КПК

Прагляд поўнай версіі: Бэта файла кэша

Snake
19-08-10, 20:52
Можа хто-то растлумачыць, калі я ўсталяваць файл кэша для кэшавання старонак на працягу 1 гадзіны (86400 секунд), то чаму хранічны выконвацца адзін раз у дзень, каб выдаліць іх.

Вядома, старонкі кэшуюцца на 1 дзень, калі хранічны ходзіць кожныя 24 гадзіны?

Калі я набор старонак у кэшы на працягу 1 гадзіны яны павінны быць знятыя, як толькі гадзіну прайшоў. Так кэш для гэтай старонкі можа пачаць усё спачатку.

Ён аленевая скура сапраўды мае сэнс для мяне.

Snake
20-08-10, 21:49
Любы?

Паведамленне, якое Вы ўвялі занадта кароткі. Калі ласка, надтачыць ваша паведамленне не менш за 10 сімвалаў.

vBET
21-08-10, 17:04
Гэта ўсё ОК. Звярніце ўвагу, што госць Кэш не выдаляйце файл кожны раз, калі ён мінае - гэта было б занадта дорага. Кожны раз, калі госць Кэш выяўляе, што адпаведны файл кэша ўжо існуе яна правярае дату апошняй мадыфікацыі і тое, як мы ведаем, гэта мінуў ці не. Калі няма, то файл у струмень так вынік. Калі так, то просьба ацэньваецца і пасля гэтага мы перазапісу файла без дадатковых і непатрэбных выдалення аперацыі.

Штодзённая ўборка, каб гарантаваць, што няма ні аднаго сапраўды старых непатрэбных файлаў - напрыклад, для патокаў, якое ўжо не існуе. Такім чынам, мы выдаліць старыя файлы кожны дзень, але заўсёды правярайце робіць кэш не скончыўся:)

Snake
21-08-10, 17:10
Выдатнае тлумачэнне, цяпер зразумеў, дзякуй.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Integration with translations by vBET Translator 4.10.1