Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 7 з 7

Тэма: Проста пацвярджаюць працэдуры абнаўлення

Гібрыдны Выгляд

Папярэдні Пост Previous Post   Next Post Наступны Пост
    Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Верасня 2010 г.
    Паведамленняў
    8

Default Проста пацвярджаюць працэдуры абнаўлення

Мне проста трэба ўдакладніць працэдуру пераходу на VBet

Im ў цяперашні час працуе VB3.8.1, з vbseo 3.5.2 і 2.3.10 vbet
    Я буду абнаўленне да vbet 336 (плюс-мінус кропку тут і там)

У адпаведнасці з інструкцыямі

Забойстваў перапісаць правілы ў Htaccess
    Выдаленне 2.3.10

Абнаўленне vbseo рэдагаваць файлы з іх (будзе форумах працягваюць функцыянаваць у той час як гэта адбываецца)
    Загрузіце ўсе файлы vbet
    Імпарт прадуктаў і змяняць па меры неабходнасці

Ці павінны мы ключ Google API?

На любым этапе вышэй абнаўленне форумах перастаюць працаваць да завяршэння змяненняў або ці будзе ён працаваць цалкам праз працэс абнаўлення

Якую версію htacess правілы перазапісу, мы выкарыстоўваем з VBSEO?

Яшчэ адно пытанне. Калі я ўсталяваў карыстальнік да як іспанскі мова па змаўчанні
    Ці магу я ўзяць RSS-каналаў з мясцовых газет, публіка іх праз гэты карыстальнік і паведамленні з'яўляюцца ў маёй мовы па змаўчанні на форумах, як ангельскі

Прабачце за болю з вышэйпададзеным, я проста неабходна мець яснасць у галаве, плюс Im пакуты з чалавекам грыпу, які dont дапамагчы функцыянавання мозгу цалкам

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Першы выдаліце цалкам бясплатную версію (уключаючы выдаленне. Htaccess правілаў). Тады, калі ласка, усталяваць платны. А потым інтэгравацца з vBSEO. Так vBSEO інтэграцыі, у канцы.

Google API ключ ніколі не было абавязковым, але Google ацаніць, калі вы яго выкарыстоўваеце. Такім чынам, мы рэкамендуем выкарыстаць яго. Звярніце ўвагу, што пры выдаленні бясплатная версія усе канфігурацыі ўжо не будзе. Так што вы можаце скапіяваць вашыя ПАРЕ Google API ключ да некаторых часовым файлам.

Форум павінен працаваць ўвесь час. Вядома перакладзены спасылкі не будуць працаваць у той жа час паміж выдаленнем старой версіі і поўнай ўстаноўкі і інтэграцыі новага. Тым не менш звычайныя старонкі будзе добра

Правілы для платнай версіі вы знойдзеце ў пакеце vBET. Таксама ў апісанні параметраў пераходу на спасылку SEO вы знойдзеце спасылкі на гэтыя правілы (неабходна змяніць, калі форум выкарыстоўвае падкаталог, таму, калі ласка, толькі парай інструкцыям, там).

У гэты момант vBET падтрымлівае пераклад толькі выходных каналаў RSS. У нас ужо ёсць асаблівасць просьбай падтрымаць таксама пераклад ўваходных каналаў RSS і як я памятаю гэта прынята (да гэтага часу няма даты выпуску запланавана на гэты).

Надзея грыпу сыдзе хутка Проста спытаць, калі вы хочаце. Усё добра апісана, і мы будзем адказваць на пытанні, калі тыя прыйшлі. Такім чынам, вы можаце выкарыстоўваць наш бясплатны онлайн-падтрымкі, ці нават проста замовіць Усталёўка службы за $ 30 і пакінуць працу да нас

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Верасня 2010 г.
    Паведамленняў
    8

Вітаньні для, што Майкл.
    Як ён чытаў, было зрабіць код VBSEO змены першага або нічога не будзе працаваць, у тым ліку AdminCP
    Затым загрузкі і ўсталёўкі vbet
    Такім чынам, яе выпадку ўсталёўкі vbet, то vbseo змены да ажыццяўлення якога-небудзь ўключэння бітаў

Дзякуй за дапамогу і паставіўшы мяне прама на гэтым

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Фактычна адзін бяспечней

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Верасня 2010 г.
    Паведамленняў
    8

Загрузіў усе файлы, зробленыя vbseo змяненняў і г.д.
    Калі я дазваляюць прадукт, я не атрымліваю тэкст шоў на форумах на ўсіх
    У панэлі адміністратара, вы спрабуеце захаваць змены, увядзіце серыйны нумар і г.д., і нішто не ратуе.
    Вы націскаеце на захаванне і атрымліваю пусты экран

Мне давялося адключыць прадукт у цяперашні час

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Верасня 2010 г.
    Паведамленняў
    8

Устаноўлена, што мне прыйшлося адключыць прадукт, захаваць змены. Устанавіць моў і г.д.
    Затым зноў уключыце прадукт, каб усё працавала
    Усё, здаецца, працуе нармальна, хоць у цяперашні час

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •