Важно: Оваа страница е користење на колачиња (cookies). Со користење на овој веб-сајт без исклучување на колачиња во прелистувачот, значи дека се согласувате за негово користење.
Купи сега! Карактеристики Превземања

Заработи со нас!

Ако сакате да почнете да заработуваат пари со vBET приклучат на Affiliate програмата.
  • vBET - поддршка за машински превод и рачно превод. RSS Feed


   Зголемете ја вашата форум сообраќај, бројот на корисници и приходи од реклами!
   Ние ја поддржуваме vBulletin 5.x, 4.x и 3.8.x!


   Живо демо на vBulletin 5.x


   vBET е превод додаток за vBulletin форуми, што преведува вашиот форум на 53 јазици (со користење на надворешен превод) и им овозможува на корисниците да пишуваат мислења во различни јазици.
   • Го користите Бесплатни и евтини машинско преведување

   Вие сте во можност да го користите vBET со потполно бесплатна машински превод. vBET поддржува интеграцијата со неколку машински превод и јазични детекција на API-јата: Apertium (БЕСПЛАТНО), Yandex (БЕСПЛАТНО со голема квота), DetectLanguage (БЕСПЛАТНО со голема квота), Microsoft (БЕСПЛАТНО со ниски квота), IBM-Watson (БЕСПЛАТНО со ниски квота), НЕА Јазик Облак, Google (БЕСПЛАТНО со ниски квота). vBET автоматски се избира на слободни и поевтини преведувачки услуги пред да поскапи. Исто така, поддржува прирачник за превод.
   • Привлечат повеќе посетители

   vBET веднаш го прави вашиот форум имаат 53 пати повеќе содржини, во 53 јазици! Тоа значи 53 пати повеќе адреси теми кои сега ќе бидат посетени од страна на корисниците бараат содржини на нивниот мајчин јазик.
   • Привлечат повеќе корисници

   Изработка на луѓето доаѓаат едно нешто што vBET го прави тоа. Изработка на луѓе престој е уште една! vBET поддржува повеќе јазични заедници, па сега ќе го добиете како корисници луѓе кои не го користите вашиот форум стандардниот јазик.
   • Подобрување на приходите од AdSense

   Повеќе сообраќај значи повеќе потенцијални кликне на рекламите, значи повеќе приход од вашиот форум.
   • Подобрување на квалитетот и намалување на трошоците

   Покрај машински превод (од кабина бесплатни и платени мотори) vBET поддржува рачно преводи. Вашиот корисниците лесно може да го преведе рачно и точни машински превод - да ви обезбеди подобар квалитет и помалку трошоци

   Брз, 5 минути инсталација на vBET ви дава 53 пати повеќе содржина на вашиот форум и се отвора вратите за нови корисници. Плус нови приходи од целиот свет.
   ...


  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33