4. Я не пішу каля 90% ад вашага паведамлення. Я пісаў пра пасад, пералічаных у пошце Google. Іншыя ж выходзіць за рамкі дадзенага артыкула. Google пералічаныя вамі тэмы толькі з адным прапановай, як я пісаў вам (па крайняй меры тыя, якія я змог зрабіць бачыце перад мод сказаў мне, каб зарэгістравацца). Цяпер вы разумееце? Гэта не праблема з вашай ўвесь форум. Як я ўжо пісаў - я б не турбавацца аб тых, - людзі будуць пісаць адказы там, і тых, хто не будзе падобны больш - сапраўды гэтак жа як 90% ад вашага паведамлення, якая выглядае зусім іншы.

Звярніце ўвагу, што pepito69 могуць мець розныя канфігурацыі, што вы. У вашым выпадку ігнаравання мовы параметр не рэкамендуецца, так як вы не выкарыстоўваеце SEO спасылкі, і гэта адзіны спосаб, каб прызнаць, што URL-адрасы розныя. Калі вы скажаце Google ігнараваць гэты атрыбут для Google ўсе URL, ведзьма адрозніваецца толькі значэннем параметру мовы будзе разглядацца як жа кантэнт - гэта створыць хаос у індэксаваная старонак, на якіх будзе выпадковым чынам змяніць мову ў Google індэкса або Google проста праіндэксаваць ваш асноўны мову старонак. Думаю, што так - навей правераныя і не раю для вашага справы. Калі ласка, не рабіце, што, пакуль вы не выкарыстоўваеце SEO спасылкі.

Простыя інструкцыі на дадзены момант:
    1. Калі ваш "3 разы мода" не Google сейф - адключыце яго і зьвярнецеся мода аўтар пра гэта.
    2. Скажам ЗША, якія ВЕРСІЯ VBulletin ВЫ ВЫКАРЫСТАННЕМ.

Гэта трэці раз, калі мы просім пра гэта ... Як вы нас чакаюць, каб дапамагчы вам, калі вы не супрацоўнічаць. У нас няма чароўнай палачкі, якая створыць рашэнняў. Мы павінны ведаць, што адбываецца на вашым серверы.

Аб вялікім Htaccess. - Я не ведаю, што вы пішаце аб дакладна, але я ўпэўнены, што для вас не варта такіх вялікіх - Я мяркую, што Ёсць правілы для блакавання vBSEO спасылкі для дзяржаў-членаў старонак і гэтак далей. Вы не выкарыстоўваеце vBSEO і вы не выкарыстоўваеце SEO спасылкі - ваш малы robots.txt ў парадку.
    Апошні раз рэдагавалася vBET; 21-01-11 у 21:00.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    142

Code:
    TELL US WHICH VERSION OF VBULLETIN ARE YOU USING.
    Я выкарыстоўваю версію 3.6.12, вы павінны ведаць гэта, так як я заплаціў за дадатковую плату, каб гэта зарабіла (зрабіць яго сумяшчальным) з архіву праблему так, калі гэта архіў Thats прычынай гэтага тое, што гэта (не ў крыўду) твая віна з Вы зрабілі гэта. : http://www.vbenterprisetranslator.co...tin-3-6-a.html

Калі ваш "3 разы мода" не Google сейф - адключыце яго і зьвярнецеся мода аўтар пра гэта.
    Аўтар сказаў, што гэта не шкодзіць Google.

1. Гэта было не тое ж самае - у адваротным выпадку Google не будзе паказаць вам, якія спасылаюцца на персанальнай старонцы, паколькі Google не наведванняў старонак заблакаваны robots.php, і вы атрымалі папярэджанне ў электронную пошту па гэтай спасылцы:
    1. Адзінае, што я дадаў было / членаў / .. ўсё астатняе, у тым ліку memberslist.php ўжо быў там, мая віна, так што давайце зачыніць гэты аргумент.

2. Калі гэта не бяспечна для робатаў і паказвае робатаў блакаванне мець зносіны вы павінны сур'ёзна разгледзець пытанне аб адмене гэтага мода. У адваротным выпадку Google пачне індэксацыю старонак, якія ён бачыць, - так што старонкі з блакаваннем мець зносіны. Акрамя таго, у гэтым выпадку асноўнай прычынай вашай праблемы - усе старонкі Google шукае жа - проста блакаванне мець зносіны.
    2. Існуе абсалютна не трэба быць грубым, я разумею, як выкарыстоўваць файл robots.txt, але ў вашых гідаў аптымізацыі (маё меркаванне) ваш посны ў большай ступені на устаноўках vBSEO, проста майце на ўвазе, што па крайняй меры 80% карыстачоў VBulletin Дон ' т выкарыстання vBSEO так што вы павінны мець два асобных патоку, калі вы кажаце пра парады, хітрасці і аптымізацыі, напрыклад, "vBSEO Аптымізацыя" і "Non Аптымізацыя vBSEO" каб зрабіць яго больш зручным для карыстальніка.

3. Усе архіў спасылкі, размешчаныя Вамі як сапсаваныя, здаецца, працуе добра для мяне, вось здымак зламанай спасылцы прыклад архіва:

Code:
    http://YOUR_FORUM/archive/index.php/t-25194.html?language=pl

4. Htaccess каментар не быў для вас, але для члена pepito69

Слухай Майкл, я не хачу спрачацца кожны лісце, якое напісана з вамі, я проста хачу, лёгка 1. 2. 3. выправіць і больш нічога.

З найлепшымі пажаданнямі

[Звышурочныя]
    З таго, што прадстаўнік Google сказаў мне: URL структуры ніжэй індэксуецца ў 4 разы, але ў рэальнасці для іх гэта лічыцца 1 і павінны быць праіндэксаваныя як такой і, напэўна, чаму я атрымаў па электроннай пошце. Пад паведамленне толькі як прыклад;

http://www.mysite.com/showthread.php?т = 64661 Арыгінал
    http://www.mysite.com/showthread.php?т = 64661 & мова = р Перакладзены
    http://www.mysite.com/showthread.php?т = 64661 & Language = EN Перакладзены
    http://www.mysite.com/showthread.php?т = 64661 & Language = эс Перакладзены
    [Звышурочныя]
    Апошні раз рэдагавалася mario06; 22-01-11 у 09:05.

Стар. 2 з 3 FirstПершы 123 АпошніLast

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •