Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Стар. 2 з 3 FirstПершы 123 АпошніLast
Вынікі 11 да 20 з 21

Тэма: папярэджанне ад Google

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    142

bhanuprasad1981,
    Адправіць мне MSN кантакты ў лічку.

Пасля Email Google I адключаная vBET на працягу некалькіх дзён і перакладзеная спасылкі (дублікат 52x) пачаў падаць уніз і Google Crawlers павольна пачаў адыходзіць, АЛЕ мой трафік і Google AdSence Даходы пачалі хутка зніжацца. Так што я спрабую невялікі эксперымент цяпер, я ўключыў vBET з усімі мовамі уключаны, але толькі з 4-х мовах у кэшы, і праз некалькі дзён я дам вам вынікі.

kamilkurczak,
    Гэта сур'ёзная праблема, якую неабходна вырашаць як-то змянілася з Googles Сканіраванне стратэгія, Па стане на пачатак года ўсе перакладзеныя нітак (52x), разглядаюцца ў якасці гuplicate тэмы перыяд. Гэта ўплывае на мяне, таму што ў мяне ёсць сярэдні памер 400,000 форуму Паведамленняў х 52 = дакладную смерць!
    Я пачынаю губляць Adsense прыбытак, і гэта робіць мяне злавацца!

У вас ёсць PM, PS: Я выдаліў vBET кэш-памяць пасля папярэджання.

VBulletin прадпрыемства Перакладчык (vBET) персанал
    Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

Добра, я ваш PM. Я праверу гэта, і я чакаю вынікаў тэсту. Дзякуй
    Апошні раз рэдагавалася kamilkurczak; 13-01-11 у 14:40.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    142

Quote Паведамленне ад kamilkurczak View Post
    Добра, я ваш PM. Я праверу гэта, і я чакаю вынікаў тэсту. Дзякуй
    Я праверу маёй ўсталёўцы ў бліжэйшыя некалькі дзён, але тое, што вы можаце расказаць мне пра тое, што адбываецца з Google? Што яны змяніліся? Што такое vBET збіраецца рабіць з гэтай нагоды? Гэтая праблема, безумоўна, удар па ўсіх асяроддзя | вялікія форумы рана ці позна.

З павагай

VBulletin прадпрыемства Перакладчык (vBET) персанал
    Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

Калі ласка, грыва новы струмень з гэтым пытаннем - мы б likt сабраць усе пытанні ў патоках. Вы можаце ўстаўляць там ўтрыманне вашага PM са спасылкамі? Я хацеў бы паказаць яго нашым іншага працаўніка, ці не так?
    Апошні раз рэдагавалася kamilkurczak; 14-01-11 у 14:28.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    142

Чаму я павінен зрабіць новы струмень, калі праблема сапраўды такая ж? Я паслаў вам ліст з спасылкамі ў лічку па меры неабходнасці, Я не хачу апублікаваць абаронены Email Google з-за мясцовыя законы і таму, што гэта ідзе насуперак з Googles TOS. У вас ёсць усе неабходныя звесткі, так дайце мне адказ.

З павагай

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Quote Паведамленне ад mario06 View Post
    Чаму я павінен зрабіць новы струмень, калі праблема сапраўды такая ж? Я паслаў вам ліст з спасылкамі ў лічку па меры неабходнасці, Я не хачу апублікаваць абаронены Email Google з-за мясцовыя законы і таму, што гэта ідзе насуперак з Googles TOS. У вас ёсць усе неабходныя звесткі, так дайце мне адказ.

З павагай
    Таму што:
    1. У цябе ёсць іншыя прыклады спасылак з Google
    2. Таму ў вашым выпадку можа быць розным, што тут
    3. Рашэнне гэтага пытання не можа вырашыць адзін
    4. У гэты момант я не ўпэўнены, хто мае пытанне - гэта статус, гэта яшчэ раз "растлумачыць", таму што ён вярнуўся ў галінцы форуму аўтар, або з-за вашай нататкі.
    5. Як я разумею ў гэты момант bhanuprasad1981 хто з'яўляецца аўтарам гэтай тэме не маюць гэтай праблемы больш - так што гэтае пытанне зачынены.
    6. Нашы супрацоўнікі не ведаюць, да каго дапамагчы прама цяпер, не чытаючы ўвесь струмень. Мы не можам дапусціць гэтага - у адваротным выпадку мы будзем мець сітуацыі, калі нам трэба прачытаць сотні паведамленняў, каб зразумець, хто па-ранейшаму мае патрэбу ў нашай дапамозе

Калі ласка, проста адкрыць новую тэму, каб зрабіць яго прасцей - калі думае, простыя тыя збіраюцца хутчэй
    Апошні раз рэдагавалася vBET; 14-01-11 у 19:10.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Quote Паведамленне ад bhanuprasad1981 View Post
    Вы маеце рацыю, я ігнараваць, што электронная пошта, вынік склаў 75% страты трафіку, а таксама старонкі падзення рангу, я цалкам выдалілі VBET два месяцы таму, але ўсё ж трафік па-ранейшаму занадта нізкія ў параўнанні з маім трафіку сайтаў, перш чым ўсталёўваць vbet
    Добры дзень. Калі ласка, скажыце, што фактычнае стан на вашым форуме. Я трохі страціў, таму што Каміль можа апрацоўваць 2 нумары ў адным струмені. Як я бачыў, як вы атрымалі адказ, і адна з магчымых прычын - няправільная інтэграцыі. Вы спраўляўся з гэтай, пацвердзіў, што ў цяперашні час інтэграцыя ў парадку і спыніць адказаўшы на 2 молі - нашы супрацоўнікі выказалі здагадку, што пытанне вырашаецца на вашым форуме. Так што ж здарылася?

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    142

Quote Паведамленне ад vBET View Post
    Таму што:
    1. У цябе ёсць іншыя прыклады спасылак з Google
    2. Таму ў вашым выпадку можа быць розным, што тут
    3. Рашэнне гэтага пытання не можа вырашыць адзін
    4. У гэты момант я не ўпэўнены, хто мае пытанне - гэта статус, гэта яшчэ раз "растлумачыць", таму што ён вярнуўся ў галінцы форуму аўтар, або з-за вашай нататкі.
    5. Як я разумею ў гэты момант bhanuprasad1981 хто з'яўляецца аўтарам гэтай тэме не маюць гэтай праблемы больш - так што гэтае пытанне зачынены.
    6. Нашы супрацоўнікі не ведаюць, да каго дапамагчы прама цяпер, не чытаючы ўвесь струмень. Мы не можам дапусціць гэтага - у адваротным выпадку мы будзем мець сітуацыі, калі нам трэба прачытаць сотні паведамленняў, каб зразумець, хто па-ранейшаму мае патрэбу ў нашай дапамозе

Калі ласка, проста адкрыць новую тэму, каб зрабіць яго прасцей - калі думае, простыя тыя збіраюцца хутчэй
    1. У вас ёсць Email Google. kamilkurczak мае электроннай пошты Google. Я не магу адправіць Email Google публічна дзякуючы маёй мясцовыя законы краіны і таму, што супраць TOS Google якіх зловяць мяне ЗАБАРОНА неадкладна Google Adsense.

2. Дай мне розум | выправіць для маёй праблемай, так як вы ўсе матэрыялы.

3. Папярэджанне лістоў, якія мы абодва атрымалі тое ж самае.

4. У мяне такая ж праблема, як бедныя bhanuprasad1981, Цяпер ужо занадта позна для яго, але не для мяне, аператыўны адказ патрабуецца ў адваротным выпадку я буду прытрымлівацца за яго верную смерць.

5. Як я ўжо казаў у пункце 1. Вы і kamilkurczak мець усю неабходную інфармацыю, так што не бегаць куст і даюць мне цвёрдых карысных адказ | выправіць і не турбавацца аб павышэнні вашай разлічвае струмень.

bhanuprasad1981 Адказаў пару дзён таму (некалькі патокаў вышэй майго) і пацвердзіў, што я сказаў, а таксама заявіў, што ён калека, яго цытата унізе, я не ведаю, дзе вы прачыталі, што яго праблема была ўхіленая??
    bhanuprasad1981,
    Вы маеце рацыю, я ігнараваць, што электронная пошта, вынік склаў 75% страты трафіку, а таксама старонкі падзення рангу, я цалкам выдалілі VBET два месяцы таму, але ўсё ж трафік па-ранейшаму занадта нізкія ў параўнанні з маім трафіку сайтаў, перш чым ўсталёўваць vbet
    Так што я павінен выказаць здагадку, што яго праблемы не былі вырашаны. кампанія паколькі ен выдалены ад vbet усе разам. Раней я скончыць, як я яго хачу атрымаць адказы хутка без танныя казаць, таму што Я страты грошай і гэта стане праблемай.
    Апошні раз рэдагавалася mario06; 15-01-11 у 07:49.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Таму, калі ласка, проста стварыць новую тэму для вашага пытання. Вы можаце напісаць тут, што ўтрыманне ў лічку, але мы маем патрэбу ў новых галачкай адкрыты для новага выпуску, каб мець магчымасць кіраваць ім. Калі ласка, адкрыйце новую тэму для свайго пытання, калі вы хочаце ў нашай падтрымцы. Гэты выпадак для bhanuprasad1981 і яна вырашаецца, так як ён не пакутуе пытанне больш.

Няма новых нітка = якім разе не для нашых супрацоўнікаў. Калі ласка, - гэта не пытанне для абмеркавання. Мы пачнём працаваць над праблемай, калі новы струмень для яго прыбыцця, і мы будзем мець магчымасць кіраваць яго адпаведным чынам. Мы тут для таго, каб дапамагчы вам Мы прапануем Вам нашу бясплатную падтрымку. У нас ёсць просты працэс, які дазваляе кіраваць кліентамі пытанняў у добрым сэнсе. Адмовіўшыся, каб пачаць працэс (напісанне новага патоку) вы адмаўляецеся ў нашай падтрымцы.

Мы з радасцю дапаможам Вам - проста стварыце новы струмень з вашым пытаннем апісанне - вы можаце напісаць, што там спасылкі былі адправіць у PM, вы можаце ўключыць там спасылку на гэтую тэму. Тым не менш мы маем патрэбу ў вас, каб даць нам галачку, пачаўшы новы струмень памылак у справаздачах або раздзел па ліквідацыі непаладак. Як толькі Вы робіце гэта мы пачнём працаваць над гэтым. Нашы кліенты база дадзеных ўсё больш і больш і добры, просты і выкарыстоўваны працэс дазволіць нам, каб дапамагчы ўсім нашым кліентам найлепшым чынам, і дазваляюць нам кіраваць належным іх справах.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    142

Стар. 2 з 3 FirstПершы 123 АпошніLast

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні