Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 3 з 5 FirstПерший 12345 ОстаннійLast
Результати 21 до 30 з 46

Тема: Sitemap Generator інтеграції

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Quote Повідомлення від CThiessen View Post
    Text automatically translated from: German to: Ukrainian
    Translated text
    Добрий день,
    Я не використовую генератор Sidemap для перекладу сторінок.
    Я хочу, щоб зосередитися на власній мові.
    Але в одному з RSS-каналу з декількох інших мов в меню Інструменти веб-майстрів.
    Там, посилання вже складений.

Google має, як завжди, останнім посилання і продовжувати працювати і самостійно.

Привітання
    Християнський
    Original text
    Дякуємо за вашу інформацію. Як я розумію, ви просто поділився з вашим досвідом, або вам потрібна підтримка тут?

Quote Повідомлення від basketmen View Post
    я думаю, потрібно всього лише другий код, бо всі форуму мають більше 1 сторінки нитку, і я вважаю, 99% людей хочуть якомога більше вони ланки в карту сайту так що отримати більше трафіку

так що ми просто потрібно тільки зробити це, для посилання SEO?

Знаходити:
    PHP Code:
    $vbseo_stat[$archived?'at':'t'] += vbseo_add_2urls
    І місце до його...

Для SEO-посиланнями
    PHP Code:
    //additional code
    $alanguages = array ('af','sq','ar','be','bg','ca','zh-CN','hr','cs','da','nl','en','pl','et','tl','fi','fr','gl','de','el','iw','hi','hu','is','id','ga','it','ja','ko','lv','lt','mk','ms','mt','no','fa','pt','ro','ru','sr','sk','sl','es','sw','sv','zh-TW','th','tr','uk','vi','cy','yi');
    if(!
    $archived) {
    -     
    $strlenhost strlen($vbseo_vars['bburl']."/");
    $currentthreadurl vbseo_url_thread($threadrow$p$archived);
    $currentthreadurl_before substr($currentthreadurl,0,$strlenhost);
    $currentthreadurl_after "/".substr($currentthreadurl,$strlenhost);
    $lastpost =& $threadrow['lastpost'];
    $vbseo_stat['t'] += sizeof($alanguages);
    foreach(
    $alanguages as $language) {
    vbseo_add_url($currentthreadurl_before.$language.$currentthreadurl_after$prior$lastpost$freq);
    }
    }
    //end additional code 
    ПРИМІТКА: ВИДАЛИТИ за замовчуванням код мови з $ Alanguages
    Також, якщо ви відключені деякі мови у варіанті панелі ви повинні видалити його коди теж.
    Міхал я вибачаюся, я розумію, цей код тільки додавання інших мов для showthread сторінок в карта сайту, ви знаєте, де (місце після або перед чим), щоб додати інші сторінки теж, як forumdisplay, архівів та інших?

бо ці 2 сторінки є найбільш важливими, щоб зробити Google легше індексації нитка списків, принаймні її повинно бути в тому числі forumdisplay інтеграції та сторінки архіву теж в карту сайту
    Востаннє редагувалось basketmen; 02-10-10 в 22:46.

Quote Повідомлення від basketmen View Post
    Міхал я вибачаюся, я розумію, цей код тільки додавання інших мов для showthread сторінок в карта сайту, ви знаєте, де (місце після або перед чим), щоб додати інші сторінки теж, як forumdisplay, архівів та інших?

бо ці 2 сторінки є найбільш важливими, щоб зробити Google легше індексації нитка списків, принаймні її повинно бути в тому числі forumdisplay інтеграції та сторінки архіву теж в карту сайту
    У цей момент ми перевірили код тільки для інтеграції потоків сторінок, які ми розглядали в якості найбільш важливих. Зверніть увагу, що Google буде індексувати всі ваші сторінки в будь-якому випадку (навіть якщо ви не зробили карту сайту інтеграції на всіх), тому що роботи повзає на всіх посилань на ваші сторінки, і ви включили прапори з посиланнями на перекладені сторінки. Звичайно, в тому числі посилання на карту сайту може зробити індексації швидше. Ось чому ми опублікували посилання теми інтеграції - нитки зміни швидко, так що швидше сканування може бути корисним.

Quote Повідомлення від vBET View Post
    У цей момент ми перевірили код тільки для інтеграції потоків сторінок, які ми розглядали в якості найбільш важливих. Зверніть увагу, що Google буде індексувати всі ваші сторінки в будь-якому випадку (навіть якщо ви не зробили карту сайту інтеграції на всіх), тому що роботи повзає на всіх посилань на ваші сторінки, і ви включили прапори з посиланнями на перекладені сторінки. Звичайно, в тому числі посилання на карту сайту може зробити індексації швидше. Ось чому ми опублікували посилання теми інтеграції - нитки зміни швидко, так що швидше сканування може бути корисним.
    ок, повідомте нам теж, якщо ви знаєте, де додати додатковий код для forumdisplay та архіви сторінок

Коли я додати код з першого повідомлення в файл карти сайту, я отримую наступну помилку під час створення карти сайту

Фатальна помилка: Дзвінок в невизначений vbet_vbseo_filter_replace_text функції () в / головна / thespain / public_html / vbseo / входить / functions_vbseo_createurl.php на лінії 47
    Запуск Vbet 3.3.6 та 3.5.2 vbseo на 3.8.1 форум

vBET містить потрібний файл у init_startup гачка:
    Code:
    if ('VBSEO_URI' == $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_linkstype']) {
    require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php');
    }
    Здається, що він не включений у вашому випадку з деяких причин. У такому випадку, будь ласка, ставиться тільки відповідно до reqiure_once у змінив файл sitemap generator. Покласти його перед додатковий код vBET. Будь ласка зауважте, що це був не перевіряв - так що мудрий, щоб зробити копію файлу, перш ніж зміни.

Привітання для капелюх Майкла, він був більш людська помилка з мого боку
    Я Googled помилку і виявив, що це небагато, я подивився на від налаштувань

Я ніколи не змінював тип посилання на VBSEO_URI

Якщо ви зробили випадаючому варіантів, ідіоти, як я б не пропустити це

Через минулого досвіду я знаю, щоб встановити час генерації на карту сайту, щоб мати хорошу затримку між карта сайту сторінок. Міни встановлено щось, 15 секундною затримкою.

Але Im задоволений всього сторінок на десяти мовах

Форум Дисплей: 2904
    Показати теми: 1817821

Усього Індексовані URL: 1823149
    Загальний час обробки: 1,682.58 секунд

Чи є цей код працює з карти сайту 2.6? Дякуємо.

Змія де ти знайшов Sitemap Generator 2.6?, У мене є 2,5 і він працює з цим.

Так як Ви змінили код, він не працює належним чином.

Номери dont скласти.

Форум Дисплей: 327
    Показати теми: 886054
    Показати повідомлення:
    Член Профілі:
    Результати опитування:
    Записи в блозі:
    Блог Мітки:
    Альбом URL:
    Соціальні URL-адрес Групи:
    Тег URL:
    Архів: 169