איר אַרום אַ פֿרעג איך האָבן אויף די פאָרום: און איך 'געטראפן נעכטן, שרייבט אין די ענגליש אָפּטיילונג אַדרעסינג אַ פֿרעג וועגן דער שפּראַך. איך האב געשריבן אין איטאַליעניש און איך, און 'גאַט אַן ענטפער איך טאָן ניט וויסן וואָס מדינה אין ענגליש. אַזוי איך געענטפערט אין ענגליש, דעריבער איך געשיקט די ענטפער אויף דעם פאָרום אָבער דער בלאַט איז אויטאָמאַטיש איבערגעזעצט אין איטאַליעניש. און איך פרעגן זיך דעם: 1. וואָס 'איך האב געשריבן אין ענגליש איז געוויזן אין ענגליש אפילו אויב אַז מענטש איך זען אויף דעם בלאַט איבערגעזעצט אין איטאַליעניש? 2. 'אָנמאַכן אַז באַניצער האט געשריבן אין ענגליש און איך זען זיין ענטפער אין ענגליש? אַזוי זיין ענטפער איז ניט 'געווען איבערגעזעצט אין איטאַליעניש? דאַנק אין שטייַגן. ti giro una domanda che mi hanno fatto sul forum: Mi e' capitato ieri di scrivere nella sezione per l'inglese rivolgendo una domanda sulla lingua. Ho scritto in italiano e mi e' arrivata una risposta non so da quale paese in inglese. Allora ho risposto in inglese poi ho spedito la risposta sul forum ma sulla pagina risulta tradotta in italiano automaticamente. Allora mi domando questo: 1. cio' che ho scritto in inglese risulta visualizzato in inglese a quella persona anche se sulla pagina io lo vedo in italiano tradotto? 2. perche' quell'utente ha scritto in inglese ed io vedo la sua risposta in inglese? quindi la sua risposta non e' stata tradotta in italiano? grazie in anticipo.
View טאַג קלאָוד
פורום רולעס