Прагляд поўнай версіі: Вырашанае Сярэдні час, каб атрымаць прадукт пасля Purhase?
Прывітанне. Колькі часу звычайна патрабуецца для атрымання дадзенага прадукта? Я купіў мой праз Western Union 4 дні таму і да гэтага часу чакаюць на доступ да старонцы загрузкі для загрузкі прадукту. Я вельмі рады пра гэты прадукт і хочаце яго выкарыстоўваць як мага хутчэй. Гэта трэба абавязкова мець мадыфікацыі для ўсіх форумаў.
Сярэдні час: INSTANT
Усе плацяжы, якiя ажыццяўляюцца Paypal маюць ліцэнзіі прымяняецца імгненна (аўтаматычна).
Калі ласка, майце на ўвазе, што вы заплацілі па Western Union і адправіць нам НЯПРАВІЛЬНЫМІ аплатныя рэквізіты. Вы дасылаеце правільным у выхадныя дні, так што гэта першы дзень, калі мы можам пацвердзіць ваш плацёж у банк. У гэты момант мы сутыкаемся з некаторым пытаннях з адным з нашых форумаў (forum.simple-nlp.pl). Мы праверым ваш плацёж ў банк пасля мы звяртаемся з гэтымі пытаннямі. Спадзяюся, што мы зможам зрабіць гэта ўжо сёння. Ваша ліцэнзія будзе прымяняцца пасля аплаты будзе пацверджана.
Гэта выразна апісана ў старонцы аплаты:
Мы таксама прымаем плацяжы па Western Union ...
Звярніце ўвагу, што мы створым для Вас ліцэнзію пасля таго як мы атрымаем грошы, таму аплаце PayPal дазваляе атрымаць ліцэнзію адразу.
Гэта не пытанне папярэдняй продажу, таму што гаворка ідзе аб аплаце, якое ўжо зроблена. Я рухаюся да гэтай тэме раздзел па ліквідацыі непаладак.
PS.
Сапраўды шкада, што вы павінны чакаць. Я спадзяюся, мы вырашым пытанне хутка і праверце ваш плацёж ў банк сёння:)
Без праблем. Я не ручку, каб зрабіць гэта ўчора з-за вас сервера з ладу, але сёння я быў у банк і ўзяў вашы заходнія перадачы саюза. Ваша ліцэнзія ўжо створаны:) Акрамя таго, як прабачэнні за вашы чаканні мы дамо Вам бясплатны сэрвіс ўстаноўкі, якая звычайна каштуе $ 30:) Так жа, калі ласка, PM мне свае дадзеныя доступу.
Без праблем. Я не ручку, каб зрабіць гэта ўчора з-за вас сервера з ладу, але сёння я быў у банк і ўзяў вашы заходнія перадачы саюза. Ваша ліцэнзія ўжо створаны:) Акрамя таго, як прабачэнні за вашы чаканні мы дамо Вам бясплатны сэрвіс ўстаноўкі, якая звычайна каштуе $ 30:) Так жа, калі ласка, PM мне ваш доступ details.Wow вялікі дзякуй вашым дзіўным! : D
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):