Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 8 з 8

Тема: Форум відображуваного URL не перекладається

Default Форум відображуваного URL не перекладається

Хм в мене на форумі, vbet форумі, і в деяких інших форумі я бачу URL форуму дисплей не переводяться, все ще використовують мову за замовчуванням в URL

приклад

реальну сторінку
    Code:
    http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/bug-reporting/
    перекладеної сторінки, досі же англійськи слово в URL
    Code:
    http://www.vbenterprisetranslator.com/es/forum/bug-reporting/
    Code:
    http://www.vbenterprisetranslator.com/id/forum/bug-reporting/
    Code:
    http://www.vbenterprisetranslator.com/it/forum/bug-reporting/

чи є виправити це? або я щось випустити?
    Востаннє редагувалось basketmen; 14-09-10 в 16:51.

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Форум ім'я в URL не перекладається - ми не підтримуємо це для vBSEO. Це підтримується для VBulletin 4.x дружні URL-адрес.

Ми не підтримуємо це для vBSEO, тому що вона не є оборотним, як URL-адрес для потоків. URL-адрес для потоків включає в себе ідентифікатор потоку тому переклад зворотні - ми завжди знаємо, що потік йде мова. Це не працює для URL-адрес форумів.

У нас вже є запит на виділення для цього, і подивитися, чи багато проблем з цим. Цілком можливо, ми його підтримаємо. Проте на даний момент у нас є багато інших завдань, з великими пріоритетами, або просто з меншим питання

хм отримали, спасибі за роз'яснення

я поділюся теж, якщо я що-небудь

Добре, я вже знайшов шлях до неї, все ще використовують VB3

тому я змінив domain.com/forumname/ з domain.com/forumid/, як використовуються vbseo.com форум vBSEO SEO Plugin - генеральний Обговорення на vBSEO.com

Тепер його не проблема, навіть форум URL з іншої мови, тому що є тільки / forumid в URL, без / forumname так

замовчуванням форум URL domain.com/f2 /
    Espana URL domain.com/es/f2 /
    італія URL domain.com/it/f2 /

Ось як це зробити (зробити резервну копію, будь ласка, перш ніж робити що-небудь, робіть це на свій страх і ризик)

1. До vbseocp.php -> Настройки URL Rewrite -> Форум URL -> Додатково

змінити всі налаштування, за допомогою [forum_title] з цим F [forum_id] (як це робилося в vbseo.com форуму)

2. Тому що форум гіперпосилання змінено з використанням forumname як domain.com / forumname / просто forumid як domain.com/f2 /, так що нам потрібно перенаправити 301 старих URL форума URL форум новий, тому індексуватися URL в Google та інших веб-сайтів перенаправляються з 301 за новою адресою форум без втрати вартості на це

До vbseocp.php -> Custom перенаправлення ->

додати і змінити свій старий URL форум з новими URL, зміна сміливі частина нижче з кожним форумом ідентифікатор (завдяки Мерт Gökçeimam в vbseo.com)

'F / старе форум-ім'я /(.+)$' =>' F / FID/ $ 1 '
    'F / старий форум-ім'я /' => 'F / FID/ '

Будь ласка, зверніть увагу, що краще для вашого SEO мати Назва форуму включені у вашому форумі URL.

Так ми радимо переглянути ідею проведення форуму URL, тільки з форуму ID ...

Що сталося з попереднім? Навіщо всі ці кроки? Чому сила Google повторно індексувати всі ваші сторінки форуму? ... Якщо він впливає також різьблення URL (так що і є єдиний форум, ідентифікатор), то ви також змушує Google повторно проіндексувати всі ваші посилання нитка ...

Quote Повідомлення від vBET View Post
    Будь ласка, зверніть увагу, що краще для вашого SEO мати Назва форуму включені у вашому форумі URL.

Так ми радимо переглянути ідею проведення форуму URL, тільки з форуму ID ...

Що сталося з попереднім? Навіщо всі ці кроки? Чому сила Google повторно індексувати всі ваші сторінки форуму? ... Якщо він впливає також різьблення URL (так що і є єдиний форум, ідентифікатор), то ви також змушує Google повторно проіндексувати всі ваші посилання нитка ...
    та я вже думав і багато розгляді про це, форум ім'я не потрібні на форумі адресу, такий як vbseo.com форум (його досить форум ім'я в назву, опис і ключові слова). Нитка гіперпосилання не впливає, його досі нитка ім'я в URL не змінився

Quote Повідомлення від basketmen View Post
    та я вже думав і багато розгляді про це, форум ім'я не потрібні на форумі адресу, такий як vbseo.com форум (його досить форум ім'я в назву, опис і ключові слова). Нитка гіперпосилання не впливає, його досі нитка ім'я в URL не змінився
    Тема URL також включає в себе форум. Так, якщо раніше ваш потік URL, включені назва форуму і тепер тільки ідентифікатор форуму, то ці адреси змінюються теж. Якщо ні, то до сих пір Google використовує слова з URL при індексації. Маючи Назва форуму в форум URL робить це краще для SEO - дає вам більш високе положення при пошуку цих слів.

да спасибі, як у прикладі вище повідомлення я вже думав про це і науково-дослідних багато в кілька днів, тиждень, я хочу спробувати

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •