КПК

Прагляд поўнай версіі: vBET 3.0.0 даступны цяпер для выбраных форумах

vBET
23-10-09, 15:29
Прывітанне:)

Можа быць, вы не ведаеце, але vBET ужо выкарыстоўваецца на працягу некалькіх месяцаў сотні форумаў:) Многія ўладальнікі форуму выкарыстоўваюць яго і скарыстацца перавагамі гэтага унікальнага прадукта. Многія з іх таксама падтрымліваюць vBET, калі ён быў яшчэ на свабодзе (калі ласка, звярніце ўвагу, што vBET 2.x да гэтага часу бясплатна - проста значна менш магчымасцяў, чым vBET 3.x).

І я хачу падзякаваць усім, форум уладальнікаў, якія падтрымалі гэты прадукт. З сённяшняга дня vBET 3.0.0 даступны для:
imported_silkroad, Megatr0n, KrisP, nectons, CareyCrew, ghisirds, vitoreis, дай-кун, Сус, mosz, CThiessen, actolearn, jaconi, andie215, yahoooh, bollie, нут

Тыя імёны карыстальнікаў з vbulletin.org і калі вас цікавіць аб падрабязней гл тут: vBulletin.org Форум - Паказаць паведамленне асобна - У.Б. прадпрыемства Перакладчык (http://www.vbulletin.org/forum/showpost.php?p=1896325&postcount = 720)

Дзякуй усім яшчэ раз і атрымліваюць велізарную асалоду з vBET 3.0.0:)

rstankiewicz
27-10-09, 23:22
Прывітанне там,

Ці ёсць тэрміны паводле ацэнак vBET3.0.0 'ы даступнасць для куплі? У мяне ёсць кліент, які вельмі зацікаўлены ў выкарыстанні функцыянальнасці, і хацелі б даць ім ацэнку на тэрміны і кошт.

Дзякуй,
-Ray

vBET
29-10-09, 00:48
Мы хацелі б зрабіць яго даступным у 2 тыдні:) што-то паміж 2-4 тыдні больш бяспечнай ацэнкі:)

rstankiewicz
29-10-09, 14:48
Вялікае дзякуй за адказ. Любыя словы аб цэнах, якія будуць залічаны ў гэтай версіі?

vBET
01-11-09, 16:17
Заключныя коштаў не ўстаноўлены, але я дадам, што мы плануем вялікую акцыю для першага месяца продажаў - 50% зніжка:)

vBET
06-11-09, 01:30
Гэта не проста сказаць, для мяне, і я ніколі не думаў, што гэта адбудзецца, але: Мне шкада, што я даў бясплатных ліцэнзій для людзей, якія бескарысліва дапамагалі мне кошт ахвяраванняў

Я проста атрымаць пасаду (пераехаў гэта PM) з шантажом з боку аднаго хлопца, які не распаўсюджваюцца на згаданыя групы, што альбо я дам яму спецыяльная прапанова ці ён будзе пісаць дрэнныя рэчы пра мяне на vbulletin.org ... Я быў сапраўды шчаслівы, каб даць вам мой падарунак, на жаль, цяпер я пачынаю шкадаваць аб гэтым з-за дзеянняў некаторых людзей, якія хочуць, каб я быў несумленным з маім заявай і нават з'яўляюцца threating мне зрабіць гэта ...

Гэта было сапраўды мае намеры не робяць некаторых людзей паводзіць сябе так. Мне шкада, што я не шчаслівы, таму што з маіх падарункаў больш. І мне шкада, што яна штурхае некаторых людзей такія паводзіны. Гэта сапраўды гучыць жудасна, што быць ўдзячнымі за людзей, якія бескарысліва дапамагалі мне, была мая самая вялікая памылка ў кіраванні vBET. На жаль, у гэты самы момант я адчуваю, гэта праўда ... : (

steve
06-11-09, 11:57
Гэта не проста сказаць, для мяне, і я ніколі не думаў, што гэта адбудзецца, але: Мне шкада, што я даў бясплатных ліцэнзій для людзей, якія бескарысліва дапамагалі мне кошт ахвяраванняў

Я проста атрымаць пасаду (пераехаў гэта PM) з шантажом з боку аднаго хлопца, які не распаўсюджваюцца на згаданыя групы, што альбо я дам яму спецыяльная прапанова ці ён будзе пісаць дрэнныя рэчы пра мяне на vbulletin.org ... Я быў сапраўды шчаслівы, каб даць вам мой падарунак, на жаль, цяпер я пачынаю шкадаваць аб гэтым з-за дзеянняў некаторых людзей, якія хочуць, каб я быў несумленным з маім заявай і нават з'яўляюцца threating мне зрабіць гэта ...

Гэта было сапраўды мае намеры не робяць некаторых людзей паводзіць сябе так. Мне шкада, што я не шчаслівы, таму што з маіх падарункаў больш. І мне шкада, што яна штурхае некаторых людзей такія паводзіны. Гэта сапраўды гучыць жудасна, што быць ўдзячнымі за людзей, якія бескарысліва дапамагалі мне, была мая самая вялікая памылка ў кіраванні vBET. На жаль, у гэты самы момант я адчуваю, гэта праўда ... : (

Дзіўна, бізнэс такі. Мне спатрэбілася некалькі гадоў (магчыма, 10), каб даведацца, як змагацца з такога роду рэчы эфектыўна. Як мне здаецца, людзі прыняцця бізнес-рашэнняў для ўсіх відаў прычын, яны рэдка асабістага, так што не прыняць іх асабіста.

Людзі, якія лічаць амаль заўсёды будзе бачыць скрозь паклёпніцкіх заяў або хлусні. Большасць людзей будзе дастаткова інтэлекту, каб скласці сваё ўласнае меркаванне, было б саманадзейна думаць інакш.

Тое, што мы гаворым тут эфектыўна 12 цэнтаў у дзень, Ёсць ніякіх законаў супраць вас не прымае 12 цэнтаў у дзень з гэтым чалавекам. Існуюць, аднак, законы супраць яго паклёпу вашага бізнесу, сябраваць з адвакатам: D

maxvb
14-11-09, 21:11
Альбо я буду есьці спецыяльная прапанова ці што ён будзе пісаць дрэнныя рэчы пра мяне ў vbulletin.org
Толькі vBET не хвалюе, для гэтых людзей .. Іх паводзіны вельмі дрэнна і з Вашага бізнэсу і Вашага творчасці я жадаю вам удачы:):)

vBET
14-11-09, 23:33
Толькі vBET не хвалюе, для гэтых людзей .. Іх паводзіны вельмі дрэнна і з Вашага бізнэсу і Вашага творчасці я жадаю вам удачы:):)

Дзякуй за добрыя словы:) Ва ўсякім выпадку - хто б падумаў, што стварэнне абмеркавання на розных мовах можа быць так проста. Я разумею, кожная ваша фраза: D

steve
03-09-14, 10:39
Дзякуй за добрыя словы:) Ва ўсякім выпадку - хто б падумаў, што стварэнне абмеркавання на розных мовах можа быць так проста. Я разумею, кожная ваша фраза: D

цалкам дакладна!!!

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 gives automatic translations