Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 9 з 9

Тэма: Госць кэша не працуе, і, калі Адміністрацыя маюць белыя старонкі.

Default Госць кэша не працуе, і, калі Адміністрацыя маюць белыя старонкі.

На дадзеным этапе пасля пераўсталёўкі VBET і налады яго сапраўды гэтак жа я яго раней, госць кэша не працуе, і калі мае мадэратары ідуць паведамленні, што яны атрымліваюць белыя старонкі. Калі ласка, дапамажыце.

VBulletin прадпрыемства Перакладчык (vBET) персанал
    Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

Прывітанне Цялё,
    Тут у вас ёсць нітку вашай з Госць кэш пытання. Калі ласка, прачытайце яго.
    (Амаль у два разы GZIP).
    http://www.vbenterprisetranslator.co...che-issue.html

аб другім. Я пастараюся прайграць яго на маёй тэставай форуме.

Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

Як я памятаю, ты дамовіўся са сваім хост-правайдэра, але пасля абнаўлення Apache вы можаце мець mod_deflate ўключыць зноў. Так што, калі гэта edable -> ў вас ёсць двайны gdziped. Калі ласка, звяжыцеся з вашым пастаўшчыком хост і адключыць гэты модуль.

Тут у вас ёсць поўная інструкцыя, як праверыць яго (з папярэдняга нітка - напісаная Міхал)

Пры адключэнні vBulleitn GZIP опцыяй AdminCP GZIP высновы ў фармаце HTML Затым, на выхадзе па-ранейшаму маланкі. Вы можаце паглядзець яго тут:
    GZip выпрабаванняў
    Заўвага: відавочна, што апісана ў пункце VBulletin:
    Калі вы ўжо карыстаецеся mod_gzip або mod_deflate на вашым серверы, не ўключайце гэтую опцыю.
    Так што ў гэты момант здаецца, што ў вас ёсць адзін з тых, на, так як выхад у архіве ў любым выпадку. І гэта, хутчэй за ўсё, прычынай праблем з кэшам госця vBET - гэта двайны маланкі так браўзэры атрымліваюць з розуму ад яе.

У мяне цяпер Няма GZIP ў маім ACP, але ўсё-ткі атрымаць гэтыя памылкі:

Увага: filemtime () [function.filemtime]: стат Памылка [шлях] / vbet_guestcache/en/_forums_dnp_news_php_content_3_id_8978.html ў [шлях] / уваходзіць / vbenterprisetranslator_functions_guestcache.php на лініі 53

Папярэджанне: Не ўдаецца змяніць інфармацыю загалоўка - загалоўкі ўжо даслаў (выхад пачаўся ў [шлях] / уваходзіць / class_core.php: 4598) у [шлях] / dnp_news.php на лініі 320

Увага: filemtime () [function.filemtime]: стат Памылка [шлях] / vbet_guestcache/en/_forums_forumdisplay_php_f_8278.html ў [шлях] / уваходзіць / vbenterprisetranslator_functions_guestcache.php на лініі 53

Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

Гэтая памылка будзе вырашана на нашым форуме. Паспрабуйце гэта:

1.Just рэдагаваць файл (калі ласка, зрабіце копію гэтага файла): уключае / vbenterprisetranslator_functions_guestcache.php
    2find лініі::
    PHP Code:
    if ((time() - filemtime($vbet_readGuestCacheFileName) <= $timeAllowed) && !vbet_verify_ip_ban()) { 
    змяніць яго на:
    PHP Code:
    @$fileTime filemtime($vbet_readGuestCacheFileName);
    if ((
    time() - $fileTime <= $timeAllowed) && !vbet_verify_ip_ban()) { 

Высокі Каміль. Гэта, здавалася, зрабілі гэта. Выдатна працуе цяпер. Вялікае дзякуй!

Я буду прасіць майго Мадэратары таксама праверыць зараз ці іншыя пытанні, з імі рухаюцца паведамленні і атрымліваць белыя старонкі па-ранейшаму прысутнічаюць.

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Я не ўпэўнены, што гэта звязана з Госць Cache - калі вашы мадэратары рухаюцца тэмы, то яны не госці ... Калі ласка, спачатку праверце гэта ўсё яшчэ адбываецца, калі госць кэш адключаны. Калі так, мы будзем ведаць, каб праверыць што-небудзь іншае. Як мне здаецца цяпер гэта, хутчэй за ўсё, не госцем пытанне кэш - мадэратары не госці, так што госць кэш не працуюць для іх ...

Каміль праверце з Цялём робіць Госць кэш працуе на ўсіх. Акрамя таго, гэта праблема адбываецца, калі госць кэш адключаны. Праверыць можна прайграць яго на нашым тэставым форуме.
    Цялец - вы можаце бачыць на сервер рэгіструе любыя паведамленні аб памылках? Я чакаю, што нейкі файл, не ўключаныя па памылцы. Калі так, логі сервера вам прыйдзецца паведамляецца аб невядомай функцыі - гэта дазволіць нам вырашыць пытанне вельмі хутка.
    Апошні раз рэдагавалася vBET; 02-11-10 у 13:40.

Выбачайце, я не хацеў сказаць, што гэта што-то рабіць з запрошанымі кэша. Я проста згадаў два пытанні разам, каб не адкрываць у асобным струмені.

Першы выпуск у дачыненні да госця кэша зараз вырашана. Іншы, што адбывалася ў той час як госць кэш быў адключаны, таму я таксама не ўпэўнены, што рашэнне госця кэш будзе вырашаць гэта. Але я скажу ім, каб паспрабаваць цяпер так ці інакш. Я буду далажыць аб гэтым.

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

ТАКІМ ЧЫНАМ, - мая памылка. Я ўзяў яго ў якасці аднаго пытання. Калі ласка, майце адзін паток на адно пытанне. Гэта дазволіць нам справіцца з гэтым адпаведным чынам. Мая памылка - шкада цябе і Каміль.

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •