КПК

Прагляд поўнай версіі: Вырашанае Праверка

Michael
06-01-10, 23:40
Калі сцягі праверкі? Theres рэчы, як <center> і ўсякія там што можа быць зроблена па-рознаму. Я інвалід vbet да праверкі памылкі былі выпраўленыя.

Theres канчатковы тэгі <tr> якіх dont цесныя і тэгі формы канца апушчаны таксама. У мяне ёсць фіксаваная пара памылкі сам, але я не магу выправіць астатнія з ім знаходзячыся ў PHP. Калі ласка, вы можаце атрымаць яго для праверкі як мага хутчэй, каб я мог зноў ўключыць яго.

Праверка з'яўляецца вельмі важным для некаторых, а таксама для SEO.

Дзякуй!

vBET
07-01-10, 17:17
Лічыце, што гэта зроблена:)

Тым не менш у нас няма даты выпуску vBET 3.3.0 так што, калі гэтыя памылкі праверкі бясшкодныя (і ёсць), можа быць, вы можаце пачакаць з модом ўключана.
Распавядзіце, калі ласка, якія часткі вы не апрацоўваюцца ўсё ж - мы дадзім вам хуткіх рашэнняў на дадзены момант:)

Michael
07-01-10, 17:49
Я зноў ўключыць і атрымаць іх вывешаны:)

Michael
08-01-10, 18:08
Калі ласка, праверце тут:

[Недапушчальна] Праверка разметкі ў http://www.teenforumz.com/ - W3C Markup праверкі

vBET
09-01-10, 21:42
Спадзяюся, што гэта будзе добра, калі мы паглядзім там бліжэй пасля выходных:)

Michael
10-01-10, 12:38
Няма праблем, калі гэта папраўна: D

vBET
11-01-10, 20:52
Так сабе ссунуты планы і vBET 3.3.0 будзе выпушчаная на гэтым тыдні - мы проста ўключаюць выпраўлення ў vBET 3.3.0:) Калі вы хочаце адзначыць з намі ў любы канкрэтнае месца для выпраўлення калі ласка:)

Мы будзем правяраць рэгістрацыю старонкі і галоўнай старонкі (іншы код генеруе сцягі стале).

vBET
14-01-10, 14:58
Выпраўлена - будуць уключаны ў vBET 3.3.0:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vB Enterprise Translator 4.10.1