我有一个不寻常的问题。 我设置了百度推广vBET表示的选项 - 保持在URL非波兰语字符。 在这之后,我的链接是这样的: domain.pl/karma_za_pomoc/163152-pomóżcie_dozbierać_dolara_p-new-post.html 但如何可以点击链接时,浏览器显示的链接: domain.pl/karma_za_pomoc/163152-pomo%BFcie_dozbiera%E6_dolara_p.html#post591052 我怀疑是浏览器将是错误的索引。 有没有解决办法解决这个问题? 刚才我所用的替换非波兰字符。 如何更改“保留... ...”它也改变了我的波兰链接 - 即,以前我曾在波兰的链接没有使用的字符和被替换,例如:C => C。通过谷歌将不得不重新ideksowac页。同一类型的字符 - 被替换_. 大高兴八月是这样做的链接的PL结构仍然站立所以这是怎样的呢? Problem mam dość nietypowy. Ustawilem opcje w VBSeo wedlug wskazan VBET - Keep Non-English Characters in URLs . Po tym, moje linki wygladaja tak: domain.pl/karma_za_pomoc/163152-pomóżcie_dozbierać_dolara_p-new-post.html Lecz jak klikne na link, przegladarka pokazuje taki link: domain.pl/karma_za_pomoc/163152-pomo%BFcie_dozbiera%E6_dolara_p.html#post591052 Podejrzewam, ze przez to przegladarki beda zle indeksowac . Czy jest jakies rozwiazanie aby to poprawic ? Wczesniej uzywalem Replace Non-English Characters. Jak zmienie na 'Keep...' to również zmieniają mi się polskie linki - mianowicie wczesniej nie mialem polskich znakow uzywanych w linkach i byly zastepowane np. ć => c . Przez to google bedzie musialo na nowo ideksowac strony. Tak samo znaki typu - byly zastapione _ . Da rade sie to tak zrobic, aby struktura linkow PL sie utrzymala ? Czyli tak jak bylo ?
查看标签云
论坛