КПК

Прагляд поўнай версіі: Вырашанае Праблема з "Post Thank You Hack 7,82"

trevis
08-05-10, 21:35
Добры дзень! "Паведамленне Thank You Hack 7,82" не працуе, калі наведвальнік праглядае сайт на іншай мове, чым па змаўчанні. Ці ёсць спосаб выправіць гэта? : Confused: Дзякуй, Рафаэль.

trevis
08-05-10, 21:51
Дадалі ў раздзеле лініі "post_thanks.php" "Ignore URLs" але ўсё яшчэ не працуе. Я не бачу, што URL больш не ўтрымлівае звестак пра мову, але ўсё яшчэ не працуе. [] S!

vBET
08-05-10, 21:57
Калі ласка, дайце мне URL - Я ўбачу яе.

trevis
08-05-10, 22:11
Вельмі дзіўна ... на любой мове работ у хром, але не ў IE. Ці ёсць прычына для гэтага? Сайт: Мандэла Супольнасць - Галоўная старонка (http://www.mandela.org) Я дам табе выпрабаванне ўваходу для PM

vBET
08-05-10, 22:52
Выбачайце, але старонка, якую Вы далі мне перакладае. Калі ласка, дайце дакладную спасылку, якая прывядзе да краху пасля перакладу гэтак жа, як вы апісалі яго - Я не знаёмы мод ведзьма вы апісалі, таму мне трэба дакладнае месца.

Аб IE і іншыя браўзэры: В. Б. мае спецыяльныя блокі кода для "асаблівых" браўзэра;) Так што так - што-то яшчэ можа здарыцца для IE.

trevis
08-05-10, 23:10
Гэта паведамленне напісана на англійскай мове (http://www.mandela.org/showthread.php?t=8) Вось карціна. http://www.mandela.org/tks.jpg я не магу укладваць выявы на гэтым форуме ...: (

vBET
08-05-10, 23:21
Таксама пацверджана, якія працуюць пад Opera.

Я бачу гэтае пытанне ў IE - старонка створана, але скрыпты для дадання / выдалення дзякуючы працуюць некарэктна. Я бачу, што нешта здараецца так браўзэра ўбачыць скрыптоў - верагодна, ён выходзіць са строю на боку сервера.

Не магу сказаць нічога канкрэтнага, без магчымасці напісаць некалькі часопісаў і аналізаваць іх. Калі ласка, PM мне дэталі доступу да FTP.

Калі вы жадаеце inverstigate усё самастойна, то, як намёк я дадам, што калі вы дзякуеце то на боку сервера ён выкарыстоўваецца файл post_thanks.php і код ацэнкі запыт у гэтым блоку, калі:

if ($_REQUEST['do'] == 'post_thanks_add')

vBET
15-05-10, 00:49
Любая зваротная сувязь? Можа пытанне быў зачынены?

trevis
15-05-10, 01:01
Любая зваротная сувязь? Можа пытанне быў зачынены?
Я буду працаваць на ім у гэтыя выходныя, дай мне яшчэ некалькі дзён ... калі ласка. [] S!

vBET
15-05-10, 01:04
Няма праблем - мы можам прапанаваць вам падтрымку ў гэтай галіне, калі вы хочаце:)

trevis
15-05-10, 01:11
Ok! Ты вялікі ****** не хапае некаторых дэталяў для свайго сайта, якія працуюць у працоўным рэжыме:)

vBET
20-05-10, 17:18
Проста каб праверыць, таму што гэта цяжка трымаць сінхранізацыі паміж пасады і PMS (шмат кліентаў). Ці ёсць праблема вырашана ці ўсё яшчэ на борце?

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vBET Translator 4.10.1