Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 6 з 6

Тэма: Новы Памылка ўстаноўкі

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Верасня 2010 г.
    Паведамленняў
    2

Default Новы Памылка ўстаноўкі

Хей я проста ўсталяваць аўтаматычныя пераклады Платныя Мод. Я атрымаў памылку

Фатальная памылка: Званок у нявызначаны vbet_global_bootstrap_init_start функцыі () у / хххх / форум / уваходзіць / class_bootstrap.php (103): EVAL () 'г кода ў радку 3

Калі я адключыць форумах працуе нармальна.

Калі ласка, можа ў праверыць, якія праблемы ёсць.

Дзякуй

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Прывітанне Калі гэта не праблема нашы супрацоўнікі будуць вырашаць заўтра - у панядзелак. Мы гатовыя, каб пачаць поўную падтрымку таксама ў выхадныя і я буду клапаціцца пра яе прама цяпер, так пачынаючы з наступнага тыдня мы таксама будзем аказваць ўсялякую падтрымку ў выхадныя дні (можа быць выключаны выходныя на святы).

Выбачайце за непрыемнасцяў у гэты раз. Калі ласка, PM мне, калі гэта справа тэрміновае для вас.

VBulletin прадпрыемства Перакладчык (vBET) персанал
    Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

Добры дзень,

Калі ласка, перайдзіце на AdminCP-> Plugins & Прадукты-> Мэнэджэр убудоў і знайсці убудова global_bootstrap_init_start у vbet прадукту.

1. рэдагаваць гэты убудова
    2. Пошук па сайце:
    PHP Code:
    vbet_global_bootstrap_init_start(); 
    3. паста ПЕРАД гэты код:
    PHP Code:
    require_once(DIR'/includes/vbenterprisetranslator_functions_hooks.php'); 
    4. Націсніце кнопку "Захаваць".
    5. Праверце яе.

Ці можаце вы растлумачыць, што я павінен зрабіць, каб прайграць яго на маёй тэставай форуме?

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Верасня 2010 г.
    Паведамленняў
    2

Хей цяпер я атрымліваю.

Фатальная памылка: Званок у нявызначаны vbet_global_bootstrap_init_start2 функцыі () у / хххххх / форум / уваходзіць / class_bootstrap.php (103): EVAL () 'г кода ў радку 3

VBulletin прадпрыемства Перакладчык (vBET) персанал
    Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

Калі ласка, дасланыя мне вашы AdminCP і FTP дэталі прэм'ер я буду гэта выправіць.

Забаронены
    Рэгістрацыя
    Лістапада 2010 г.
    Паведамленняў
    95

Няма адказу на гэтую тэму, таму вырашаецца (усталёўка сэрвіс быў замоўлены ў дадзеным выпадку)

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •