Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 10 з 16

Тэма: vBAdvanced CMPS пытанні

Гібрыдны Выгляд

Папярэдні Пост Previous Post   Next Post Наступны Пост
    Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Верасня 2010 г.
    Паведамленняў
    29

Default vBAdvanced CMPS пытанні

Мой форум жыве ў / форумы /, мой vBAdvanced знаходзіцца ў корані дамена.

Я дадаў глабальных заяў, як паказана ў іншую пасаду на вашым форуме, і я выкарыстоўваю "звычай" для размяшчэння сцягоў і ўвайшоў $ vbenterprisetranslatorflags толькі адзін раз у маім шаблоне. На маёй хатняй старонцы я бачу (я выкарыстоўваю ", калі" заяву гэта толькі адміністратарам бачыць сцягі) квадратаў для сцягоў пакласці ў два разы ніжэй панэлі навігацыі. Я не бачу сцяг фатаграфіі, хоць я паклаў іх копіі ў / фота / vbet / сцягі.

Калі сцяг квадратаў націску сайт перакладае аднак я паслаў у / форумы / але хацелася б карыстачу заставацца на галоўнай старонцы сайта, калі ён націскае сцяг. Я бягу Nginx, і вось мой бягучы перапісвае для вашага прадукту. Я не выкарыстоўваю варыянт SEO у vbet налады.

# Пачатак перакладу

месца ~ * / форумы / .* \\. (JPG | JPEG | GIF | CSS | PNG | JS) {
    корань / VAR / WWW / htdocs / майстра;
    }

месцазнаходжанне / форумах / {
    корань / XXX / WWW / htdocs / майстра;

перапісваць ? / Форумы / vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang = $ 1 апошніх;
    перапісваць ? / Форумы / vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang = $ 1 апошніх;

калі (!-е $ REQUEST_FILENAME) {
    перапісаць ^ / форумаў /(.*)$ / форумы / vbenterprisetranslator_seo.php апошняга;
    }

fastcgi_pass 127.0.0.1:9000;
    fastcgi_index index.php;
    fastcgi_param SCRIPT_FILENAME / XXX / WWW / htdocs / Майстар $ fastcgi_script_name;
    ўключаюць fastcgi_params;

# Вырашыць некаторыя памылкі FastCGI, з больш памяркоўнымі буфераў і тайм-ауты
    fastcgi_connect_timeout 120;
    fastcgi_send_timeout 60;
    fastcgi_read_timeout 120;
    fastcgi_buffer_size 128k;
    fastcgi_buffers 4256;
    fastcgi_busy_buffers_size 256k;
    fastcgi_temp_file_write_size 256k;
    fastcgi_intercept_errors далей;

}

# Спыніць пераклад

1. Чаму двайны набор сцягоў?
    2. Калі ў мяне ёсць выявы ў правільны шлях, што б спыніць іх ад паказу?
    3. Вы ведаеце, што я павінен быў бы дадаць ў мой Nginx файл CFG, каб дазволіць карыстачу націснуць сцяг на маёй хатняй старонцы, а не перадавацца на форумах?

Дзякуй

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Цяжка ўявіць сабе, што вы апісваеце. Ці можаце вы стварыць тэставы рахунак для нас, з дапамогай якіх мы зможам бачыць, што вы апісалі? Калі ласка, падрабязна PM доступу.

Калі вы выкарыстоўваеце VBS дынаміка - то вам неабходна таксама выкарыстоўваць гэты мод: http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html

Акрамя таго, я не ведаю, які пасаду вы пішаце пра:
    Я дадаў глабальных заяў, як паказана ў іншую пасаду
    Таму, калі ласка, дакладны адрас, каб мы ведалі, на які б'е вас fallowed.

Для інтэграцыі пераклад змесціва па-за форуму каталога вы павінны парай гэтай інструкцыі: http://www.vbenterprisetranslator.co...-2.html # post54

Тыя, была агульная інфармацыя. Цяпер адказваю на ваш дакладныя пытанні:
    1. Не ведаю цяпер. Трэба, каб убачыць высновы ў фармаце HTML для падказкі. Акрамя таго - тое, што змены, унесеныя ў шаблоны? А вы ўпэўненыя, што сцягі месцы ўстанаўлiваецца як звычай?
    2. Верагодна, адсутнасць стылю. Звярніце ўвагу, што vBET выкарыстоўвае цяпер 1 малюнка для ўсіх сцягоў і адлюстроўваць тыя, якія выкарыстоўваюць CSS на злосць. Было б добра, калі я буду мець магчымасць бачыць тое, што вы пішаце о, гэта можа дапамагчы знайсці крыніца праблемы. Цяпер мне трэба адгадаць.
    3. Так. Глядзіце тут: http://www.vbenterprisetranslator.co...-2.html # post54 проста прыняць правілы для Nginx

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Верасня 2010 г.
    Паведамленняў
    29

Quote Паведамленне ад vBET View Post
    Цяжка ўявіць сабе, што вы апісваеце. Ці можаце вы стварыць тэставы рахунак для нас, з дапамогай якіх мы зможам бачыць, што вы апісалі? Калі ласка, падрабязна PM доступу.
    Я ўсё ў парадку з дубляваць пытанні сцягі. Дурная памылка з майго боку.

Для інтэграцыі пераклад змесціва па-за форуму каталога вы павінны парай гэтай інструкцыі: http://www.vbenterprisetranslator.co...-2.html # post54
    Я аддаю сабе справаздача ў тым, што пост, аднак я выкарыстоўваю Nginx, які не выкарыстоўвае. Htaccess. Я ўключыў мой перапісаць падзел для вашага мода на мой арыгінальны пост. Што мне трэба, каб дадаць ці змяніць?

Тыя, была агульная інфармацыя. Цяпер адказваю на ваш дакладныя пытанні:
    1. Не ведаю цяпер. Трэба, каб убачыць высновы ў фармаце HTML для падказкі. Акрамя таго - тое, што змены, унесеныя ў шаблоны? А вы ўпэўненыя, што сцягі месцы ўстанаўлiваецца як звычай?
    Гэта, не праблема цяпер.

2. Верагодна, адсутнасць стылю. Звярніце ўвагу, што vBET выкарыстоўвае цяпер 1 малюнка для ўсіх сцягоў і адлюстроўваць тыя, якія выкарыстоўваюць CSS на злосць. Было б добра, калі я буду мець магчымасць бачыць тое, што вы пішаце о, гэта можа дапамагчы знайсці крыніца праблемы. Цяпер мне трэба адгадаць.
    Я буду глядзець на табліцу стыляў у каталогу сцягі
    3. Так. Глядзіце тут: http://www.vbenterprisetranslator.co...-2.html # post54 проста прыняць правілы для Nginx
    Вы сказалі мне, у да-продажаў, якія ў вас ужо ёсць.

Дзякуй за ваш час

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Так, у нас ужо есць правілы vBET і Dla - вы можаце знайсці яго ў пакет vBET do-no-upload/tools/redirecting-rules/nginx.txt. Тым не менш правілы для канкрэтных інтэграцыі гатовыя ст. Htaccess форме. Лёгка прыняць гэтыя.

Так што тыя, Htaccess правілаў.:
    Code:
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
    Прымае тэм:
    Code:
    rewrite ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true last;
    rewrite ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true last;
    Гэта:
    Code:
    RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbet_outside=true
    RewriteRule ^(.*)$ $1?vbet_outside=true [L,QSA]
    да наступнага:
    Code:
    if (!($query_string ~* 'vbet_outside=true')){
        rewrite ^(.*)$ $1?vbet_outside=true last;
    }
    Калі ласка, звярніце ўвагу, што тыя не былі пратэставаныя. Рэкамендуецца зрабіць рэзервовую копію вашых правілаў да зменаў, таму ў выпадку праблем вы зможаце адмяніць змены.

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Верасня 2010 г.
    Паведамленняў
    29

Дзякуй, я дам яму стрэлілі.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Калі ласка, дайце зваротную сувязь. Мы будзем працаваць над гэтым да зроблена http://www.vbenterprisetranslator.co...-2.html # post54

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •