Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Stránka 2 z 3 FirstPrvní 123 PosledníLast
Výsledky 11 na 20 z 30

Závit: Google upozornění e-mailem: Googlebot našel extrémně vysoký počet adres URL na vašich stránkách

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

1. Prosím, zapněte italskou vlajkou na forum (nenašel jsem ji) - teď uživatele, který změnil jazyk, nejsou schopni se vrátit zpět do původního jazyka. Jak jsem psal obsah vláken, které jsem mohl vidět, než jsem viděl, že jsem se zaregistrovat jen jednu větu, ve všech případech. To není to, co osobně se domnívám, jak průměrná délka obsahu. Opět to dělá stránky, vypadá velmi podobné, protože rozdíl mezi krátkodobými vláken je jen jedna věta - zbytek je rozložení, které je stejné. Nevím, jak jste si jistá, že to nemá nic společného s tímto případem. Pokud víte něco, co nemáme, prosím jen sdílet tak budeme schopni pomoci rychleji. Víte, proč tento e-mail byl odeslán?

2. Nemám uzel, co je školní program pro děti ve své zemi, ale doufám, že to bude velmi užitečné, aby věděli, že zaregistrujte mod po 3 návštěvách nemá nic společného s roboty, jak se procházejí.
    Prosím, zaměřit se na toto téma. A dát potřebné odpovědi - nevěděl jsem, která mod používáte a já jsem se ani nezeptal, protože to není pro mě důležité - důležité je, je to bezpečné spouštění. Pokud jste 100% jisti, že je to bezpečné pak skvělé. Jen v případě, že jste měli nějaké pochybnosti, můžete vidět, jak Google vidí vaše fórum v Nástrojích pro webmastery.

Vezměte prosím na vědomí, že Google boty jsou neútočí jiných stránek - Google nepoškozují stránky. Doporučujeme použít vyrovnávací paměti na delší lhůtě, protože je to lepší výkon. Také pokud máte pocit, že to určitě jediný důvod, proč je počet překladů na stránce - klidně vypnout některé z nich, a aby opět po jednom z času na čas. Ještě prosím, že vaše licence je aktivní po dobu 6 měsíců a máte tohoto e-mailu nyní. Je těžké uvěřit, že po dobu 6 měsíců Google neměl viděl ty odkazy - ve skutečnosti mnozí z těch, které jste již indexována. Takže jsem si jistý, že to je příčina e-mail, který jste dostali. I když je to prosím v úvahu všechny informace, které bylo dáno vám po analýze těchto vazeb.

Nevím, co myslíte tím efektivní vlákna.

Také prosím, na vědomí, že pracujeme na tomto problému - máš výsledky naší analýzy. A prosím, držte se říkat to, co považuje Google - protože jste to vy, kdo se domnívá, že Google najít to správné. Máme spoustu fór, které nemají absolutně žádný problém s Google a všech jazycích zapnuté. A není pravda, že obsah není fyzicky existuje, prosím, říct, co můžeme tvrdit, že něco ... Obsah existuje pro každého, kdo navštíví, a to fyzicky existuje v databázi v originále a ve vyrovnávací paměti v překladu. To není světy loterie - to je překlad nemohlo stát, pokud se obsah neexistuje. A nic se tady podvádí - přečtěte si Google TOS - to je Google, který tvrdí, že překlad může být mezipaměti pro max. 15 dnů. To je vše v pořádku s Google v případě automatické překlady - je to Google, který se tímto překladem

Také žádný klient může říct, že jakýkoliv obsah, který je přenášen na něj je ze statického souboru nebo ne. Ve skutečnosti se v těchto dnech téměř nic není statické nyní. V vBulletin žádné stanovisko plečky ze statických HTML konstrukce - vše na základní data z databáze (jazyky, šablony, styly). Nemám tušení, co je vaše znalosti o architektuře klient-server s tenkým klientem, ale uvědomte si, že obsah existuje-li link odpovědi. Říkat, že Google se domnívá, že podvádí, protože neexistuje nemá nic společného s realitou.

Dále upozorňujeme, že můžete v každém okamžiku spojení použít vBET SEO a / en / místo language = - tato konfigurace je jen na vás a vBET podporuje bez vBSEO.

O vědomí, které si dal - jak jsem psal, pokud máte pocit, že objevil skutečný důvod vašeho problému pak máte řešení. Ještě prosím, že to je nějaká obecná odpověď i bez kontroly, co se stane. Já bych nepočítal, že:
    1 - máte podobné množství odkazů na půl roku.
    2 - Google Mail sám říká:
    "Googlebot může zbytečně procházet velké množství zřetelné adresy URL, které odkazují na stejný nebo podobný obsahNebo procházet části webu, které nejsou určeny k navštívena Googlebot ".

Takže ještě jednou, prosím zvážit naše rady a analyzovat výsledky. Pokud máte pocit, že je jen otázkou množství překladů, které jste zapnuli - pak víte, že řešením.

Myslíte si stále potřebují naši pomoc / poradit v této záležitosti?

Senior Member
    Datum registrace
    10. 2009

Jediná věc, která byla vypnuta byl italský jazyk (Obrátil jsem se na to), protože je to fór mateřským jazykem jsem si nemyslel, že to vadilo tak jsem byl dobrý, protože před rokem, takže co je teď?

Zde je příklad (webu), co mám na mysli, když říkám, efektivní indexovat příspěvků.

Před vBET (efektivní forum statistiky indexované):

Po vBET (není efektivní fórum indexovány statistiky):

Co se snažím říct je, že 52x jazyk přeloženo příspěvky jsou nyní považovány za duplicitní příspěvky od Google. E-mail je samozřejmý

V mé vlastní slova, když říkám, že útok bot mám na mysli, když máte 300 Google roboty těžko procházet vaše webové stránky ve stejné době jíst a násilím vyrvat na šířku pásma, RAM a CPU a působit fórum stánky. A to napsal ve svém dopise dále ve více profesionálně, ale význam je stejný.

Oficiální Google E-mail:
    Googlebot potýkají s problémy při procházení vašich stránek http://mysite.com/.
    Googlebot narazil extrémně velké množství odkazů na vašich stránkách. To může znamenat problém s vaším stránek URL strukturu. Googlebot může zbytečně procházet velký počet různých adres URL, které odkazují na stejný nebo podobný obsah, nebo procházet části webu, které nejsou určeny k navštívena Googlebot. V důsledku toho může být Googlebot spotřebuje mnohem větší šířku pásma, než je nutné, nebo nemusí být možné zcela index veškerého obsahu na vašich stránkách.

Četl jste to, co podporuje Google tým mi psal? -> Obecně se tato zpráva zobrazí, pokud se objeví relativně vysoký počet adres URL pro vaše webové stránky.

Napsali jste všechno a nic, protože nechápu angličtiny, tak mi opravu v jednoduchých kroků, jako je;
    1. Do této
    2. Myslíte, že
    3. A to
    atd.

S pozdravem
    Naposledy upravil mario06; 17-01-11 na 22:44.

Senior Member
    Datum registrace
    10. 2009

Stále čeká na nápravu.

S pozdravem

Datum registrace
    10. 2009

Quote Původně odeslal mario06 View Post
    Jediná věc, která byla vypnuta byl italský jazyk (Obrátil jsem se na to), protože je to fór mateřským jazykem jsem si nemyslel, že to vadilo tak jsem byl dobrý, protože před rokem, takže co je teď?
    Je to jen poradit od našeho týmu, který, aniž by tato vlajka uživatelé nebudou moci vrátit zpět do původního jazyka, když kliknete na vlajku. Tak to je moudré, aby vlajku pro váš výchozí jazyk

Zde je příklad (webu), co mám na mysli, když říkám, efektivní indexovat příspěvků.

Před vBET (efektivní forum statistiky indexované):

Po vBET (není efektivní fórum indexovány statistiky):

Co se snažím říct je, že 52x jazyk přeloženo příspěvky jsou nyní považovány za duplicitní příspěvky od Google. E-mail je samozřejmý
    To je NENÍ pravda. Máte problémy s vaším fórem. Máte rozbité archivu - a většina odkazů, které jste dostali od Google v e-mailu jsou o archivu. Jste zcela ignoroval naši podporu - jste si odpovědět na otázky o verzi a pořád říkám, co si myslíte a co není pravda. Pokud chcete vyřešit váš problém, prosím ladem naši podporu rady. Ptali jsme se vás, o vaší verzi vB, protože jste porušili archivu. Je to podporované 3.8 nebo některé ne podporované verze? Víme, že archiv se člení na 3.6, protože vBulletin chyba. To vám dává tisíce nefungují odkazy - a máš od Google e-mail o špatné odkazy. Místo toho poslouchat naši podporu a spolupráci si pořád říkám, některé směšné a myslíte si, že je důležité, aby byla v červené barvě.
    Jaký je váš cíl tady? Chcete, aby naši podporu při řešení vašeho problému, nebo jste jen snaží zastrašit ostatní? Protože pokud chcete tento problém vyřešit, prosím spolupracovat s naší podporou.

Také o image, který si dal - je to váš nesprávné interpretaci. Google se nestará o počet pracovních míst ukazuje fóru. A to nemůže starat o to. Je to proto, že Google indexuje všechny stránky, které nejsou blokovány! Na fóru se členem strany, skupiny, bažiny snad, alba a tak dále ... a tak dále ... Také forum může mít mnoho dalších pluginů, které vytvoří další stránky (jako arcade).
    Takže prosím pochopit: jste na omylu. Google nepovažujeme přeložený obsah je kopírování. Máte problém s vlastní fórum, a zjistili jsme, oblasti možných příčin. Takže prosím - ladem našich pokynů / dotazů. V opačném případě to může být označen za vyřešený, protože se vám zdá být nemají zájem s naší podporou, stejně jako se opakovat to, co si myslíte špatně - už jsme si to - není žádný třeba opakovat znovu. To není pravda. Prosím, zaměřit se na řešení vašeho problému, pokud chcete, aby byl vyřešen. Prosím odpovězte na otázku a udržet pozornost na archiv.

Oficiální Google E-mail:
    Googlebot potýkají s problémy při procházení vašich stránek http://mysite.com/.
    Googlebot narazil extrémně velké množství odkazů na vašich stránkách. To může znamenat problém s vaším stránek URL strukturu. Googlebot může zbytečně procházet velký počet různých adres URL, které odkazují na stejný nebo podobný obsah, nebo procházet části webu, které nejsou určeny k navštívena Googlebot. V důsledku toho může být Googlebot spotřebuje mnohem větší šířku pásma, než je nutné, nebo nemusí být možné zcela index veškerého obsahu na vašich stránkách.
    Přesně tak! MÁTE ŠPATNĚ struktury! MÁTE ŠPATNĚ obsah! a my jsme psali to na vás hned na začátku (http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post6846) - Máte havaroval archiv, kde jsou tisíce nefungují odkazy! Takže prosím, začít používat naši podporu, kterou požádal o místo se snaží vyděsit naše uživatele. Co očekáváte od nás, když žádáte o podporu, a to ignorovat?

Napsali jste všechno a nic, protože nechápu angličtiny, tak mi opravu v jednoduchých kroků, jako je;
    1. Do této
    2. Myslíte, že
    3. A to
    atd.

S pozdravem
    Tady máte přesné informace, které byste měli zablokovat členem strany a jak to udělat:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post6845

Zde máte informace, že vaše archivu narazil, otázka o vaší verzi phpBB a co dělat v případě, že není podporována verze:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post6846
    To je velmi přesné instrukce - prosím, sdělte to, jakou verzi používáte vBulletin.

A tady máte informace, které vyčnívají neměli dělat nic s příspěvky, které jsou velmi krátké (stačí 1 věta), protože to je otázka nikoliv obsahu vBET. Když obsahu budou mít delší (uživatelé si odpovědí) obsah těchto stránek nebude již podobné:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post6847

Takže:
    1. Udržujte své členské stránky blokovány tak, jako jste to v poslední době (pouze pro registrované uživatele), nebo pomocí souboru robots.txt, jako je popsáno zde: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1178
    2. Zkontrolujte, zda v Nástrojích pro webmastery vaše "3 návštěv Guest" mod je Google save - Podívejte se, jak Google viz fórum tím, že na některé URL vlákna. Zkontrolujte, zda několikrát (nelze říci, společnost Google bude používat stejné IP každé kontrole). Tímto způsobem budete mít opravdu jistotu, že mod je zachránit pro roboty.
    3. Máte rozbité Archiv - prosím, sdělte to, jakou verzi phpBB používáte?
    4. Pro krátké témata stačí dát nějakou delší odpověď, že (samozřejmě různé), nebo jen udržet, protože doufá, že lidé budou odpovědět na tyto závity.

PS.
    Berte prosím moji omluvu za pozdní odpověď. Byl jsem na delegace a Kamil bylo řečeno, aby tuto otázku se mi. Takže ještě jednou sorry
    Naposledy upravil vBET; 20-01-11 na 19:47.

Člen
    Datum registrace
    04. 2010

Dobrý den,
    Musím říct, že Michal má pravdu, měl jsem stejné varování od společnosti Google a je snadno řešit, když se podíváte na to, co URL jsou příčinou problému. V mém příkladu jsem měl hodně duplicitní obsah, protože vbet vložka: & language = cs, ve francouzském URL. Pokud půjdete do parametrů v Webmaster Tools můžete vyřešit bez tohoto parametru. A zároveň se dívat na své roboty souboru. Mám také zakázat v souboru archivu roboty, nepotřebuji to. Tam je hodně práce, aby si s robots.txt, pokud používáte VBET.
    A já nevěřím, doporučujeme použít více než 20 jazyků, nemusíte se
    Naposledy upravil pepito69; 20-01-11 na 22:53.

Senior Member
    Datum registrace
    10. 2009

Dvojité příspěvek, omlouvám se!
    Naposledy upravil mario06; 21-01-11 na 08:38.

Senior Member
    Datum registrace
    10. 2009

Quote Původně odeslal vBET View Post
    Je to jen poradit od našeho týmu, který, aniž by tato vlajka uživatelé nebudou moci vrátit zpět do původního jazyka, když kliknete na vlajku. Tak to je moudré, aby vlajku pro váš výchozí jazyk

To je NENÍ pravda. Máte problémy s vaším fórem. Máte rozbité archivu - a většina odkazů, které jste dostali od Google v e-mailu jsou o archivu. Jste zcela ignoroval naši podporu - jste si odpovědět na otázky o verzi a pořád říkám, co si myslíte a co není pravda. Pokud chcete vyřešit váš problém, prosím ladem naši podporu rady. Ptali jsme se vás, o vaší verzi vB, protože jste porušili archivu. Je to podporované 3.8 nebo některé ne podporované verze? Víme, že archiv se člení na 3.6, protože vBulletin chyba. To vám dává tisíce nefungují odkazy - a máš od Google e-mail o špatné odkazy. Místo toho poslouchat naši podporu a spolupráci si pořád říkám, některé směšné a myslíte si, že je důležité, aby byla v červené barvě.
    Jaký je váš cíl tady? Chcete, aby naši podporu při řešení vašeho problému, nebo jste jen snaží zastrašit ostatní? Protože pokud chcete tento problém vyřešit, prosím spolupracovat s naší podporou.

Také o image, který si dal - je to váš nesprávné interpretaci. Google se nestará o počet pracovních míst ukazuje fóru. A to nemůže starat o to. Je to proto, že Google indexuje všechny stránky, které nejsou blokovány! Na fóru se členem strany, skupiny, bažiny snad, alba a tak dále ... a tak dále ... Také forum může mít mnoho dalších pluginů, které vytvoří další stránky (jako arcade).
    Takže prosím pochopit: jste na omylu. Google nepovažujeme přeložený obsah je kopírování. Máte problém s vlastní fórum, a zjistili jsme, oblasti možných příčin. Takže prosím - ladem našich pokynů / dotazů. V opačném případě to může být označen za vyřešený, protože se vám zdá být nemají zájem s naší podporou, stejně jako se opakovat to, co si myslíte špatně - už jsme si to - není žádný třeba opakovat znovu. To není pravda. Prosím, zaměřit se na řešení vašeho problému, pokud chcete, aby byl vyřešen. Prosím odpovězte na otázku a udržet pozornost na archiv.

Přesně tak! MÁTE ŠPATNĚ struktury! MÁTE ŠPATNĚ obsah! a my jsme psali to na vás hned na začátku (http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post6846) - Máte havaroval archiv, kde jsou tisíce nefungují odkazy! Takže prosím, začít používat naši podporu, kterou požádal o místo se snaží vyděsit naše uživatele. Co očekáváte od nás, když žádáte o podporu, a to ignorovat?

Tady máte přesné informace, které byste měli zablokovat členem strany a jak to udělat:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post6845

Zde máte informace, že vaše archivu narazil, otázka o vaší verzi phpBB a co dělat v případě, že není podporována verze:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post6846
    To je velmi přesné instrukce - prosím, sdělte to, jakou verzi používáte vBulletin.

A tady máte informace, které vyčnívají neměli dělat nic s příspěvky, které jsou velmi krátké (stačí 1 věta), protože to je otázka nikoliv obsahu vBET. Když obsahu budou mít delší (uživatelé si odpovědí) obsah těchto stránek nebude již podobné:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post6847

Takže:
    1. Udržujte své členské stránky blokovány tak, jako jste to v poslední době (pouze pro registrované uživatele), nebo pomocí souboru robots.txt, jako je popsáno zde: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1178
    2. Zkontrolujte, zda v Nástrojích pro webmastery vaše "3 návštěv Guest" mod je Google save - Podívejte se, jak Google viz fórum tím, že na některé URL vlákna. Zkontrolujte, zda několikrát (nelze říci, společnost Google bude používat stejné IP každé kontrole). Tímto způsobem budete mít opravdu jistotu, že mod je zachránit pro roboty.
    3. Máte rozbité Archiv - prosím, sdělte to, jakou verzi phpBB používáte?
    4. Pro krátké témata stačí dát nějakou delší odpověď, že (samozřejmě různé), nebo jen udržet, protože doufá, že lidé budou odpovědět na tyto závity.

PS.
    Berte prosím moji omluvu za pozdní odpověď. Byl jsem na delegace a Kamil bylo řečeno, aby tuto otázku se mi. Takže ještě jednou sorry
    1. My robots.txt byl stejný, já nic neměnil a vypadá dobře:
    User-agent: *
    Disallow: / admincp /
    Disallow: / clientscript /
    Disallow: / cpstyles /
    Disallow: / members /
    Disallow: / customavatars /
    Disallow: / customprofilepics /
    Disallow: / images /
    Disallow: / modcp /
    Disallow: / ajax.php
    Disallow: / attachment.php
    Disallow: / calendar.php
    Disallow: / cron.php
    Disallow: / editpost.php
    Disallow: / global.php
    Disallow: / image.php
    Disallow: / inlinemod.php
    Disallow: / joinrequests.php
    Disallow: / login.php
    Disallow: / member.php
    Disallow: / memberlist.php
    Disallow: / misc.php
    Disallow: / moderator.php
    Disallow: / newattachment.php
    Disallow: / newreply.php
    Disallow: / newthread.php
    Disallow: / online.php
    Disallow: / poll.php
    Disallow: / postings.php
    Disallow: / printthread.php
    Disallow: / private.php
    Disallow: / profile.php
    Disallow: / register.php
    Disallow: / report.php
    Disallow: / reputation.php
    Disallow: / search.php
    Disallow: / sendmessage.php
    Disallow: / showgroups.php
    Disallow: / subscription.php
    Disallow: / threadrate.php
    Disallow: / usercp.php
    Disallow: / usernote.php

2. Ne, neukládá
    3. Můj archiv funguje, všechny odkazy testovány a pracovat, kde jsi viděl, že zlomené?
    4. Jen malé příspěvky jsou místa, kde noví členové se prezentují a jen říct "Ahoj, mé jméno je Tom" Nemohu nic dělat, 90% příspěvků jsou průvodci význam střední velikosti.

pepito69 řekl něco zajímavého, který zahrnuje parametr url, jak jsem uvedl výše
    V mém příkladu jsem měl hodně duplicitní obsah, protože vbet vložka: & language = cs, ve francouzském URL. Pokud půjdete do parametrů v Webmaster Tools můžete vyřešit bez tohoto parametru.
    ale jenom že pro jeden jazyk Jdu to pro všechny jazyky, takže je to důvod, a to, co musím dělat přesně?

PS. Nemám vbSEO nainstalovány, ale použití vBSEO Mapa, která vylučuje již v archivu, já myslím, že vyloučit to, aby robots.txt? Nikdy jsem neviděl nikoho tady nebo jakékoliv jiné místo vyloučit, že v robots.txt

Chci jednoduchou detailní pokyny,
    PŘÍKLAD:

1. Do této
    2. Myslíte, že
    3. A to

pepito69,
    Nikdy jsem neviděl tak velké robots.txt, jak máte, je vše, co opravdu nutné?
    V nemovitosti jsou pouze 3 botů, které jsou považovány za špatné Bots* a nebylo by jednodušší dát je do souboru. htaccess, ne?
    PS. Vaše příznaky se nezobrazují

*Baiduspider
    *Mozilla / 5 (.*) Twiceler
    *Yeti
    Naposledy upravil mario06; 21-01-11 na 10:11.

Člen
    Datum registrace
    04. 2010

Díky Mario,

Ano, můj roboty soubor Možná je velký, není optimální, ale funguje pro mě a to mi neublíží.
    I toto bude zahrnovat roboty v mém htaccess, díky.

ale jenom že pro jeden jazyk Jdu to pro všechny jazykové
    Ne, můj kamarád, i já si to ve všech jazycích, to byl jen příklad. Ale protože jsem použil parametry Webmaster Tools jsem zvýšil svůj účet Google procházet znovu. Pořád nevím, jak řešit další problémy s VBET, důležitější pro mě, jako OBE jsem s kódem jazyka a rozbité slova, které používají některé akcenty (O, N, atd.).
    No, já vyloučit archiv v robots.txt, a nemám žádné archivu webové stránky v indexu Google.
    Myslel jsem si mnohokrát použít vbseo mapa stránek, ale můj web je velmi dobře plazil koupit Google. Vždycky platí toto pravidlo: Pokud něco funguje, nedotýkejte se ho.

Promiň, že jsem vám říci, co musíte udělat, jsem jen podělit o své zkušenosti.

Díky. My příznaky neprojevují v / index.php, ale jsou viditelné v fór, budu řešit to teď.
    Naposledy upravil pepito69; 21-01-11 na 18:32.

Datum registrace
    10. 2009

1. My robots.txt byl stejný, já nic neměnil a vypadá dobře:
    User-agent: *
    Disallow: / admincp /
    Disallow: / clientscript /
    Disallow: / cpstyles /
    Disallow: / members /
    Disallow: / customavatars /
    Disallow: / customprofilepics /
    Disallow: / images /
    Disallow: / modcp /
    Disallow: / ajax.php
    Disallow: / attachment.php
    Disallow: / calendar.php
    Disallow: / cron.php
    Disallow: / editpost.php
    Disallow: / global.php
    Disallow: / image.php
    Disallow: / inlinemod.php
    Disallow: / joinrequests.php
    Disallow: / login.php
    Disallow: / member.php
    Disallow: / memberlist.php
    Disallow: / misc.php
    Disallow: / moderator.php
    Disallow: / newattachment.php
    Disallow: / newreply.php
    Disallow: / newthread.php
    Disallow: / online.php
    Disallow: / poll.php
    Disallow: / postings.php
    Disallow: / printthread.php
    Disallow: / private.php
    Disallow: / profile.php
    Disallow: / register.php
    Disallow: / report.php
    Disallow: / reputation.php
    Disallow: / search.php
    Disallow: / sendmessage.php
    Disallow: / showgroups.php
    Disallow: / subscription.php
    Disallow: / threadrate.php
    Disallow: / usercp.php
    Disallow: / usernote.php

2. Ne, neukládá
    3. Můj archiv funguje, všechny odkazy testovány a pracovat, kde jsi viděl, že zlomené?
    4. Jen malé příspěvky jsou místa, kde noví členové se prezentují a jen říct "Ahoj, mé jméno je Tom" Nemohu nic dělat, 90% příspěvků jsou průvodci význam střední velikosti.

pepito69 řekl něco zajímavého, který zahrnuje parametr url, jak jsem uvedl výše
    ale jenom že pro jeden jazyk Jdu to pro všechny jazyky, takže je to důvod, a to, co musím dělat přesně?

PS. Nemám vbSEO nainstalovány, ale použití vBSEO Mapa, která vylučuje již v archivu, já myslím, že vyloučit to, aby robots.txt? Nikdy jsem neviděl nikoho tady nebo jakékoliv jiné místo vyloučit, že v robots.txt

Chci jednoduchou detailní pokyny,
    PŘÍKLAD:

1. Do této
    2. Myslíte, že
    3. A to

pepito69,
    Nikdy jsem neviděl tak velké robots.txt, jak máte, je vše, co opravdu nutné?
    V nemovitosti jsou pouze 3 botů, které jsou považovány za špatné Bots* a nebylo by jednodušší dát je do souboru. htaccess, ne?
    PS. Vaše příznaky se nezobrazují

*Baiduspider
    *Mozilla / 5 (.*) Twiceler
    *Yeti
    1. Nebylo to stejné - jinak by Google zobrazí odkaz na uživatelské stránce, protože Google nemá navštěvují stránky blokovány robots.php a máte na varování e-mailem odkaz:
    Code:
    http://YOUR_PAGE/member.php?u=63920&language=ro
    Teď je to OK. Nebylo to před nějakým časem a Google byl u toho. Můžete být klidný dnes o této části
    2. Pokud není bezpečná pro roboty a ukazují na roboty blokování komunikace by se mělo vážně zvážit odstranění tohoto mod. V opačném případě Google začne indexování stránek, které viděl - takže stránky s blokováním komunikace. Také v tomto případě je hlavní příčinou vašeho problému - všechny stránky vyhledává Google stejné - jen zablokování komunikace.
    Jak jsem pochopil jste zaškrtli v Google Webmaster Tools, jak vidět své forum, a viděli jste, že Google viz sdělit, že by se měli zaregistrovat - ano?
    3. Jak jsem napsal v úvodu své odkazy na sub-fór v archivu nefungují vůbec. Pouze na hlavní forum a závity. To je špatně tisíce odkazů na vašich stránkách archivu. Například:
    Code:
    http://YOUR_FORUM/archive/index.php/t-25194.html?language=pl
    To je odkaz na běhounu archivu a funguje, ale v tom, že obsahem jsou odkazy v horní části stránky pod fóra, kde je součástí vlákna. Příklad:
    Code:
    http://YOUR_FORUM/archive/index.php/f-182.html
    A všechny tyto odkazy jsou nefunkční - jen na hlavní fórum. Všechny archivní Podsekce odkazy nejsou funkční. To dělá tisíce nefungují odkazy na tisíce stránek Archiv vláken.
    VY stále ještě neřekl, USA, které vBulletinu Verze používáte ...
    V této chvíli bych se vsadit, že to není podporováno phpBB 3.6 - prosím, nebojte se, nebudeme vás přestala podporovat. Musíme vědět, že vám pomůže lépe, protože u 3,6 to je známé vBulletin chyba. Pokud je to jiná verze, je možné, že je to chyba vBET. Je důležité zjistit, co je příčinou, aby vám pomohl.
    4. Nejsem psaní o 90% z vašich příspěvků. Psal jsem o příspěvky uvedené ve službě Gmail. Ostatní jsou mimo rozsah této diskuse. Google uvedeny pouze posloupnosti s jednou větou, jak jsem ti psal (alespoň ty, které jsem mohl udělat ještě dříve, než si mod mi řekl, že k registraci). Chápete teď? To není problém s celou fórum. Jak jsem už psal - já bych se starat o ty - lidé budou psát odpovědi tam a ty nebudou podobné již - stejně jako 90% z vašich příspěvků, které vypadá úplně jinak.

Vezměte prosím na vědomí, že pepito69 mohou mít různé konfigurace, které. Ve vašem případě ignoruje jazyk parametr se nedoporučuje, protože nepoužíváte SEO odkazy a to je jediný způsob, jak si uvědomit, že adresy URL jsou různé. Řeknete-li Google ignorovat tento atribut pro Google všechna URL čarodějnice se liší pouze hodnotou parametru jazyka bude považován za stejný obsah - to vytváří chaos v indexované stránky, které budou náhodně měnit jazyků v Google indexu, nebo Google bude jen index vaše hlavní jazyk stránek. Myslím, že ano - novější kontrolovat a neuvědomíte, ve vašem případě. Prosím, nedělejte to tak dlouho, dokud nebudete používat SEO odkazy.

Jednoduchý návod v tomto okamžiku:
    1. Pokud vaše "3 x mod" Google není bezpečné - zakázat a kontaktní mod autora o tom.
    2. TELL USA jakou verzi phpBB používáte.

Toto je třetí čas, abychom se ptáte na tohle ... Jak čekáte, abychom vám pomůže, pokud nechcete spolupracovat. Nemáme kouzelná hůlka, která bude vytvářet řešení. Potřebujeme vědět, co se děje na vašem serveru.

O velké htaccess -. Já nevím, co píšete o přesně, ale vsadím se, že pro vás není nutné tak velké - Předpokládám, že existují pravidla pro blokování vBSEO odkazy na stránky členských a tak dále. Nepoužíváte vBSEO a nepoužíváte SEO odkazů - vaše malé robots.txt je v pořádku.
    Naposledy upravil vBET; 21-01-11 na 21:00.

Senior Member
    Datum registrace
    10. 2009

Code:
    TELL US WHICH VERSION OF VBULLETIN ARE YOU USING.
    Já používám verzi 3.6.12, měli byste vědět, protože jsem zaplatil dodatečné poplatky za zprovoznit (aby byl kompatibilní), protože v archivu problém, takže pokud je to v archivu to je příčinou tohoto, pak je (bez urážky), vaše chyba, protože Dokázal jsi to. : http://www.vbenterprisetranslator.co...tin-3-6-a.html

Pokud vaše "3 x mod" Google není bezpečné - zakázat a kontaktní mod autora o tom.
    Autor řekl, že neuškodí Google.

1. Nebylo to stejné - jinak by Google zobrazí odkaz na uživatelské stránce, protože Google nemá navštěvují stránky blokovány robots.php a máte na varování e-mailem odkaz:
    1. Jediné, co jsem přidal byl / members / .. všechno ostatní, včetně memberslist.php už tam byl, moje chyba, tak ať je blízko tento argument.

2. Pokud není bezpečná pro roboty a ukazují na roboty blokování komunikace by se mělo vážně zvážit odstranění tohoto mod. V opačném případě Google začne indexování stránek, které viděl - takže stránky s blokováním komunikace. Také v tomto případě je hlavní příčinou vašeho problému - všechny stránky vyhledává Google stejné - jen zablokování komunikace.
    2. Neexistuje absolutně žádná potřeba být hrubý, chápu, jak používat robots.txt, ale ve vašem optimalizace průvodce (můj názor) své štíhlé více k nastavení vBSEO, tak mějte na paměti, že nejméně 80% uživatelů, ne vBulletin " t použití vBSEO, takže byste měli mít 2 samostatné vlákna, když mluví o vylepšení tipů a optimalizace, například, "vBSEO optimalizace" a "non vBSEO optimalizace", aby bylo více uživatelsky přívětivé.

3. Všechny archivu odkazy, které zaslali jako nefunkční zdá být v pořádku pro mne, tady je snímek z vašeho archivu zlomené například odkaz:

Code:
    http://YOUR_FORUM/archive/index.php/t-25194.html?language=pl

4. htaccess komentář není pro vás, ale pro členské pepito69

Poslechněte si Michael Nechci se hádat každý dopis, který je psaný s vámi, jen chci snadný 1. 2. 3. fix a nic víc.

S pozdravem

[PRÁCI PŘESČAS]
    Z toho, co mi řekl zástupce společnosti Google, je adresa URL, struktura níže jsou indexovány 4 krát, ale v nemovitosti pro ně je to považováno za 1, by měly být indexovány jako takové a to je pravděpodobně důvod, proč jsem dostal e-mail. Pod příspěvek je jen příklad;

http://www.mysite.com/showthread.php?t = 64661 Originál
    http://www.mysite.com/showthread.php?t = 64661 & language = pl Překládal
    http://www.mysite.com/showthread.php?t = 64661 & language = en Překládal
    http://www.mysite.com/showthread.php?t = 64661 & language = es Překládal
    [PRÁCI PŘESČAS]
    Naposledy upravil mario06; 22-01-11 na 09:05.

Stránka 2 z 3 FirstPrvní 123 PosledníLast

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •