hotslot
24-04-10, 16:17
# Выкарыстанне "Паказаць арыгінальны тэкст" на стэндзе версіях - для карыстальнікаў і гасцей. Гэтая опцыя дазваляе вам выбраць, як вы хочаце, каб паказаць зыходнае паведамленне. Паказаны варта мала - яна не мае істотнага значэння, але калі вы ўжо зрабілі ўсё, і шукаць якой-небудзь паляпшэнне, то вы можаце паглядзець тут. Перш за ўсё - у вас ёсць 2 спосабу, каб паказаць зыходны тэкст, калі вы WAN: у выглядзе ін'екцый JavaScript і ў звычайным рэжыме. Нармальная з іх лепш для прадукцыйнасці, але ўводзяць з іх лепш для SEO (робаты не ўбачыць). Так што калі вы адчуваеце, што Вы хочаце паказаць арыгінальны кантэнт для стэнда - карыстальнікі і госці - то лепш, каб паказаць ўводзіцца для гасцявых і нармальнай для карыстальнікаў. Вядома, вы можаце выбраць, каб не паказаць арыгінальны тэкст - ён будзе горшым для карыстальнікаў, але крыху лепш для прадукцыйнасці. А ў вас ёсць яшчэ адзін варыянт - лепш за ўсё падыходзіць для працы і для карыстальнікаў, горшае - вы можаце выбраць не паказваюць арыгінальны тэкст ці нават паведамленні, што яна была перакладзеная. Гэты варыянт лепш для прадукцыйнасці, так як ён не выкарыстоўвае шаблоны наогул, горшае для карыстальнікаў, так як яны не будуць бачыць, што паведамленне было напісана ў іншай мове.
Я хачу паказаць ўводзіцца для гасцявых і нармальнай для карыстальнікаў. Можа хто-то прывёў мяне аб тым, як гэта зрабіць?
Я хачу паказаць ўводзіцца для гасцявых і нармальнай для карыстальнікаў. Можа хто-то прывёў мяне аб тым, як гэта зрабіць?