Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 10 з 13

Тэма: Дапамажыце мне

Гібрыдны Выгляд

Папярэдні Пост Previous Post   Next Post Наступны Пост
    Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Лістапада 2010 г.
    Паведамленняў
    23

Quote Паведамленне ад kamilkurczak View Post
    Вы можаце праверыць свой форум абстаноўцы. Проста зайдзіце на AdminCP-> Мовы і фразы-> Language Manager-> Edit Settings-> HTML Набор сімвалаў
    Калі вы выкарыстоўваеце ня UTF-8 - гэта нармальна!

1) я быў на вашым форуме і пераклад працуе добра. Пераклад ў URL з vBSEO работ GOOT (у вас ёсць добрая інтэграцыя ў цяперашні час)

2) Так, vBET работ на рухавіку перакладчык Google

3) Я быў на вашым форуме і пераклад працуе добра. Дзе ж праблема? Растлумачце лепш, калі ласка

1) пытанне я не магу зрабіць розны альбо UTF-8 ці не, на мой HTML набор знакаў, гэта паказаць гэты характар ISO-8859-1 <<<Гэта гэта UTF-8 ці не. Калі ласка, пацвердзіце.

2) Так, значыць, што Vbet на нашым партале сайт працуе правільна?

3) Чаму сцяг для перакладчыка VBulletin на нашым партале ў гэтай спасылцы http://www.cutimalaysia.my/iklan/index.php не паказалі?
    Апошні раз рэдагавалася Cuti Malaysia; 06-12-10 у 20:42.

VBulletin прадпрыемства Перакладчык (vBET) персанал
    Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

1) ISO-8859-1 гэта не UTF-8 і гэта нармальна
    2) пераклад працуе добра, але калі я паспрабаваў перавесці паведамленне адлюстроўваецца на вашым мод (на JavaScript), гэта не спрацавала. Такім чынам, мы павінны інтэграваць наш мод з вашага мода.

Калі ласка, зрабіце новую тэму ў раздзеле інтэграцыі і апісаць гэты мод (дасць нам імя і адрас для гэтага мода. Гэта бясплатна мода ці не?)

3) Я праверу гэта.

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Лістапада 2010 г.
    Паведамленняў
    23

Plase праверыць вечара

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Лістапада 2010 г.
    Паведамленняў
    23

Quote Паведамленне ад kamilkurczak
    пераклад працуе добра, але калі я паспрабаваў перавесці паведамленне адлюстроўваецца на вашым мод (на JavaScript), гэта не спрацавала. Такім чынам, мы павінны інтэграваць наш мод з вашага мода.

Калі ласка, зрабіце новую тэму ў раздзеле інтэграцыі і апісаць гэты мод (дасць нам імя і адрас для гэтага мода. Гэта бясплатна мода ці не?)
    што ты маеш на ўвазе наступнае вышэй insturction. Я не undertand. Што вы разумееце аб модзе??
    Апошні раз рэдагавалася mateuszr; 09-12-10 у 08:19. Прычына: выкарыстоўваць "цытата", а не тоўсты тэкст

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •