I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
  • vBET - mbështetje për machine translation dhe përkthimi manual. RSS Feed


   Rritja e trafikut juaj forum numrin, të përdoruesve dhe të ardhurat nga reklama!
   Ne mbështesim vBulletin 5.x, 4.x dhe 3.8.x!


   DEMO LIVE në Vbulletin 5.x


   vBET është një plugin për Translation forume vBulletin, që përkthehet forumin tuaj për 53 gjuhë (duke përdorur përkthimin e të jashtëm) dhe lejon përdoruesit për të shkruar mesazhet në gjuhë të ndryshme.
   • Përdorni përkthime lirë dhe të lirë makinë

   Ju jeni në gjendje të përdorin vBET me përkthim makinë krejtësisht falas. vBET mbështet integrimin e përkthimit me makinë dhe disa të zbulimit gjuhën Apis: Apertium (FALAS), Yandex (FALAS me kuotën e madh), DetectLanguage (FALAS me e madhe e kuotave), Microsoft (FALAS me kuota të ulëta), IBM-Watson (FALAS me kuota të ulëta), Koordinatorët e lokalizimit më sipër Gjuhë të Re, Google (FALAS me kuota të ulëta). vBET automatikisht zgjedh të lirë dhe më të lirë të përkthimit ofruesit e para më të shtrenjta. Gjithashtu mbështet të përkthimit manual.
   • Tërheqë më shumë vizitorë

   vBET në çast e bën forumin tuaj kanë përmbajtje 53 herë më shumë, në 53 gjuhë! Kjo do të thotë 53 herë më shumë URLs për temat të cilat tani do të vizitohet nga përdoruesit kërkojnë përmbajtjen e në gjuhën e tyre amtare.
   • Tërheqin më shumë shfrytëzues

   Bërë njerëzit të vijnë është një gjë që vBET bën. Bërë njerëzit të qëndrojnë është një tjetër! vBET mbështet komunitetet shumë gjuhë, kështu që tani ju do të merrni si përdorues njerëz që nuk e përdorin Gjuha e albumit juaj forum.
   • Përmirësuar të ardhurat AdSense

   Më shumë trafik do të thotë më shumë klikime në reklama të mundshme, do të thotë më shumë të ardhura nga forumi juaj.
   • Përmirësimi i cilësisë dhe uljen e kostove

   Pranë përkthimi makine (nga motorët e booth lirë dhe të paguar) vBET mbështet përkthime manuale. Përdoruesit e juaj lehtë mund të përkthehet me dorë dhe përkthimi i saktë makinë - për të ju ofrojnë cilësi të mirë dhe kushton më pak

   Një shpejtë, instalimin 5 minuta e vBET ju jep përmbajtjen 53 herë më shumë në forum dhe hap dyert për përdoruesit e rinj. Plus të ardhurat të reja nga gjithë bota.
   ...


  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33