У мене така ж проблема.
Я використовую Vbseo 3.5.2 і Sitemap Generator 2,6 бета 2
Sitemap Generator не працює. Вона починається, а не повним.
У мене така ж проблема.
Я використовую Vbseo 3.5.2 і Sitemap Generator 2,6 бета 2
Sitemap Generator не працює. Вона починається, а не повним.
Чи має генерувати будь-які теми спонсорів? Якщо у вас є багато посилань і карта сайту покоління займає багато вона може мати не вистачає часу, щоб закінчити. Будь ласка, перевірте це продовжувати, коли ви запускаєте його знову. Якщо і так, і завершиться в 2 або більше запитів, то вам слід розглянути, щоб дати більше часу для оцінки.
Якщо ні - будь ласка, переконайтеся, що зміни в коді можуть бути застосовані.
У мене є "VBSEO Sitemap Generator v3.0 золото". Існує ніякої код, як ви згадали, на першій сторінці у своєму vbseo_sitemap.php файл.
Там якась приблизно такий код:vbseo_log_entry ("[showthread] forum_id: $ forumid, thread_id: $ threadrow [ідент-нитки], всіх повідомлень: $ totalposts, сторінок: $ TotalPages, переглядів: $ threadrow [переглядів] $ до");
Чи повинен я вставити код на головній сторінці поруч, що код, будь ласка?$ Аддонов = preg_split ('# [\\ г \\ п ]+#', $ vboptions [' vbseo_sm_addons ']);
vbseo_set_sitemap_type ('аддон');
Еогеасп ($ аддони як $ аддон)
якщо ($ аддон & & file_exists (VBSEO_DAT_FOLDER_ADDON. $ аддон))
{
vbseo_log_entry ("[аддон модуль] $ аддон", правда);
включають в себе (VBSEO_DAT_FOLDER_ADDON $ аддон.);
}
vbseo_flush_index ();
vbseo_clean_progress ();
якщо ($ vboptions ['vbseo_sm_ping'])
{
vbseo_sitemap_ping ();
}
vbseo_log_entry («Карта була створена <a href="index.php"> Натисніть тут, щоб повернутися </>. ', True);
Я тільки що відправив лист на контакт при vbent *** slator.com про це нам. Спасибі!
привіт,
рішення для версії 3.0 генератор карти сайту в порядку, але золото видання - не перевіряв.
Я перевірю його
Будь-які зміни, будь ласка?
добре я буду перевіряти його для вас
Те ж саме зі мною. Генератор починає і придумує
У той же самий момент я натискаю кнопку (тому я думаю, повторив результат з 372 секунд повинно бути безумовно не так) - а потім він помирає. Ні XML, створений, не пінг, нічого. php_value max_execution_time встановлена в 540."[РОЗДІЛ START] showthread [18,484.1 Kb Mem використовувати] [372670 с (372670 с)]"
І, до речі: я зв'язався з підтримкою vbseo для цього. Вони відповіли так:
Схоже vBET і vbSEO б деякі розбіжності ..Повідомлення від vbseo Support