Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 7 од 7

Тема: Само потврђује надоградњу поступак

Hibridni prikaz

Prethodni Post Previous Post   Next Post Sledeće mesto
    МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Сеп 2010
    Поруке
    8

Default Само потврђује надоградњу поступак

Ја само треба да разјасни поступак надоградње на ВБет

Им тренутно ради ВБ3.8.1, са вБСЕО 3.5.2 и 2.3.10 вбет
    Ја ћу бити надоградња на вбет 336 (дати или узети тачка ту и тамо)

У складу са упутством

Убије правила препише у хтаццесс
    Деинсталирај 2.3.10

Упдате вБСЕО фајлове са едитед оне (да ли ће блог и даље радити док се то деси)
    Уплоад свих фајлова вбет
    Увоз производа и мењају по потреби

Да ли још увек морамо Гоогле АПИ кључ?

У било којој фази изнад Упдате ће блог престаје са радом све док су промене потпуно или ће радити све до процеса надоградње

Која верзија хтацесс препише правила, користимо са вБуллетин?

Једна друга питање. Ако сам поставио корисник до као подразумевани језик Шпански
    Могу ли узети РСС у локалним новинама, после их кроз тог корисника и да се објаве појављују у мојој подразумевани језик на форуму на енглеском

Жао ми је што се бол са горе наведеним, само треба да имају јасне ствари у мом уму, као и Им патње са човеком грипа, који Донт потпуно помажу функционисање мозга

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Први молимо Вас да деинсталирам потпуно бесплатна верзија (укључујући и уклањање хтаццесс правила.). Онда вас молимо да инсталирате плаћа један. А онда се интегришу са вБуллетин. Дакле, Симпле Мацхинес интеграције поставите на крају.

Гоогле АПИ кључ никада није било обавезно, али Гоогле ценим када је користите. Дакле, саветујемо да га користите. Имајте на уму да када се деинсталирају бесплатну верзију сва ваша конфигурација ће нестати. Дакле, можете да копирате-Пасе Гоогле АПИ кључ за неке привремени фајл.

Форум би требало да ради све време. Наравно преведен везе неће радити у међувремену између деинсталирате стару верзију и потпуно инсталирати и интегрисати нови. И даље нормално странице ће бити у реду

Правила за плаћену верзију можете наћи у вБЕТ пакет. Такође у опис параметара прелазе на СЕО линка наћи ћете линк на та правила (морате да промените ако форум користи под-директоријум, тако да вас молимо само јелен упутства су тамо).

У овом тренутку подржава вБЕТ превод само на одлазне РСС канале. Већ смо карактеристика захтев да подржавају превођење долазних РСС канале и како се сећам да је прихваћен (и даље нема датум изласка планиран за овај).

Надам грип ће нестати брзо Само питајте када желите. Све је добро описати, а ми ћемо одговарати на питања када они дошли. Тако да можете да користите наше бесплатне онлине подршку, или чак само да би Инсталлатион Сервице за $ 30 и напусте посао да нам

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Сеп 2010
    Поруке
    8

Цхеерс за то Мајкл.
    Начин прочитао је да вБуллетин код промене први или ништа не би рад, укључујући админцп
    Онда уплоад и уградња вбет
    Тако да њен случај инсталације вбет, онда вБуллетин промене пре него што раде било укључивање битова

Хвала за помоћ и стављајући ми право на ову

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

To je bila stara procedura - prvo vBSEO promene onda vBET instalacija. Našli smo način da ga promenimo, jer previše klijenata nije pročitalo uputstva za instalaciju Стварна један је сигурније

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Сеп 2010
    Поруке
    8

Уплоадед све фајлове, направио вБСЕО промене, итд
    Када сам омогућавају производ, ја се не показују текст на блог на свим
    У админ цп, покушате да сачувате промене, унесите серијски број и сл, и ништа спасава.
    Кликнете на Сачувај и преузми празан екран

Морала сам да онемогућите производа у овом тренутку

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Сеп 2010
    Поруке
    8

Открио да сам морао да онемогућите производа, сачувајте промене. Сет језика, итд
    Затим поново омогући производ да све ради
    Све изгледа да ради фино сада, иако

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •