КПК

Прагляд поўнай версіі: Адхілены выкарыстаннем геолокации або IP2Location і іншыя прапановы

yahoooh
13-12-09, 23:39
у мяне ёсць Fire Fox на арабскай мове так, калі я наведаць ваш сайт будзе перанакіроўваць мне арабскую мову>> гэта нармальна
але я таксама выкарыстоўваю гэта значыць у ангельскай версіі і будзе выкарыстоўваць ваш сайт у ангельскай версіі
там далёка, каб дадаць abilit зрабіць дадатковы фактар да гэтага з дапамогай geololcation або IP2Location, што таксама павялічыць лепшых па змаўчанні мову выбар для vistor, што ўпершыню наведаць асноўны сайт

іншае:
я requist да highlite вобраз выкарыстаны мова ў перакладзенай старонкі

Таксама, што важна для мяне:
калі карыстач можа абраць па змаўчанні арыгінальны мову сайта
ён павінен атрымаць па змаўчанні пры выкарыстанні сайта без якіх-небудзь пераклад і ён хоча, каб адказаць або дадаць тэмы: мова опцыя па змаўчанні для яго: Не дадавайце мову BBCodes

yahoooh
13-12-09, 23:45
таксама:
Форма хуткага адказу ў групе disscussion я разумею, гэта не падтрымлівае

і Ёсць некаторыя памылкі я пісаў аб гэтым:
http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/bug-reporting/220-group-disscussion-bug-url.html

vBET
15-12-09, 02:20
Дзякуй за вашыя меркаванні і прапановы. Калі ласка, майце кожнае прапанову / паведамленне пра памылку ў асобным патоку - гэта зробіць кіраванне гэтымі значна прасцей. А таксама няма неабходнасці ўказваць на іншыя тэмы вашай - мы бачым тых, і мы чытаем кожнае паведамленне ў гэтым форуме:)

Аб вашых прапаноў:
- Геалагічнае размяшчэнне: як вы ўжо адзначылі, мы выкарыстоўваем налады браўзэра, і мы гэтыя рэчы падыходзяць лепш, бо людзі могуць быць па-за домам, і калі вы збіраецеся на 2 тыдні, каб іншыя краіны не азначае, што Вы аўтаматычна ведаць іх мова; ) Таксама ён уплывае не толькі прадукцыйнасць, але і мы разгледзім, як гэта можа паўплываць на робатаў індэксацыі вашай старонкі. Як мы ведаем, робаты не выкарыстоўваць мову, печыва, але IP, які паказвае на некаторыя напрамкі. Вы ўпэўненыя, што жадаеце робат перанакіраваны?
- Вылучыць малюнка: дададзеная ў спіс TODO:)
- Па змаўчанні мова жа, як і форум мове: у такім выпадку варыянтаў, каб дадаць BBCode гэта ківок адлюстроўваецца на ўсіх (яна не мае сэнсу, бо яго мова з'яўляецца той жа мову форуму аб'ява) - так што я не разумею пытання. Не маглі б вы апісаць яго больш?
- Хуткі адказ для групавога абмеркавання: дададзеная ў спіс TODO. Я думаю, што гэта павінна быць ужо падтрымліваецца, але не можа быць нейкая памылка ці дзе-то нам не хапае ў групе абмеркавання. Ці будзе ў парадку ў 3.3.0.

vBET
24-12-09, 09:45
Актыўная вылучыць сцяг зроблена - будзе ўключаны ў 3.3.0

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 supports automatic translations