Lee G
01-10-10, 15:30
Мне проста трэба ўдакладніць працэдуру пераходу на VBet
Im ў цяперашні час працуе VB3.8.1, з vbseo 3.5.2 і 2.3.10 vbet
Я буду абнаўленне да vbet 336 (плюс-мінус кропку тут і там)
У адпаведнасці з інструкцыямі
Забойстваў перапісаць правілы ў Htaccess
Выдаленне 2.3.10
Абнаўленне vbseo рэдагаваць файлы з іх (будзе форумах працягваюць функцыянаваць у той час як гэта адбываецца)
Загрузіце ўсе файлы vbet
Імпарт прадуктаў і змяняць па меры неабходнасці
Ці павінны мы ключ Google API?
На любым этапе вышэй абнаўленне форумах перастаюць працаваць да завяршэння змяненняў або ці будзе ён працаваць цалкам праз працэс абнаўлення
Якую версію htacess правілы перазапісу, мы выкарыстоўваем з VBSEO?
Яшчэ адно пытанне. Калі я ўсталяваў карыстальнік да як іспанскі мова па змаўчанні
Ці магу я ўзяць RSS-каналаў з мясцовых газет, публіка іх праз гэты карыстальнік і паведамленні з'яўляюцца ў маёй мовы па змаўчанні на форумах, як ангельскі
Прабачце за болю з вышэйпададзеным, я проста неабходна мець яснасць у галаве, плюс Im пакуты з чалавекам грыпу, які dont дапамагчы функцыянавання мозгу цалкам: D
Im ў цяперашні час працуе VB3.8.1, з vbseo 3.5.2 і 2.3.10 vbet
Я буду абнаўленне да vbet 336 (плюс-мінус кропку тут і там)
У адпаведнасці з інструкцыямі
Забойстваў перапісаць правілы ў Htaccess
Выдаленне 2.3.10
Абнаўленне vbseo рэдагаваць файлы з іх (будзе форумах працягваюць функцыянаваць у той час як гэта адбываецца)
Загрузіце ўсе файлы vbet
Імпарт прадуктаў і змяняць па меры неабходнасці
Ці павінны мы ключ Google API?
На любым этапе вышэй абнаўленне форумах перастаюць працаваць да завяршэння змяненняў або ці будзе ён працаваць цалкам праз працэс абнаўлення
Якую версію htacess правілы перазапісу, мы выкарыстоўваем з VBSEO?
Яшчэ адно пытанне. Калі я ўсталяваў карыстальнік да як іспанскі мова па змаўчанні
Ці магу я ўзяць RSS-каналаў з мясцовых газет, публіка іх праз гэты карыстальнік і паведамленні з'яўляюцца ў маёй мовы па змаўчанні на форумах, як ангельскі
Прабачце за болю з вышэйпададзеным, я проста неабходна мець яснасць у галаве, плюс Im пакуты з чалавекам грыпу, які dont дапамагчы функцыянавання мозгу цалкам: D