КПК

Прагляд поўнай версіі: Проста пацвярджаюць працэдуры абнаўлення

Lee G
01-10-10, 15:30
Мне проста трэба ўдакладніць працэдуру пераходу на VBet

Im ў цяперашні час працуе VB3.8.1, з vbseo 3.5.2 і 2.3.10 vbet
Я буду абнаўленне да vbet 336 (плюс-мінус кропку тут і там)

У адпаведнасці з інструкцыямі

Забойстваў перапісаць правілы ў Htaccess
Выдаленне 2.3.10

Абнаўленне vbseo рэдагаваць файлы з іх (будзе форумах працягваюць функцыянаваць у той час як гэта адбываецца)
Загрузіце ўсе файлы vbet
Імпарт прадуктаў і змяняць па меры неабходнасці

Ці павінны мы ключ Google API?

На любым этапе вышэй абнаўленне форумах перастаюць працаваць да завяршэння змяненняў або ці будзе ён працаваць цалкам праз працэс абнаўлення

Якую версію htacess правілы перазапісу, мы выкарыстоўваем з VBSEO?

Яшчэ адно пытанне. Калі я ўсталяваў карыстальнік да як іспанскі мова па змаўчанні
Ці магу я ўзяць RSS-каналаў з мясцовых газет, публіка іх праз гэты карыстальнік і паведамленні з'яўляюцца ў маёй мовы па змаўчанні на форумах, як ангельскі

Прабачце за болю з вышэйпададзеным, я проста неабходна мець яснасць у галаве, плюс Im пакуты з чалавекам грыпу, які dont дапамагчы функцыянавання мозгу цалкам: D

vBET
02-10-10, 23:34
Першы выдаліце цалкам бясплатную версію (уключаючы выдаленне. Htaccess правілаў). Тады, калі ласка, усталяваць платны. А потым інтэгравацца з vBSEO. Так vBSEO інтэграцыі, у канцы.

Google API ключ ніколі не было абавязковым, але Google ацаніць, калі вы яго выкарыстоўваеце. Такім чынам, мы рэкамендуем выкарыстаць яго. Звярніце ўвагу, што пры выдаленні бясплатная версія усе канфігурацыі ўжо не будзе. Так што вы можаце скапіяваць вашыя ПАРЕ Google API ключ да некаторых часовым файлам.

Форум павінен працаваць ўвесь час. Вядома перакладзены спасылкі не будуць працаваць у той жа час паміж выдаленнем старой версіі і поўнай ўстаноўкі і інтэграцыі новага. Тым не менш звычайныя старонкі будзе добра:)

Правілы для платнай версіі вы знойдзеце ў пакеце vBET. Таксама ў апісанні параметраў пераходу на спасылку SEO вы знойдзеце спасылкі на гэтыя правілы (неабходна змяніць, калі форум выкарыстоўвае падкаталог, таму, калі ласка, толькі парай інструкцыям, там).

У гэты момант vBET падтрымлівае пераклад толькі выходных каналаў RSS. У нас ужо ёсць асаблівасць просьбай падтрымаць таксама пераклад ўваходных каналаў RSS і як я памятаю гэта прынята (да гэтага часу няма даты выпуску запланавана на гэты).

Надзея грыпу сыдзе хутка: D Проста спытаць, калі вы хочаце. Усё добра апісана, і мы будзем адказваць на пытанні, калі тыя прыйшлі. Такім чынам, вы можаце выкарыстоўваць наш бясплатны онлайн-падтрымкі, ці нават проста парадак усталявання службы (http://www.vbenterprisetranslator.com/installation-service.php) за $ 30 і пакінуць працу да нас:)

Lee G
03-10-10, 14:09
Вітаньні для, што Майкл.
Як ён чытаў, было зрабіць код VBSEO змены першага або нічога не будзе працаваць, у тым ліку AdminCP
Затым загрузкі і ўсталёўкі vbet
Такім чынам, яе выпадку ўсталёўкі vbet, то vbseo змены да ажыццяўлення якога-небудзь ўключэння бітаў

Дзякуй за дапамогу і паставіўшы мяне прама на гэтым

vBET
03-10-10, 17:19
Гэта быў стары парадак - першы vBSEO змены затым vBET ўстаноўкі. Мы знайшлі спосаб, каб змяніць яго, таму што занадта многія кліенты не чыталі інструкцыю па ўсталёўцы;) сапраўдным з'яўляецца бяспечней:)

Lee G
06-10-10, 16:53
Загрузіў усе файлы, зробленыя vbseo змяненняў і г.д.
Калі я дазваляюць прадукт, я не атрымліваю тэкст шоў на форумах на ўсіх
У панэлі адміністратара, вы спрабуеце захаваць змены, увядзіце серыйны нумар і г.д., і нішто не ратуе.
Вы націскаеце на захаванне і атрымліваю пусты экран

Мне давялося адключыць прадукт у цяперашні час

Lee G
06-10-10, 18:09
Устаноўлена, што мне прыйшлося адключыць прадукт, захаваць змены. Устанавіць моў і г.д.
Затым зноў уключыце прадукт, каб усё працавала
Усё, здаецца, працуе нармальна, хоць у цяперашні час

vBET
06-10-10, 23:08
Гэта адбылося таму, што, хутчэй за ўсё, вы выкарыстоўвалі панэль адміністратара ў перакладзе спасылку - калі ласка, звярніце ўвагу, што vBET не клапоцяцца аб перакладах панэль адміністратара ці Мадэратар CP - гэта не маюць сэнсу, бо адміністратары, мадэратары павінны ведаць, на мове арыгінала форум усё роўна:) Так што калі вы будзе спрабаваць перакладаць тых, каго вы можаце мець неспадзяванае паводзіны.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vBET 4.10.1