КПК

Прагляд поўнай версіі: Вырашанае Перакладзены тэкст пустым

Taurus
15-07-10, 13:58
Я думаю, мой іншы пост быў выпушчаны. Цяпер гэта вялікая праблема, на мой форум!

Усе перакладзенага тэксту ў новых паведамленняў пустыя / пустыя. Я магу націснуць і паглядзець, на мове арыгіналу, а пераклад часткі пусты.

Не маглі б вы дапамагчы мне з гэтым!?

kamilkurczak
15-07-10, 15:30
хм толькі што прачытаў гэтую артыкул: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/6-faq.html # post9

можа быць заблякаваны Google.

Taurus
15-07-10, 16:34
Гэта не блакуецца. Я пабег тэст. Але я атрымліваю гэтую памылку:

Пачынаючы пробны пераклад
Вынік тэсту:
Выпрабаванне пра памылку: Не атрымалася падключыцца да 209.85.225.95: Сетка недаступная
Час злучэння (мс): 2,78100585938

Так што я цяпер чакае ад маёй хостынгавай кампаніі, калі ў іх ёсць рашэнне гэтай праблемы.

Taurus
16-07-10, 15:31
Проста хацеў сказаць, што мой хостынг кампанія знайшла некаторыя сеткавыя памылкі, і пасля выпраўлення гэтага, усё працуе вялікая яшчэ раз! Дзякуй!

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vB Enterprise Translator 4.10.1