Прагляд поўнай версіі: Вырашанае Як выдаліць vbet код мовы
Я выдаліў vbet але код мовы не быў выдалены [Lang = х] etc I don't want to have to go through hundreds of pages to remove them manually so did I miss a step? Can the code be removed without having to go through every single thread/post?
r.dziadusz
05-10-11, 12:33
Цяпер выдаленне vBET не будзе чыстай BBcode, калі ласка, звярніце ўвагу, што старонкі на замежнай мове будзе заставацца на гэтай мове, таму вы страцілі карыстачоў пасля выдалення vBET, акрамя таго, яна будзе вельмі цяжка чытаць неперакладзеныя пасады, таму, магчыма, лепшае рашэнне складаецца ў тым, каб выдаліць гэтыя пасады на ўсіх.
Але калі вы хочаце толькі выдаліць "[мова = х" і г.д. я магу для вас код робат-прыбіральнік да канца тыдня
Што мне трэба ачысткі URL-адрасоў ... URL для патокаў, якія былі размешчаны на тых, хто быў замежную мову, усталяваны ў іх профілі яшчэ паказвае [langtitle = х] [/ langtitle] Як гэта выправіць?
Я пазбавіўся ад [ lang=x], [ /lang], [notranslate] etc by using vb censoring. I desperately need help with the urls though...
Here's one: .xxxxx.com/forum/f23/[ langtitle=fr]insigne-vrai-ou-faux-[-langtitle]-5565/
How do I get the rubbish out and turn it into:
http://www.xxxxx.com/forum/f23/Dinsigne-vrai-ou-faux-5565/
Выбачайце, але мне трэба падняць гэты ...
Акрамя таго, перанакіраванне зараз залішнія сувязі ў індэксе Google на старонках замежнай мовы на маім форуме?
Як піша Радэк - мы падрыхтуем для вас робат (PHP скрыпт), які будзе выдаляць усе Ланг, langtitle і notranslate BBCodes. Гэта будзе зроблена і прадастаўляецца вам на гэтым тыдні.
Калі ў вас ёсць langtitle ў URL гэта азначае, што langtitle ўваходзіць у нітка тытул. Проста зменіце назва ніткі і выдаліць яго. У месцах, якія з'яўляюцца важнымі і не могуць дачакацца калі ласка, проста зменіце яго ўручную. У іншых месцах дачакайцеся сцэнар.
Прывітанне,
Чаму б вам не папярэджваюць людзей, што код BB vbet не выдаляецца пры выдаленні? Чаму не ў вас ужо ёсць інструмент, калі вы ведаеце, што гэта адбываецца? Я высока цаню дапамогу, але я накшталт як цалкам выдаліць, а не чакаць тыдзень, пакуль Google індэксы няправільна URL-адрасоў ...
А як наконт перанакіраванне для / ды / дэ, / патокаў эс і г.д., якія Google ужо праіндэксаваныя?
Прывітанне,
Адказ на стэндзе ваша пытанне - таму што гэта было сапраўды рэдкасць, каб выдаліць vBET, калі гэта сапраўды неабходна і выкарыстоўваецца. Мы павінны былі папрасіць такі інструмент адзін раз, але карыстальнік вырашыў застацца з vBET і проста наладзіць яго адпаведным чынам.
Таксама мы не можам зрабіць гэта ў кодзе выдалення - выдаліце не могуць быць патэнцыйна шкоднымі. Што трэба запатрабуе рэзервовай копіі базы дадзеных у выпадку якіх-небудзь непрыемнасцяў.
Таксама ўлічыце, што калі вы адключылі vBET то Google не будзе індэксаваць няправільнага URL, таму што такое не адлюстроўваюцца.
Для ўжо праіндэксаваныя - проста стварыць перанакіраванне правілы, якія будуць перанакіроўваць усе гэтыя просьбы вярнуцца да зыходнага. Выкарыстоўвайце гэтую (калі ласка, праверце гэтыя):
#RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ / [L,QSA]
#RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ /$2 [L,QSA]
Дадаць свой форум каталог там. калі ў вас ёсць праблемы дайце нам вашыя правілы vBET, і мы вышлем вам назад змянілася. Ці, іншымі словамі - гэта тыя два першыя правіл vBET, дзе вы павінны выдаліць vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang = $ 1 & перанакіраваны =?
Перапісаць правілы не працуюць. Кожны раз, калі старыя старонкі vbet завецца яна генеруе 404.
У мяне ёсць VB усталяваны ў / форум
. Htaccess ў public_html
RewriteRule ^forum/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ / [L,QSA]
RewriteRule ^forum/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ /$2 [L,QSA]
Любыя навіны прыстасаванні для зняцця кода BB?
Форум каталог дададзены ў неналежным месцы, выкарыстоўвайце гэты:
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ /forum/ [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ /forum/$2 [L,QSA]
#just comment to see whole 2nd rule
Але гэта, мяркуюць, каб быць не ў public_html толькі ў форум каталог. Лепшы спосаб - проста выкарыстоўвайце правілы, якія былі прадстаўлены і змяняць іх. Калі ў вас няма ніякіх, то мы павінны знайсці правільны. Выкарыстоўвайце гэта ў вашым форуме каталог у першую чаргу. Калі вы хочаце выкарыстоўваць яго ў асноўны каталог, а затым праверыць у першую чаргу без дадатковых / форум
Усё добра працавала з Htaccess у / калі я vbet ўстаноўлены. Так, я стараўся старых правілах першай, але яны ігнаруюцца. Я не магу атрымаць свае правілы для працы ў любым / форум ці /. Я мог бы проста пакінуць усё як ёсць і паглядзець Google паль 404.404 пасля таго, як у інструменты для вэб-майстроў, але я б аддаў перавагу, чысты перанакіраваньне.
Хочаце зірнуць? Я магу PM Вы адміністратар / FTP-доступу.
і яшчэ тут. Ты тут больш няма, хоць, нягледзячы на паведамленні на працягу двух гадзін назад, калі вы вызначана былі тут. Я збіраюся зрабіць гарбаты. Я магу пачакаць
Усё добра працавала з Htaccess у / калі я vbet ўстаноўлены. Так, я стараўся старых правілах першай, але яны ігнаруюцца. Я не магу атрымаць свае правілы для працы ў любым / форум ці /. Я мог бы проста пакінуць усё як ёсць і паглядзець Google паль 404.404 пасля таго, як у інструменты для вэб-майстроў, але я б аддаў перавагу, чысты перанакіраваньне.
Хочаце зірнуць? Я магу PM Вы адміністратар / FTP-доступу.
Калі ласка, пакажыце мне вашу. Htaccess да vBET быў выдалены. Таксама, калі ласка, не спам - гэта не мае сэнсу. Таксама звернеце ўвагу, што прэм'ер-паведамленняў асабістыя паведамленні - тыя чакаюць больш часу для ацэнкі, калі не прасіў і можа чакаць даўжэй, калі адзін з нашых супрацоўнікаў адсутнічае занятыя. Да папрасілі даслаць доступу да дадзеных пішыце на форуме, так што ўсе нашы супрацоўнікі могуць дапамагчы вам. Доступ падрабязнасці тут не патрэбныя - толькі, калі ласка, дасылайце Вашы поўныя Htaccess да vBET быў выдалены ..
PS.
Я працую цяпер на выпраўленні ў новай бэта-версіі - Радэк быў тут і не мог дапамагчы вам, таму што вы адпраўляеце інфармацыю мне PM. Шкада, што вы павінны былі чакаць.
Спам! Вы былі на форуме да, падчас і пасля кропкі, дзе я паслаў, што PM. Я паслаў яго пасля чакання на працягу значнага перыяду часу для адказу на паток. Калі вы не можаце быць занепакоеныя, перацягнуўшы сябе далей на пару секунд, каб адказаць на пытанне, то вы маглі б па меншай меры, пацвердзіў атрыманне паведамленні. ВЫ выклікала праблему я адчуваю. Vbet не працуе, як рэкламуемы (так, па-за вашага кантролю, я ведаю), і ўсё, што я хачу, каб атрымаць гэта ад маёй форум хутка. Але гэта не можа быць проста зьнішчаныя як і любы іншы Vb дапаўненні. О, няма, таму што Vbet пакідае свае BB код пырснула паўсюль.
Нідзе на вашым сайце ёсць падрабязнае апісанне аб тым, як выдаліць Vbet. Не, дзе вы сказаць нам, што код BB не будзе выдалены, калі мы выдаліць, а што нам прыйдзецца чакаць некалькі дзён для інструмента, каб выдаліць яго. Гэты інструмент павінен быць часткай усталявальнага пакета, але вы відавочна не хацеў гаварыць пра гэта. Замест гэтага я атрымаць неверагодна пыхлівыя адказ, дзе вы фактычна сказаў, што вы ніколі не разглядалі магчымасць таго, што хтосьці захоча выдаліць Vbet?
Такім чынам, зараз у мяне ёсць тысячы индексируемой спасылкі, якія цяпер усё вытворчасць 404-х і некалькі сотняў паведамленняў змяшчае BB код і я ПРАБЛЕМА?
Што тычыцца перанакіраваньні занепакоеныя тым, што вы хочаце ведаць? У мяне ёсць VB люкс ўстаноўлены ў / форум, як я ўжо казаў неаднаразова. Каб атрымаць Vbet працы з Vb усталяваны ў / форум толькі адзін набор перанакіраванне будзе працаваць, і я ведаю, што вы ведаеце, што. Я прапанаваў вам FTP і доступ з правамі адміністратара, так што вы можаце зірнуць на сябе, але вы, відавочна, не маюць столькі ж часу, як вы былі, калі я быў яшчэ кліентамі ....
Вось Htaccess да выдалення vbet. Ён быў размешчаны ў public_html і працаваў выдатна (у мяне ёсць VB усталяваны ў / форум)
# Comment the following line (add '#' at the beginning)
# to disable mod_rewrite functions.
# Please note: you still need to disable the hack in
# the vBSEO control panel to stop url rewrites.
RewriteEngine On
# Some servers require the Rewritebase directive to be
# enabled (remove '#' at the beginning to activate)
# Please note: when enabled, you must include the path
# to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)
#RewriteBase /
#RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.xxxx\.com
RewriteCond %{HTTP_HOST} !(^www\.xxxx\.com$|^cdn\.xxxx\.com$)
RewriteRule (.*) http://www.xxxx.com/$1 [R=301,L]
#RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.yourdomain\.com
#RewriteRule (.*) http://www.yourdomain.com/forum/$1 [L,R=301]
RewriteRule ^forum/((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ forum/vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
#vbet translator rules start
RewriteRule ^forum/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forum/ [L,QSA]
RewriteRule ^forum/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forum/$2 [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
RewriteRule ^forum/((archive/)?(.*.php(/.*)?))$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^(.+)$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
#vbet translator rules end
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(media/|admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
RewriteRule ^forum/((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ forum/vbseo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(media|admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^(.+)$ forum/vbseo.php [L,QSA]
## Expires
<ifModule mod_expires.c>
ExpiresActive On
ExpiresDefault "access plus 1 seconds"
ExpiresByType text/html "access plus 1 seconds"
ExpiresByType image/gif "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType image/jpeg "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType image/png "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType text/css "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType text/javascript "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType application/javascript "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType application/x-javascript "access plus 3456000 seconds"
</ifModule>
## Compression
<ifmodule mod_headers.c>
<ifmodule mod_deflate.c>
AddOutputFilterByType DEFLATE text/html text/css text/xml application/x-javascript
BrowserMatch ^Mozilla/4 gzip-only-text/html
BrowserMatch ^Mozilla/4\.0[678] no-gzip
BrowserMatch \bMSIE !no-gzip !gzip-only-text/html
</ifmodule>
</ifmodule>
#Remove index.php from xxxx.com/index.php
#rewrite engine on
RewriteCond %{THE_REQUEST} index\.php
RewriteCond %{QUERY_STRING} ^$
RewriteRule ^index\.php$ / [L,R=301]
Звярніце ўвагу, што паўтараюцца паведамленні лічыцца спамам - на кожным форуме я ведаю. Я не хачу, каб абмеркаваць вызначэнне спаму - толькі, калі ласка, не паўтарай. Я разумею, калі ваша паведамленне чакаў некалькі дзён, таму што мы прапускаем яго, як некаторыя, - было б нават ацаніла Нагадаю, але 3 разы ў дзень ...
. Ваша Htaccess павінна выглядаць наступным чынам:
# Comment the following line (add '#' at the beginning)
# to disable mod_rewrite functions.
# Please note: you still need to disable the hack in
# the vBSEO control panel to stop url rewrites.
RewriteEngine On
# Some servers require the Rewritebase directive to be
# enabled (remove '#' at the beginning to activate)
# Please note: when enabled, you must include the path
# to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)
#RewriteBase /
#RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.xxxx\.com
RewriteCond %{HTTP_HOST} !(^www.xxxx.com$|^cdn.xxxx.com$)
RewriteRule (.*) http://www.xxxx.com/$1 [R=301,L]
#RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.yourdomain\.com
#RewriteRule (.*) http://www.yourdomain.com/forum/$1 [L,R=301]
RewriteRule ^forum/((urllist|sitemap_).*.(xml|txt)(.gz)?)$ forum/vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
#vbet translator rules start
RewriteRule ^forum/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ forum/ [L,R=301]
RewriteRule ^forum/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ forum/$2 [L,R=301]
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(media/|admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
RewriteRule ^forum/((archive/)?(.*.php(/.*)?))$ forum/vbseo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(media|admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^(.+)$ forum/vbseo.php [L,QSA]
## Expires
<ifModule mod_expires.c>
ExpiresActive On
ExpiresDefault "access plus 1 seconds"
ExpiresByType text/html "access plus 1 seconds"
ExpiresByType image/gif "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType image/jpeg "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType image/png "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType text/css "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType text/javascript "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType application/javascript "access plus 3456000 seconds"
ExpiresByType application/x-javascript "access plus 3456000 seconds"
</ifModule>
## Compression
<ifmodule mod_headers.c>
<ifmodule mod_deflate.c>
AddOutputFilterByType DEFLATE text/html text/css text/xml application/x-javascript
BrowserMatch ^Mozilla/4 gzip-only-text/html
BrowserMatch ^Mozilla/4.0[678] no-gzip
BrowserMatch bMSIE !no-gzip !gzip-only-text/html
</ifmodule>
</ifmodule>
#Remove index.php from xxxx.com/index.php
#rewrite engine on
RewriteCond %{THE_REQUEST} index.php
RewriteCond %{QUERY_STRING} ^$
RewriteRule ^index.php$ / [L,R=301]
Акрамя таго, мае прабачэнні - я забыўся распавесці вам аб 301 рэдырэкт раней. Ён знаходзіцца там цяпер. Калі ласка, праверце і скажыце гэта ў парадку (я не ўпэўнены, нічога правілы патрабуюць, / перад форумам або, можа быць поўным URL, але гэта нешта праверыць на форуме). Калі няма, я буду выкарыстоўваць вашыя дадзеныя доступу да адпраўкі ўчора і ўсталяваць яго прама на месцы.
PS.
Радэк тэставанне прама зараз сцэнар выдалення vBET BBCodes - яна павінна быць даступная ў бліжэйшы час.
r.dziadusz
07-10-11, 14:46
Прывітанне,
Звярніце ўвагу!
Гэта бэта-версія гэтага скрыпту!
1.Please стварыць файл і захаваць яго як "clearBB.php"
2.Put прыведзены ніжэй код у яе і захаваць яго
3.Upload на ваш сервер, форум корань
4.Do рэзервовую копію базы дадзеных
5.Turn з вашага форуму
6.Log ў якасці адміністратара
7.In вашага браўзэра, пакласці URL прызначэння з вашым "clearBB.php"
8.Press кнопку "Ачысціць"
<?php echo "<input type=\"hidden\" name=\"securitytoken\" value=\"" . $vbulletin->userinfo['securitytoken'] . "\" />\n";?>
<p style="text-align: center">
Use this program to remove all bbcode tags (from posts, and urls) added by vBET </br>
To use this script, please log into your forum in other tab
</br>This script has big influence on your
database and changes are permanent - <b>can not be undone</b> therefore:
</br>
make sure you did the <b>backup of your database!</b> and remember to <b>turn
off your forum</b> during using this script!</p>
<form action="clearBB.php?do=execute" method="post"><input type="submit"
value="clear" style="width: 70%; margin-left: 15%" /></form>
<?php
function &basic_clear($pagetext, $what_to_clear) {
if ((strpos($pagetext, $what_to_clear)) === 0 ){
$i = 0;
} else {
$i = 1;
}
$message_tab = explode($what_to_clear, $pagetext);
for ($i;$i<count($message_tab); $i++){
if ($message_tab[$i][2] == ']')
$message_tab[$i]=substr($message_tab[$i],3);
}
$new_message = implode('',$message_tab);
return $new_message;
}
function update_pagetext(&$new_message, $message_id) {
global $vbulletin;
$vbulletin->db->query_write("
UPDATE " . TABLE_PREFIX . "post
SET pagetext = '".addslashes($new_message)."'
WHERE postid = " .$message_id
);
}
function update_tittle(&$new_tittle, $tittle_id) {
global $vbulletin;
UPDATE " . TABLE_PREFIX . "post
SET title = '".addslashes($new_tittle)."'
WHERE postid = " .$tittle_id
);
UPDATE " . TABLE_PREFIX . "thread
SET title = '".addslashes($new_tittle)."'
WHERE firstpostid = " .$tittle_id
);
}
require_once('./global.php');
$charset = vB_Template_Runtime::fetchStyleVar('charset');
if ($_REQUEST['do'] == 'execute') {
$result = $vbulletin->db->query_read("SELECT * FROM ".TABLE_PREFIX."post WHERE pagetext LIKE '%, 'lang')) !== FALSE) || ((strpos($message['pagetext'], '')) !== FALSE)){
$new_message = $message['pagetext'];
$to_remove = array("", "[lang=zh-TW]", "[lang=zh-CN]", "[notranslate]", "»);
$ New_message = str_replace ($ to_remove,'', $ new_message);
калі ((strpos ($ паведамленняў ['pagetext'], '[Lang ='))! == false) {
$ New_message = basic_clear ($ new_message "[мова = ');
}
update_pagetext ($ new_message, $ паведамленні ['паведамленні дадзены']);
}
/ / Канец блока ясна паведамленні
/ / Блок для ачысткі адрасы і назвы тэмы
калі ((strpos ($ паведамленне ['назва'], 'langtitle'))! == false) {
New_message_title $ = $ паведамленне ['назва'];
To_remove_title $ = Array ([langtitle = ж-CN] ','','');
$ New_message_title = str_replace ($ to_remove_title,'', $ new_message_title);
калі ((strpos ($ new_message_title ");
}
// end of block for clearing urls and threads titles
}
}
?>
Калі вы хочаце толькі, каб "ачысціць" URL, калі ласка, выразаць частку кода мяжуе з:
//block for clearing urls and thread titles <--> // канец блока для ачысткі url-адрасоў і назваў патокаў
Чым у вашым браўзэры прызначэння яе і націсніце кнопку "Выдаліць"
Вялікі дзякуй. Я дам вам ведаць, калі ў мяне узнікнуць праблемы, але інфармацыя здаецца, досыць ясна.
. Htaccess не працуе. Гэта не перанакіраваць і дадае дома / public_html / карыстальніка / і г.д. у URL-адрасе. Выдалены.
Чаму існуюць дзве скрынкі ў пасаду 17 вышэй? Я мяркую, што скрынка 1 з'яўляецца сцэнар адной і той скрынцы 2 з'яўляецца сцэнара два. Ці мае значэнне, якое выконваецца ў першую чаргу?
r.dziadusz
07-10-11, 22:05
Там толькі адзін сцэнар - першая
Другое акно выдаліць, калі вы onlu жадаеце ачысціць BBCode з Вашага адрасы
Дзякуй. Я атрымліваю, калі я спрабую запусціць яго:
"Вашы прадстаўлення не можа быць апрацаваны, так як маркер бяспекі не хапае.
Калі гэта адбылося нечакана, калі ласка, паведаміце адміністратару і апісаць дзеянні, выкананага Перш чым вы атрымалі гэтую памылку ».
Я паспрабаваў сцэнара з дапамогай скін па змаўчанні, а таксама з дапамогай убудоў адключыць у config.php. Усё яшчэ не працуе.
Калі ласка, паспрабуйце спачатку увайдзіце ў вашым форуме, а затым адкрыйце сцэнар у адным браўзэры. Калі ласка, скажыце гэта дапамагло.
:) Я быў выкананы ўваход у сістэму. Я таксама адкрыў сцэнар у тым жа акне.
Змяніць: смайл не азначае, што праблема сышла. Я не магу запусціць скрыпт.
Далейшыя змены: гл паведамленне 19. Htaccess вас у курсе не працуе.
Я паслаў табе і FTP доступ AdminCP некалькі гадзін назад, як вы прасілі.
Яшчэ адна правіць толькі, каб пазбегнуць непазбежнага пытання і, каб зэканоміць час вось прыклад спасылка цяпер у індэксе Google:
http://www.xxxx.com/forum/no/f72/just-an прыклад-726/
Гэта з'яўляецца вынікам перасылкі, калі я выкарыстоўваю вашу Htaccess ў пост 16:
http://www.xxxx.com/home/xx/public_html/forum/f72/just-an-example-726/
Што мне трэба змяніць у правілах выдаліць Галоўная / XX / public_html /?
Я была на вашым серверы і вашай. Htaccess пытанне вырашаецца. Як я ўжо пісаў, я не быў упэўнены, трэба / ў пачатку перанакіраваць адрас ці не-гэта было неабходна. Гэта нармальна, цяпер - калі ласка, праверце і пацвердзіце.
Радэк дапаможа вам з вашым сцэнаром пытанне - ён будзе працаваць у панядзелак. Шкада гэта зойме некалькі больш часу, але Радэк стварэння і тэставанні сцэнарыя - ён будзе лепшым чалавекам, каб дапамагчы вам. Калі гэта сапраўды тое, што не можа чакаць да панядзелка, калі ласка, дайце мне ведаць, і я буду марнаваць нядзелю час праверыць яго. Спадзяюся, што гэта на самай справе не так тэрмінова.
Вялікі. Дзякуй. Перанакіраванне працуе выдатна.
Сцэнар не так востра, але, калі яна можа быць вывучана ў панядзелак, што было б выдатна.
r.dziadusz
10-10-11, 08:39
На жаль, вы так доўга чакаць
Я рэдагаваў код у маім папярэднім пасце(НАЦІСНІЦЕ (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/2466-how-remove-vbet-language-code-2.html#post10556))
Калі ласка, паспрабуйце выкарыстоўваць новую
Дзякуй. Я атрымліваю, калі я спрабую запусціць яго:
"Вашы прадстаўлення не можа быць апрацаваны, так як маркер бяспекі не хапае.
Калі гэта адбылося нечакана, калі ласка, паведаміце адміністратару і апісаць дзеянні, выкананага Перш чым вы атрымалі гэтую памылку ».
Я паспрабаваў сцэнара з дапамогай скін па змаўчанні, а таксама з дапамогай убудоў адключыць у config.php. Усё яшчэ не працуе.
Так, але гэта добра вядомая праблема з раздзелаў, я апісваю гэта іх, прама зараз, але цяпер, калі ласка, выкарыстоўвайце гэты новы код яшчэ раз, і, калі ласка, паспрабуйце змяніць імя файла
EDIT
Скажыце, калі ласка, якая версія форуму вы выкарыстоўваеце?
Прывітанне,
Я дадаў новы код, файл быў перайменаваны і спрабавалі запусціць яго, але я ўсе яшчэ атрымліваю паведамленне пра маркер бяспекі. Я з дапамогай vb suite версіі 4.1.6
r.dziadusz
10-10-11, 21:46
Я ўключыў некаторыя vbulletin намек, і зрабіць гэты код, хутчэй, калі ласка, паспрабуйце яго зараз: НАЦІСНІЦЕ кнопку (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/2466-how-remove-vbet-language-code-2.html#post10556) і дайце мне ведаць, калі гэта дапамагае
Я паглядзеў на код і ўбачыў гэта.
<form action="clearBB.php?do=execute" method="post"> <тып ўводу = "Даслаць"
Значэнне = "ясна" стыль = "Шырыня: 70%; розніцы-налева: 15%" /> </ FORM>
Можа быць, сцэнар прыйдзецца назваць clearBB.php?
Працаваў для мяне.
Я скапіяваў код, уставіць у тэкставы рэдактар і захавайце яго як clearBB.php
Дадаць clearBB.php ў корані форуму форуму.
Вы ўвайшлі як адміністратар, зачыніць форум і запусціць clearBB.php ад майго вэб-браўзэра.
Націсніце кнопку Ачысціць.
Вуаля, усе моўныя тэгі быў ачышчаны.
Дзякуючы vBSEO, усе гэтыя " мертвыя " спасылкі пастаянна перанакіраваныя да зыходнага патоку :)
r.dziadusz
11-10-11, 06:08
Я паглядзеў на код і ўбачыў гэта.
<form action="clearBB.php?do=execute" method="post"> <тып ўводу = "Даслаць"
Можа быць, сцэнар прыйдзецца назваць clearBB.php?
Так, вы мелі рацыю, але праблема з адсутнасцю маркера, складае каля іншай лініі гэты код - той, які дае Вам права выконваць файл.
Разгледзім гэтае пытанне вырашана, ці ў цябе ёсць якія-небудзь пытанні
Дзякуючы Raymond. Гэта ўсталявала знак памылкі для мяне.
Гэта не "вырашана", хоць r.dziadusz ...
Праблема пасля запуску скрыпту: усе папярэднія апостраф (і двукоссі) цяпер знаходзяцца ў Ascii сайтаў ':', "Любыя ідэі аб тым, як гэта выправіць? (У мяне ёсць vbseo і паспрабаваў функцыі замены знакаў -. Не працуе, я таксама адноўлены пост кэш-памяць пасля запуску BB сцэнар - нічога не мяняе). Толькі апострафы і двукоссі, якія былі там раней, чым сцэнар быў запушчаны былі закрануты (новыя паведамленні, якія змяшчаюць іх будзе адлюстроўвацца нармальна) Я магу 'падмануць' частковага выпраўлення з дапамогай VB цэнзуры, але я б не хацеў.
Акрамя таго, і паказвае, як і ўсюды
Праблема № 2: па нейкай прычыне ў мяне ёсць гэтая BB код у некаторых месцах: [Lang = х], [LANG = х] і г.д. Як мне змяніць сцэнар (clearBB.php), каб забіць тых, хто занадта?
r.dziadusz
11-10-11, 12:18
Выбачайце я адзначыў яго як вырашана, я павінен яго працаваць на вас абодвух
Я буду расследаваць, чаму вы атрымаеце, калі ласка, скажыце мне, што кадоўку вы выкарыстоўваеце (апісаць, як гэта зрабіць, вы можаце знайсці яго ў readme.html файл)
Аб Другая праблема, гэта appeard таму карыстальнікі дадаюць "мова" код уручную
Калі вы хочаце, каб выдаліць II з дапамогай майго сцэнару першым выпадку [Lang = х]
калі ласка, знайсці наступныя радкі:
$ New_message = basic_clear ($ new_message "[мова = ');
}
і пакласці менавіта пасля яе:
$ New_message = basic_clear ($ new_message, '[Lang =');
}
-Гэта не тэсціравалі толькі хутка выправіць
але ў другім выпадку [Lang = х] гэта BBCode не працуюць, і гэта з'яўляецца больш складанай, таксама можа паўплываць яшчэ з некаторымі праблемамі, Рэгістрацыя спрошчана вы паказаць мне тэг з двума шчылінамі, але я не ведаю, калі б тыя, з трыма прабелаў і г.д., і Рэгістрацыя спрошчана, што вы можаце мець некаторыя выразаныя тэкст, мне трэба, каб высветліць, калі гэта магчыма, каб выдаліць тэгі, як гэта бяспечна.
Рэдагаваць
Пра «мы curently працуем над гэтым pleae пачакайце секунду
Прывітанне і дзякуй. Я пачаў новы струмень на гэтым не маглі б вы выдаліце яе, калі ласка?
Мая кадоўка ISO-8859-1
Дзякуй таксама за інфармацыю аб скрыпце.
Будзем рады пачуць ад вас на Ascii HTML рэч, як мне б вельмі хацелася, каб атрымаць гэта выпраўлена.
r.dziadusz
11-10-11, 19:17
Прывітанне, мы яшчэ працуем над гэтым, мы павінны пераадолець некаторыя часовыя пытанне VBulletin ў нашай тэставай форум, прабачце за затрымку, вы атрымаеце рашэнне як мага хутчэй!
r.dziadusz
12-10-11, 11:09
Прывітанне я ведаю, што, здаецца, пытаньне, я думаю, вы выкарыстоўваеце папярэднюю версію clearBB так, як я сказаў, што гэта бэта-версія.
Для выдалення і г.д. Калі ласка аднаўленне базы дадзеных з рэзервовай копіі перад выкарыстаннем робатаў, і стварыць гэты файл зноўку дакладна так, як гэта Descrption: CLICK з выкарыстаннем бягучых - (не папярэдні, ён можа стварыць праблемы - шкада, што) версіі сцэнара
І страціць 2 дзён да поўнага паведамлення / тэмы на здзіўленыя форуме? Я не магу гэтага зрабіць ...
r.dziadusz
12-10-11, 16:20
Добра, я магу стварыць для вас яшчэ адзін скрыпт, які выдаліць усё гэта ', ", &
Мне шкада, што гэта ASCI HTML кодаў з'яўляецца, але ўлічыце, што вы выкарыстоўваеце бэта-версію гэтага прадукта, мы будзем рабіць усё, каб дапамагчы вам
Гэта было б выдатна. Дзякуй. Будзе сцэнар выдаліць іх, нават калі яны злучаныя на іншыя словы накшталт гэтага: "Munchen-Nordwest"?
r.dziadusz
12-10-11, 17:31
Акрамя таго, бэта-версія
1.Please стварыць файл і захаваць яго як "decode.php"
2.Put прыведзены ніжэй код у яе і захаваць яго
3.Upload на ваш сервер, форум корань
4.Do рэзервовую копію базы дадзеных
5.Turn з вашага форуму
6.Log ў якасці адміністратара
7.In вашага браўзэра, пакласці URL прызначэння з вашым "clearBB.php"
8.Press кнопку "Ачысціць"
"\\ П </ PHP рэха" <input type=\\"hidden\\" name=\\"securitytoken\\" value=\\"" $vbulletin-> Асабістая інфармацыя ['securitytoken'] .. "\\ ?>";?>
<p style="text-align: center">
Выкарыстоўвайце гэтую праграму для змены сумкі HTML код у "нармальных" знакі
</ BR> Гэты скрыпт мае вялікі ўплыў на вашу
базы дадзеных і змены з'яўляюцца сталымі - <b> не можа быць адменена </ B> у гэтай сувязі:
</ BR>
пераканайцеся, што вы зрабілі <b> рэзервовую копію базы дадзеных </ B> і не забывайце <b> сваю чаргу,
з вашага форуму </ B> у працэсе выкарыстання гэтага скрыпту! </ P>
<form action="decode.php?do=execute" method="post"> <тып ўводу = "Даслаць"
<? PHP
Функцыя update_pagetext (& $ new_message, $ message_id) {
глабальнай $ VBulletin;
$ VBulletin-> DB-> query_write ("
UPDATE ". Table_prefix". Паведамленне
SET pagetext = '". Addslashes ($ new_message)."'
ДЗЕ postid = ". $ Message_id
);
}
Функцыя update_tittle (& $ new_tittle, $ tittle_id) {
глабальнай $ VBulletin;
UPDATE ". Table_prefix". Паведамленне
SET назва = '". Addslashes ($ new_tittle)."'
ДЗЕ postid = ". $ Tittle_id
);
UPDATE ". Table_prefix". Нітка
SET назва = '". Addslashes ($ new_tittle)."'
ДЗЕ firstpostid = ". $ Tittle_id
);
}
require_once ('/ global.php.');
калі ($ _REQUEST ['рабіць'] == 'выканаць') {
$ To_remove = масіў (">", "<", "&", "'", """);
$ Вынік = $ VBulletin-> DB-> query_read ("SELECT * FROM". Table_prefix ". Паведамленне ДЗЕ pagetext LIKE'%>%' АБО pagetext як'%<%' АБО pagetext як'%&%' АБО pagetext як'%'%' АБО pagetext як'%"%' АБО ЯК'%&%' назву або назва LIKE'%'%' АБО ЯК'%<%' назву або назва LIKE ' %>% 'OR назвы, як'%"%' ");
у той час як ($ паведамленні = $ DB-> fetch_array ($ вынік)) {
$ New_message = $ паведамленняў ['pagetext'];
калі ((strpos ($ паведамленняў ['pagetext'],'>'))! == false) {
$ New_message = str_replace ('>','>',$ new_message);
}
калі ((strpos ($ паведамленняў ['pagetext'],'<'))! == false) {
$ New_message = str_replace ('<','<',$ new_message);
}
калі ((strpos ($ паведамленняў ['pagetext'],'&'))! == false) {
$ New_message = str_replace ('&','&',$ new_message);
}
калі ((strpos ($ паведамленняў ['pagetext'],'''))! == false) {
$ New_message = str_replace (''',"'",$ new_message);
}
калі ((strpos ($ паведамленняў ['pagetext'],'"'))! == false) {
$ New_message = str_replace ('"','"',$ new_message);
}
update_pagetext ($ new_message, $ паведамленні ['postid']);
$ New_title = $ паведамленняў ['назва'];
калі ((strpos ($ паведамленняў ['назва'],'>'))! == false) {
$ New_title = str_replace ('>','>',$ new_title);
}
калі ((strpos ($ паведамленняў ['назва'],'<'))! == false) {
$ New_title = str_replace ('<','<',$ new_title);
}
калі ((strpos ($ паведамленняў ['назва'],'&'))! == false) {
$ New_title = str_replace ('&','&',$ new_title);
}
калі ((strpos ($ паведамленняў ['назва'],'''))! == false) {
$ New_title = str_replace (''',"'",$ new_title);
}
калі ((strpos ($ паведамленняў ['назва'],'"'))! == false) {
$ New_title = str_replace ('"','"',$ new_title);
}
update_tittle ($ new_title, $ паведамленні ['postid']);
}
}
?>
r.dziadusz
12-10-11, 17:36
Прабачце за стыль, але калі я пастаўлю яго ў [php] tag, & changes into & etc.
Проста спрабаваў сцэнар, і ён не здымае ASCII HTML, калі ён далучыўся на слова. Вось прыклад: Гэтыя ашаламляльныя. Я магу 'т дапамагчы з ацэнкай ...
Я павінен бачыць экран вынікаў пасля таго, як запусціць скрыпт?
Аб вялікі, на нейкім этапе выдалення http:// "/; XXXXXXXXXXXXXXXX" была дададзеная да нагрузкі ўнутраных спасылак у паведамленнях .... Ні адзін з іх цяпер працуюць, вядома. Не падабаецца
r.dziadusz
13-10-11, 10:18
нейкім этапе выдалення
У той час як Вы карыстаецеся другі сцэнар так? Акрамя таго, калі нешта пойдзе не так проста аднавіць базу дадзеных з рэзервовай копіі, пры дапамозе кода форуме павінны быць зачыненыя такім чынам у вас не будзе пройгрышаў.
Таксама я магу еслы Чанг другі сцэнар, каб выдаліць HTML-код, нават калі ён знаходзіцца ўнутры некаторых слоў, прабачце за гэта unonvinient
Прывітанне,
Я бег ўсе версіі сцэнара на той жа базе дадзеных (так, з закрытым форумам у адпаведнасці з вашымі інструкцыямі).
Я правёў 8:00 сёння перажывае сотні патокаў выпраўленнем ўнутранай сувязі і "і г.д. Я сур'ёзна сумна зараз, так што калі вы маглі б зрабіць мяне скрыпт, які будзе выдаляць № 039;", і, нават калі яны з'яўляюцца часткамі слоў, якія было б абсалютна выдатна :)
Змяніць: Ці будзе сцэнар таксама фіксаваць ўнутраныя спасылкі, як у пост № 43 вышэй?
r.dziadusz
14-10-11, 08:45
Скрыпт, які зараз пішу вам будзе мяняцца кожныя # 039; ", і ў" і г.д. Вы маглі б таксама вечара мне нітку URL з непрацуючымі спасылкамі з'яўляецца
r.dziadusz
14-10-11, 09:21
Код абнаўленне: Націсніце
Прывітанне і дзякуй за абнаўленне. Я пабег сцэнар і атрымаў folllowing памылкі. Выглядае як адзін з параметраў, магчыма, было б няправільна?
Database error in vBulletin 4.1.6:
Invalid SQL:
SELECT * FROM post WHERE pagetext LIKE '%>%' OR pagetext like '%<%' OR pagetext like '%&%' OR pagetext like '%'%' OR pagetext like '%"%' OR title LIKE '%&%' OR title LIKE '%'%' OR title LIKE '%<%' OR title LIKE '%>%';
MySQL Error : You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '%' OR pagetext like '%"%' OR title LIKE '%&%' OR title LIKE '%'%' OR ti' at line 1
Error Number : 1064
Request Date : Monday, October 17th 2011 @ 01:57:46 PM
Error Date : Monday, October 17th 2011 @ 01:57:46 PM
Script : http://www.xxxx.com/forum/decode.php?do=execute
Referrer : http://www.xxxx.com/forum/clearBB.php
IP Address : 79.194.232.35
Username : xxxx
Classname : vB_Database
MySQL Version : 5.0.92-community
r.dziadusz
17-10-11, 20:35
Не маглі б вы яшчэ раз даць мне сваю памылку электронным лісце без Puting ў яе любыя тэгі BBcode - калі вы робіце гэта некаторыя HTML-код будзе зменены, у т. прыкметы:.% '% Да%'% і г.д.
Памылка базы дадзеных у Даведка 4.1.6:
Вось, калі ласка:
Недапушчальныя SQL:
SELECT * FROM пост, дзе PageText LIKE '%>%' OR PageText як '% <%' OR PageText як '% &%' OR PageText%, як '%', 'OR PageText як "%"% "або назва LIKE'% & % 'OR назва LIKE'% '%' або назва LIKE '% <%' OR назва LIKE '%>%';
MySQL Error: У вас памылка ў запыце, праверыць ўручную, што адпавядае Вашай версіі сервера MySQL на прадмет карэктнага сінтаксісу каля '%' OR PageText як "%"% "або назва LIKE '% &%' OR назва LIKE '%'% 'OR ці' у радку 1
Нумар памылкі: 1064
Запыт Дата: панядзелак, 17 кастрычніка 2011 @ 1:57:46 PM
Памылка Дата: панядзелак, 17 кастрычніку 2011 @ 1:57:46 PM
Сцэнар: http://www.xxxxx.com/forum/decode.php?do=execute (http://www.hj-research.com/forum/decode.php?do=execute)
Referrer: http://www.xxxx.com/forum/clearBB.php (http://www.hj-research.com/forum/clearBB.php)
IP-адрас: 79.194.232.35
Імя карыстальніка: хххх
Імя класа: vB_Database
Версія MySQL: 5.0.92-супольнасці
r.dziadusz
18-10-11, 12:29
Прывітанне, калі вы кладзеце свой код у тэкст праграмы для рэдагавання, ён, хутчэй за ўсё, змяняе HTML Аски код у нармальных прыкмет, і так, што праблема з'явілася. Калі ласка, устаўце яго яшчэ раз і пераканайцеся, што ўсе аски код не зменіцца - застанецца так, як гэта ў маім пасце. Асабліва звярніце ўвагу на "% # 039;%" гэта не павінна стаць "
усё ў парадку. Я паспрабую гэта.
Як я магу прадухіліць гэта адбываецца? Я паспрабаваў Notepad + + таксама, але калі я ўставіць код Сімвалы змены
r.dziadusz
18-10-11, 13:51
Калі вы калі ласка, вашы паведамленні доступам падрабязна на ваш FTP-я можаце размясціць гэты код exatly як гэта і павінна быць, калі вы не хочаце даць мне доступам вы можаце паспрабаваць ўручную змяніць сімвалы зноў пасля таго, як становіцца як гэтая "
Я пабег у любым выпадку, і гэта, падобна, працаваў на гэты раз. Пакладзі яго на "памылка аператара" :)
Дзякуй вельмі шмат для налепвання на гэта, і я спадзяюся, што паток будзе карыснай для ўсіх, хто мае выдаліць vbet па некаторых прычынах.
Савет любому Выдаленне: НЕ рабіць тое, што я зрабіў, і проста выдаліць, як вы б з нармальнай мод форуму. Вызначана папрасіць хлопцаў тут, у vbet перад выдаленьнем. Гэта зэканоміць вам шмат галаўнога болю.
r.dziadusz
18-10-11, 19:20
Вы рады, калі вы маеце любы іншы пытанне ў гэтай тэме звярніцеся за любыя іншыя пытанні, калі ласка, адкрыйце новы струмень.
Калі ўсё ў парадку, я буду адзначаць яго вырашылі
Гэта па-ранейшаму праблемы гэтыя пытанні былі вырашаны зараз? Усе-такі боль у прыклад, каб выдаліць vBET?
Дзякуй.
Marcin Kalak
21-02-14, 13:11
Праблема была вырашаная.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):