同樣,奇怪的事情發生在我身上的谷歌。此前,該命令的網站:...我有15萬的結果,現在突然24600。 所以我懷疑這是譯者應該,尤其是翻譯的URL地址。 他們懷疑我的基礎上的事實,標誌隱藏鏈接的話題,但不是在形式,例如,例如,我有一個主題: ... /彩票聯盟 - PES - 2010 - PC - 23209.html 鏈接根據標誌指示的話題: ... /EN/.../彩票聯盟 - PES - 2010 - PC - 23209.html 它確實涉及到不同的地址: ... /EN/.../隨機聯賽 - PES - 2010 - PC - 23209.html 隨機瀏覽的結果對谷歌有沒有論壇的主題是字面上在另一種語言。這些論壇,標籤,網頁 vbcmps,但沒有主題。正常情況下的悲劇。 難道你把我這個 - 也許 - 錯誤的原因是什麼? 或是 我可以禁用URL地址轉換,或 - 這將是更好 - 的方式告訴大家,國旗相同的地址,在頁面上。 Znowu dziwne rzeczy dzieją mi się w google. Wcześniej na polecenie site:... miałem 150.000 wyników, a teraz raptem 24.600. I tak podejrzewam, że winny temu jest translator, a w szczególności tłumaczone adresy url. Swoje podejrzenia opieram na tym, że pod flagami są ukryte linki do tematów, ale nie w takiej postaci jakimi są np. mam temat: .../losowanie-lig-pes-2010-pc-23209.html link pod flagą wskazuje na temat: .../en/.../losowanie-lig-pes-2010-pc-23209.html a tak naprawdę wchodzi się na inny adres: .../en/.../random-lig-pes-2010-pc-23209.html Wyrywkowo przeglądałem wyniki na google i nie ma dosłownie żadnego tematu z forum w innym języku. Są fora, tagi, strony vbcmps, ale żadnego tematu. Normalnie tragedia. Czy mógłbyś mnie wyprowadzić z tego - być może - błędnego rozumowania? lub Czy można wyłączyć tłumaczenie adresów url, albo - co byłoby zdecydowanie lepsze - zdradzić sposób na to, żeby pod flagami znajdowały się takie same adresy, jakie są po załadowaniu strony.
查看標籤雲
論壇規則