Šajā posmā pēc atkārtotas instalēšanas VBET un konfigurēšanu to tieši tāpat, man tā jau bija pirms, viesu cache nedarbojas un, kad mani moderators pārvieto amatos tie kļūst baltas lapas. Lūdzu, palīdziet.
Šajā posmā pēc atkārtotas instalēšanas VBET un konfigurēšanu to tieši tāpat, man tā jau bija pirms, viesu cache nedarbojas un, kad mani moderators pārvieto amatos tie kļūst baltas lapas. Lūdzu, palīdziet.
Sveiki Taurus,
Šeit jums ir jūsu pavediens ar Viesu cache jautājumu. Lūdzu, izlasiet to.
(Aptuveni divreiz GZIP).
http://www.vbenterprisetranslator.co...che-issue.html
par otro vienu. Es centīšos atveidot uz mana testa forums.
Kā es atceros, jūs noteiktu to ar savu uzņēmējas sniedzēju, bet pēc tam atjauniniet Apache jums var būt mod_deflate ļāva atkal. Tātad, ja tas ir edable -> jums ir dubultā gdziped. Lūdzu, sazinieties ar uzņēmējas sniedzēju un atslēgt šo moduli.
Šeit Jums ir pilna instrukcija, kā pārbaudīt to (no savas iepriekšējās vītne - raksta Michał)
Kad jūs atslēgt vBulleitn GZIP ar AdminCP iespēju GZIP HTML Output tad jūsu produkcija joprojām ir zipped. Jūs varat redzēt šeit:
Gzip Test
PIEZĪME: tas ir skaidri aprakstīts vBulletin iespēja:
Tātad šajā brīdī šķiet, ka jūs esat viens no tiem tālāk, jo jauda ir zipped anyway. Un tas visticamāk ir cēlonis problēmām ar vBET viesu cache - tas ir divreiz zipped tik pārlūkiem get crazy ar to.Ja jūs jau izmantojat mod_gzip vai mod_deflate uz servera, neļauj šo iespēju.
Man ir tagad invalīdiem gzip manā ĀKK, bet tomēr iegūt šīs kļūdas:
Brīdinājums: filemtime () [function.filemtime]: stat neizdevās [ceļu] / vbet_guestcache/en/_forums_dnp_news_php_content_3_id_8978.html in [ceļš] / includes / vbenterprisetranslator_functions_guestcache.php par 53 līniju
Brīdinājums: Nevar pārveidot galvenes informāciju - galvenes jau sūta (izlaide sākās [ceļu] / includes / class_core.php: 4598) in [ceļš] / dnp_news.php par 320 līnijas
Brīdinājums: filemtime () [function.filemtime]: stat neizdevās [ceļu] / vbet_guestcache/en/_forums_forumdisplay_php_f_8278.html in [ceļš] / includes / vbenterprisetranslator_functions_guestcache.php par 53 līniju
Šis bug ir atrisināta uz mūsu forumu. Pamēģini:
1.Just rediģēt failu (lūdzu, šīs datnes kopiju): includes / vbenterprisetranslator_functions_guestcache.php
2find līnija::
mainīt to uz:PHP Code:
if ((time() - filemtime($vbet_readGuestCacheFileName) <= $timeAllowed) && !vbet_verify_ip_ban()) {
PHP Code:
@$fileTime = filemtime($vbet_readGuestCacheFileName);
if ((time() - $fileTime <= $timeAllowed) && !vbet_verify_ip_ban()) {
Awesome Kamil. Tas, šķiet, ir darījuši to. Darbojas lieliski tagad. Thank you very much!
Es lūdzu manu Moderators arī pārbaudīt tagad, vai citu jautājumu, ar tiem pārvietojas amatu un kļūst baltas lapas, joprojām pastāv.
Es neesmu pārliecināts, ka tas ir saistīts ar Viesu Cache - ja jūsu moderatori pārvietojas tēmas tad tie nav viesi ... Lūdzu, vispirms pārbaudiet vai tas joprojām notiek, kad viesis cache ir atspējota. Ja jā, mēs zinām, lai pārbaudītu kaut ko citu. Kā es to redzu tagad tas ir ļoti iespējams, viesu cache jautājums - moderatori nestrādā viesi, tāpēc viesu cache nav darbs, tiem ...
Kamil, lūdzu, pārbaudiet ar Taurus tas Viesu cache strādā vispār. Arī tas jautājums rodas, kad Viesu cache ir atspējota. Pārbaudiet vai jūs varat atveidot uz mūsu testa forums.
Taurus - jūs varat redzēt servera žurnālos kļūdas ziņojumi? Es ceru, ka daži fails nav iekļauts kļūdas dēļ. Ja jā, servera žurnālos jums būs sazinās par nezināmām funkcija - tas ļaus mums risināt šo jautājumu ļoti ātri.
Pēdējo reizi vBET; 02-11-10 pie 13:40.
Atvainojiet, man nav teikt, tas bija kaut ko darīt ar viesu kešatmiņu. Es tikai minēts 2 jautājumiem kopā, ne atvērt atsevišķu pavedienu.
Pirmais jautājums, uz pieaicinātajiem cache tagad ir atrisināta. Otrs bija noticis, bet viesu cache bija invalīds, tāpēc es esmu arī nav pārliecināts, vai risinot viesu cache varētu atrisināt to. Bet es viņiem saku, lai mēģinātu tagad anyways. Es ziņos par to.
Labi, tāpēc - mana kļūda. Es iedzēru to kā vienu jautājumu. Lūdzu, saglabājiet viens pavediens, uz vienu jautājumu. Tas ļaus mums rīkoties atbilstoši. Mana kļūda - atvainojos jums un Kamil.